Følg os

Livsstil

Overvejer du at få Botox?

Forfængelig kvinde

En undersøgelse foretaget af P4 København viser, at det bliver mere og mere almindeligt at få lavet kosmetiske skønhedsindgreb som fx Botox.

Den øgede efterspørgsel ses fx tydeligt hos Styrelsen for Patientsikkerhed, ifølge hvem antallet af læger registreret til at udføre kosmetiske indgreb er steget med hele 25 % fra 2013 til 2017. Styrelsen fortæller, at registreringen af medhjælpere under de enkelte læger er steget endnu mere i samme periode.

AK Nygart har mange års ekspertise

Som det fremgår, popper der altså en masse steder op, der kan hjælpe dig med Botox, hvis du overvejer at få behandlet dine rynker og vise dit yngre jeg frem for hele verden.

En klinik, der imidlertid er gammel i gårde og er eksperter, når det kommer til Botox, er AK Nygart.

Stedet sætter en ære i at vejlede dig ud fra en faglig og æstetisk vurdering.

Du får en grundig forundersøgelse

Hos AK Nygart får du en grundig forundersøgelse, når du skal behandles for Botox.

Under din forundersøgelse vil en speciallæge danne sig et helhedsindtryk af dit ansigt og tage udgangspunkt i det til behandlingen. Sammen med speciallægen vil du kigge nærmere på dit ansigts linjer, proportioner, mimik og hudens struktur, og I vil herefter sammen lægge en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling med Botox.

Dette kan både foregå på AK Nygart klinik i København, Aarhus eller Lyngby.

Værd at vide om Botox

En Botox behandling er især relevant i tilfælde, hvor dine rynker stammer fra sammentrækninger af musklerne, dvs. såkaldte dynamiske rynker mellem øjenbrynene, smilerynker ved øjnene, i panden, rynker på læberne eller ved næsefløjene. Her er en stor fordel ved Botox, at det sikrer, at musklerne slapper af, hvilket mindsker eller udglatter rynkerne helt.

Undgå et mimikløst ansigt

Din første indskydelse, når du hører om Botox, er måske, at det giver et nærmest mimikløst ansigt. Sådan behøver det dog bestemt ikke at ende. Et godt resultat af din behandling afhænger af, henholdsvis hvor og hvor meget Botox, der indsprøjtes.

Du vidste det nok ikke, men faktisk er Botox en enormt sikker behandlingsform og den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

Individuel rådgivning hos AK Nygart

Behandling af rynker kræver individuel rådgivning, og her kan AK Nygart give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning. AK Nygart var en af de allerførste klinikker, der introducerede Botox i Danmark.

Læs mere om at få Botox hos AK Nygart.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *