Følg os

Andet

Kunsten at understøtte sit barns læring i hjemmet

Hjerne

Du kan (og bør) støtte op om dit barns sociale og faglige udvikling. Det kan du gøre på forskellige måder, så din første opgave er at finde ud af, hvilke metoder der fungerer bedst for dig og dit barn.

At understøtte sit barns læring i hjemmet er en kunst, men ikke nødvendigvis en svær kunst. Vi fortæller dig om, hvordan du kan gribe det an.

Find en digital læringsplatform

Du kan understøtte dit barns læring i hjemmet ved at overbevise barnet om, at det kan være sjovt at lære. Såfremt dit barn udelukkende forbinder undervisning med søvndyssende tavleundervisning, så er der ikke noget at sige til, at dit barn afskyr tanken om læring i hjemmet. Af følgende årsag bør du finde en digital læringsplatform, hvorpå dit barn både kan lære og have det sjovt på samme tid.

Danske forældre er i stigende grad begyndt at sætte sin lid til de mange internetbaserede læringsplatforme, som kombinerer leg og læring. Det omfatter bl.a. hjemmesiden, Studido.com, som i den grad har fået stor succes herhjemme.

Download fagrelevante apps

Du kan stole trygt på, at dit barn ved, hvad en app er, da apps er en fast del af danske børns hverdag. Er dit barn så privilegeret at eje sin egen tablet, kan du med fordel bede dit barn om at downloade og bruge nogle fagrelevante apps.

App Store og Google Play byder på utallige apps til børn, som er spækket med underholdning og læring. Det er jo slet ikke så slemt, at dit barn bruger meget tid med sin tablet, hvis tiden bliver brugt på lærerige spil, vel?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *