Følg os

Mode

Plej din hud efter årstiden

Kvinde på stranden

Vores hud har brug for forskellig pleje alt afhængig af årstiden. Huden er nemlig mere følsom overfor vind og vejr, end man tror. Specielt huden i ansigtet er følsom og sårbar, hvilket formentlig også danner grund for produktionen af de mange tusinde forskellige ansigtsplejeprodukter, som findes på markedet i dag!

Huden om vinteren og om sommeren

Det kan være utrolig svært at vælge de rigtige produkter, men du kan altid bruge årstiden som inspiration til dit næste køb af hudprodukter. Om vinteren bliver huden tit utrolig tør og mange har brug for tips og tricks til, hvordan de holder på den naturlige fugt i huden i de kolde måneder.

I de varmere måneder er det dog ikke et problem for de fleste, at vedholde hudens fugtighed. Her bakser de fleste med et problem af en hel anden størrelse – nemlig solens stråler. Solen påvirker huden mere, end hvad de fleste formoder. Faktisk har den utrolig stor indflydelse på os, og ofte er det ikke nok blot at påføre solcreme, når du skal til stranden. Selvom du ikke ligger og slænger dig på det bløde sand nær saltvand og bølger, er din hud stadig eksponeret for solen og UV-strålerne.

Solen og ansigtet

Mange bliver ved med at snakke om solen og dens påvirkning på ansigtet. Samtidig ser vi reklamer for ansigtssolcreme! Hvorfor er ansigtet i en kategori for sig selv, når det kommer til solcreme? Svaret er ganske enkelt, at ansigtet er meget mere sårbart og har brug for specielle produkter for at håndtere UV-strålerne. Huden i ansigtet er anderledes end huden på resten af kroppen, hvilket vi må tage højde for, hvis vi fortsat ønsker en sund hud.

Det kan samtidig være irriterende at skulle påføre solcreme hver dag, specielt fordi solcreme ofte kan være fedtet og give et skinnende look. Det er der dog også en løsning på! Her kommer en dagcreme med solfaktor ind i billedet. Dagcreme med solfaktor er ikke det eneste produkt, som du kan få, som indeholder solfaktor. Mange produkter indeholder solfaktor, som gør det lettere at inkorporere solfaktor på daglig basis. Foruden dagcreme med solfaktor, findes der nu til dags eksempelvis også læbepomade med solfaktor og hårprodukter med solfaktor.

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at beskytte os mod solens stråler i de varme sommermåneder, idet solen har skadelige konsekvenser. Samtidig er det også utrolig lækkert, når solfaktoren er inkorporeret i de produkter, som vi alligevel bruger på daglig basis – såsom dagcreme, hårshampoo og læbepomade!

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *