Følg os

Sundhed

Kan man gøre noget ved poser under øjnene?

Kvinde med poser under øjnene

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at gøre noget ved dine øjenlåg. Det kan være i tilfælde af, at du har poser under øjnene, tunge øjenlåg, eller du ofte har problemer med tårevejene i øjnene. Uanset hvilken af de tre ting, som du kan genkende, så er der heldigvis gode muligheder for at få gjort noget ved det.

En stor del af øjenlågsproblemerne kan blive rettet op med en operation af øjenlågene. Det er tilmed noget, der sker på sikker og skånsom vis. Hos Center for Øjenlågskirurgi tilbyder de f.eks. øjenlågsoperation med gratis forundersøgelse. Overvejer du dette? Så få et overblik over behandlingerne, så du kender mulighederne.

Få opereret poser under øjnene væk

Hvis du er træt af at have poser under øjnene, kan du få dem opereret væk. Hvis det er noget, du har gjort dig tanker om, er det ikke hvem som helst, der bør stå for det. Det er der flere årsager til. Det skyldes dog i høj grad, at sikkerhed og professionalisme er vigtigt, hvis det skal udføres på sikker vis.

Øjnene er et fint, følsomt og vigtigt område. Derfor bør en operation af øjenlåg ikke udføres af hvem som helst. Tværtimod, så er det en opgave, der ikke bør udføres af andre end de mest erfarne og professionelle kirurger. Ikke desto mindre er det muligt at udføre en operation, der kan fjerne dine poser under øjnene.

Det er en simpel operation

Man får poser under øjnene som følge af, at fedtvæv buler frem, og / eller at der er overskydende løs hud på de nedre øjenlåg. Det resulterer ofte i et træt og uoplagt udseende.

Operationen udføres med en moderne teknik, hvor man fjerner overskydende og rynket hud samt samtidig også strammer huden. Dette gøres ved at lave en forskydning af huden. Ofte bliver der også fjernet noget af det overskydende fedt.

Fakta om operationen

Operationen har en varighed på cirka 80 minutter. Begge øjenlåg bliver opereret samme dag. Der lægges altid en lokalbedøvelse i de nedre øjenlåg. Når bedøvelsen er blevet lagt, bliver der lagt et lille fint snit under øjenvipperne. Dertil lægges der også et snit i den ydre øjenkrog.

Stingene fra operationen skal fjernes cirka en uge efter operationen. I langt de fleste tilfælde vil arret efter operationen være usynligt efter et par uger. Derfor vil der ikke være et synligt ar efter en sådan operation.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *