Følg os

Mode

Lacoste: Moderne tøj til enhver lejlighed

Lacoste

Som de fleste andre danske kvinder er tøj næppe en mangelvare for dig. Man kan dog godt opleve, at meget af det tøj man har liggende i garderoben ikke længere passer en – enten størrelsesmæssigt eller stilmæssigt.

Er ovennævnte netop tilfældet for dit vedkommende, så skal du på udkig efter moderne tøj. Lacoste kan i den forbindelse være et godt valg af tøjmærke. De designer og fremstiller i hvert fald kvindetøj (og herretøj) til stort set alle lejligheder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at Lacoste hovedsageligt gør sig i herretøj. Mangler du derfor en gaveidé af den bløde kaliber til en mand, så overvej at give ham en polo eller et par sko fra dette glimrende mærke. I kan evt. købe matchende tøj, hvis I finder det hyggeligt.

Er Lacoste pengene værd?

Lacoste er ingenlunde et billigt tøjmærke. Derfor vil der helt naturligt opstå følgende spørgsmål; er tøjet pengene værd?

Svaret vil nok afhænge af, hvem man spørger, så vi kan naturligvis kun svare på egen regning. Selvom der er en vis prestige i at bære den lille krokodille (logoet) på ens tøj, så er der også andre gode grunde til at købe tøj fra Lacoste. Lacoste slår sig også på bæredygtig udvikling, høj kvalitet og høj komfort. Her får du altså noget tøj, som du kan føle dig rigtig godt tilpas i, og som holder pasformen og kvaliteten vask efter vask.

Tøjet er ikke kun tilegnet aktive danskere

Lacoste og deres tøj er ganske rigtigt blevet lavet i samarbejde med en kendt tennisspiller, René Lacoste, som har lagt navn til mærket. René var med til at grundlægge mærket tilbage i 1933, kort efter han indstillede sin professionelle tenniskarriere. Den franske forretningsmand og tennisspiller døde i 1996, men hans livsværk – det meget populære tøjmærke – lever fortsat i bedste velgående.

Selvom der står en forhenværende tennisspiller bag mærket, så forholder det sig ikke sådan, at tøjet fra Lacoste udelukkende er henvendt til aktive danskere. F.eks. vil en polo fra det franske tøjmærke kunne gå an til såvel arbejde og sport som mindre formelle fester. Du kan også pakke dig ind i en stor og varm sweater om søndagen, hvis du nyder at bruge søndagen på sofaen med en god film.

Lacoste er mest kendt for deres poloshirts, men udvalget består også af shorts, svedbånd, t-shirts, kasketter, underbukser, sko og meget mere. Du kan opleve det hele via spreeglee.com, hvor udvalget dog udelukkende består af Lacoste tøj til mænd.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *