Følg os

Livsstil

Læs bøger fra landets bedste kvindelige forfattere

Bog / bøger

Er du en rigtig læsehest, så er det ganske sandsynligt, at du allerede kender flere af landets bedste kvindelige forfattere. Kvinder er ikke nødvendigvis bedre til at skrive end mænd, men det er alligevel en fordel at vide, hvilke kvinder der hører til blandt tidens mest populære forfattere.

Hold øje med disse kvindelige forfattere

Der vil altid være nogle forfattere, som skriver bedre og skaber mere opmærksomhed end andre, men hvilke kvindelige forfattere skal man holde øje med for tiden? Det vil vi gerne komme med et kvalificeret bud på:

  • Katrine Engberg
  • Hanne-Vibeke Holst
  • Pernille Melsted
  • Puk Damsgård
  • Sidsel Katrine Slej

Hanne-Vibeke Holst er uden tvivl den forfatter, som har vakt mest opsigt de seneste år, men du bør også kende til nogle af de andre personer på ovenstående liste. Det er ikke usandsynligt, at vi vil blive præsenteret for en masse nye forfattere de kommende år. Flere og flere kvinder drømmer om et liv som succesfuld forfatter, så mon ikke vi bliver beriget med endnu flere forfattere i fremtiden?

Internettet boomer af gode tilbud på bøger

Du er allerede klar over, at der findes mange dygtige forfattere med dansk blod, men ved du også, hvordan du får fat i de bedst sælgende bøger til de lavest mulige priser?

Det er på nettet, at det er nemmest at finde billige bøger, så det er også her, du skal handle, hvis du vil spare penge. Find en god bog hos bogreolen, som fører et stort udvalg af både almindelige bøger og e-bøger fra de mest fremtrædende forfattere i øjeblikket.

Enhver bogorm kan nikke genkendende til, at man bliver gladere for en hård pakke end en blød pakke, hvis pakken altså indeholder en god bog. Du kan forkæle dig selv, eller en du holder af med en bog. Shop bøger online og slip for at køre fra bogbutik til bogbutik.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *