Følg os

Sundhed

Nyt middel med dokumenteret virkning på psoriasis

Kvinde med psoriasis

Psoriasis kan virkelig være en plage, ikke bare fordi det kan klø og rødme, men også fordi det kan spænde ben for selvtilliden. Lider du selv af hudsygdommen, ved du nok allerede, at den desværre er kronisk. Men den kan lindres med et nyt middel!  

Der er ikke mange, der bryder sig om at have tør eller rødmende hud. De fleste af os kender nok til at have en smule urenheder her og der, men det er ikke alle, der kender den invaliderende oplevelse af, at det bare er rigtig meget. 

Den kroniske hudsygdom, psoriasis, giver pletter på huden, der rødmer og skaller, og det er til stor gene for mange. Hvis udbruddet er voldsomt, kan det give men på selvtilliden og måske endda selvværdet. 

Den, der ler sidst, ler bedst 

Men før du bliver i rigtig dårligt humør af at læse denne artikel, kan vi glæde dig med, at der findes et supergodt og veldokumenteret middel mod psoriasis, der kan hjælpe dig. Faktisk kan det også hjælpe dig, der oplever andre former for irritationer på huden. 

Og hvad er det så for noget? Jo, mirakelmidlet består faktisk af noget så jordnært som… ler! Til gengæld er der ikke tale om en hvilken som helst slags ler, men en type, der kun findes to enkelte steder i hele verden. Disse to privilegerede steder er Limfjordsøerne, Fur og Mors. Det såkaldte ‘moler’, der findes her, har en ganske naturlig og virkelig god indvirkning på huden. 

Slipper jeg helt af med min psoriasis? 

Åh, det ville være så dejligt, hvis vi bare kunne skrive et stort, rungende ‘JA’. Men sådan forholder det sig desværre ikke, for psoriasis er, som tidligere nævnt, en langvarig og kronisk sygdom. Det er altså noget, du formentlig døjer med resten af livet. 

Men du kan gøre mange ting for at gøre udbruddet mildere og mindre invaliderende. Det viser moleret rigtig gode eksempler på. Det lindrer, mindsker rødme og kløe og gør i det hele taget huden langt mindre irriterende. 

Få selvtilliden tilbage  

Hvis du længe har oplevet at døje med dårlig selvtillid, fordi du har meget psoriasis på mere synlige steder af kroppen, så kan det virkelig gøre en stor forskel at prøve moleret. Selvfølgelig er selvtillid en ting, der kommer indefra, og der findes ikke noget, vi kan smøre på huden, som gør os til supermennesker. 

Men hvis man lider af en høj grad af udslæt, irriteret eller uren hud, er det altså svært hele tiden at holde humøret oppe. Og her er det altså rigtig rart med lidt hjælp fra et produkt, der rent faktisk virker og gør en forskel, der både kan ses og mærkes. Det fortjener du! 

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *