Følg os

Børn og unge

Planlæg en fantastisk fastelavnsfest for dit barn

Fastelavn

’Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have…….’

Den sang kender du helt sikkert udenad, idet du og de fleste andre danskere er vokset op med sangen. Der er selvfølgelig tale om den traditionelle fastelavnssang, som fortsat synges i både børnehaver, skoler og andre institutioner hvert år.

Er du så heldig at være mor til et barn, så skal du da planlægge en fastelavnsfest for dit barn, så barnet oplever glæden ved at klæde sig ud, slå katten af tønden og fortære skønne slikposer.

Find det helt rigtige fastelavnskostume til dit barn

Langt de fleste børn er glade for at klæde sig ud, så mon ikke dit barn også vil synes, at det er sjovt at trække i et kostume? I dag er der stort set ingen grænser for, hvilket fastelavnstøj man kan købe. Man kan klæde sig ud som et stoplys, araber, ræv, hyrde, viking eller noget helt sjette. Hvad angår valg af kostume, skal du naturligvis tage højde for dit barns køn, alder og interesser. Er dit barn en pige, og kan hun rigtig godt lide at se prinsessefilm, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at købe et prinsessekostume til hende.

Fastelavnskostume? Find dit fastelavnstøj her! I stedet for at bruge mange timer på at strikke eller sy et kostume kan man købe et færdiglavet kostume på nettet. Der forhandles fastelavnstøj til både små og store børn, så der findes også et kostume, som passer til dit barn.

Gode tips til fastelavnsfesten

I dette afsnit får du en masse gode tips til at planlægge og afholde en uforglemmelig fastelavnsfest. Benyt dig med fordel af følgende tips:

  • Shop ansigtsmaling og giv dit barn et unikt look
  • Bag fastelavnsboller med dit barn
  • Køb en trætønde og fyld den op med slik og fastelavnspynt
  • Pynt op i hjemmet (gå efter pynt med kattemotiver, balloner m.v.)
  • Lav en playliste med de bedste fastelavnssange (brug en musiktjeneste til formålet)
Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *