Følg os

Samfund

Podcasts med kvindeligt perspektiv

Indtaling

Det har aldrig været mere populært at lytte til podcasts, end det er i dag – og det er ikke uden grund. Podcast-formatet er nemlig fantastisk af flere årsager; man kan lytte lige når man vil, de kan handle om alverdens ting og enhver kan udgive en podcast.

Det har vist sig, at vi har en lang række fantastiske personer rundt omkring i Danmark og verden, som har fået et talerør i form af deres egen podcast. Helt almindelige mennesker laver i dag interessante, underholdende, lærende og inddragende podcastfortællinger – og mange af disse podcastværter er kvinder.

I denne artikel kommer vi med gode forslag til nogle af de podcasts, som har kvindelige værter, kvindelige gæster eller på anden måde inddrager det kvindelige perspektiv. Hvis du vil have flere gode forslag til diverse podcasts, vil vi gerne slå et slag for Podcast Guides – her finder du nemlig alverdens information om podcasts.

Underholdende fortællinger med Sofie Linde

I sin podcast Hvor er mit ansigt? sætter Sofie Linde fokus på, at vi ikke behøver at være perfekte. Man kan ikke undgå at tabe ansigt i ny og næ – og det er naturligvis helt okay. Det gælder bare om at finde en god måde at håndtere det på.

Hvis vi selv kan grine af de uheldige og pinlige historier, så gør det i den grad livet lidt nemmere og sjovere. Og er det ikke det, som vi alle egentligt savner? Det er i hvert fald nogle af disse ting, som Sofie Linde sætter fokus på, når hun fortæller sjove og pinlige historier fra sit eget og lytternes liv.

Nanna og Josephine fortæller om deres liv

Nanna og Josephine var engang helt almindelige piger, som besluttede sig for at lave en podcast. Den kom til at hedde Fries Before Guys og den blev hurtigt et kæmpe hit. Idéen var sådan set ganske simpelt; de satte sig ned og snakkede om deres liv som unge kvinder.

I dag har de lavet et utal af episoder, som bliver lyttet til og fulgt af en stor fanskare. Og du kan være en af dem. Der er nemlig rig mulighed for at lytte til Fries Before Guys rundt omkring på diverse streamingtjenester og lignende.

Spin-off af Fries Before Guys

Efter et par succesfulde år med Fries Meets Guys besluttede Nanna og Josephine sig for at lave et lille spin-off, så at sige. I den nye podcast Fries Meets Guys danner de bro mellem kønnene, og sætter sig sammen med mandlige gæster.

Det bliver til en masse hyggelige samtaler om lidt af hvert. De kommer vidt omkring, og taler om spændende emner, fortæller hyggelige historier og der er naturligvis også fokus på de mere intime oplevelser, som gæsterne har haft gennem livet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *