Følg os

Livsstil

Planlægning af årets hyggeligste kvindeaften

Kvindeaften

Hvad enten du har stiftet familie eller ej, så skal du huske at pleje dine venskaber. Det kræver ikke alverden at sende en besked eller ringe til sin bedste veninde, men der er alligevel overraskende mange, som ikke får det gjort. Det er en skam, idet man risikerer, at et ellers fantastisk venskab går tabt.

Man kan komme langt med ord i vores verden, men skal du minde dine veninder om, at du virkelig holder af dem, og at du sætter pris på deres støtte, så skal der handling til. Du kan for eksempel samle dine bedste veninder til en hyggelig kvindeaften med alt, hvad det indebærer. En eller anden skal jo tage initiativet, så hvorfor ikke være den, som går forrest?

Byd de kulørte drinks indenfor

At man samler alle sine veninder til en hyggelig aften er ikke ensbetydende med, at man skal drikke sig fra sans og samling, men det er da tilladt at nyde et par kulørte drinks, hvis man er til den slags. I kan til dette formål finde masser af drinksopskrifter på nettet, ifald ingen af jer har erfaring med at stå bag en bar.

Selvom alkohol kan være med til at peppe enhver festlig begivenhed op, så er der selvfølgelig også mulighed for at nyde alkoholfrie drinks. De alkoholfrie drinks smager tit og ofte lige så godt eller bedre end almindelige drinks med alkohol.

Eller tag den med ro med kaffe og hjemmebag

Ikke alle kvinder sætter pris på kulørte drinks, hvorfor det er heldigt, at der findes et væld af alternativer. Skal det være stille og roligt, så vil det være ideelt at byde gæsterne på kaffe og hjemmebag. Det er trods alt de færreste kvinder, som siger nej til friskbrygget kaffe, kage og andre lækkerier, hvorfor det er en pragtfuld idé. Du kan klikke her, hvis du ønsker at købe instant kaffe eller en anden kaffetype.

En ting er at planlægge, hvad menuen skal stå på. En anden er at gøre sig tanker om, hvad aftenen skal byde på af forskellige aktiviteter. I kan se film, spille brætspil, strikke eller noget helt fjerde. I princippet behøver man ikke at planlægge en masse. Det kan jo også være super hyggeligt at tale om gamle dage og fortælle pinlige historier, ikke?

Jo tættere du er med dine veninder, desto nemmere kan du sammensætte et program, som de vil elske. Du kan søge yderligere inspiration i nogle af vores mange andre artikler, hvis du vil vide mere om, hvordan man arrangerer den perfekte kvindeaften.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *