Følg os

Bolig

Inspiration til indretningen af spisestuen

Spisestue

Der er rigtig mange elementer, der skal være styr på, når du skal indrette din spisestue. Nogle er dog vigtigere end andre, hvilket eksempelvis er gældende for dit spisebordssæt.

Netop derfor er der mange, der har et stort fokus på at finde det rette spisebord samt tilhørende stole. Desværre medfører det, at der er mange, der glemmer, at deres spisebordslampe også er en essentiel del af indretningen.

Når det er sagt, så skal der dog ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er nemt at indrette sin spisestue. Derfor har vi herunder samlet lidt inspiration, der måske kan give dig nogle idéer, du kan arbejde videre med.

Et rundt spisebord skaber intimitet

Langt de fleste har oplevet at have gæster, og at samtalen nærmest er blevet opdelt ned langs bordet.

Ønsker man at undgå dette, kan et rundt spisebord være en rigtig god idé. Et sådant bord skaber nemlig en intimitet og en helt anden stemning, da man sidder mere samlet.

Er du typen, der er vild med at have gæster og elsker en god samtale, der involverer alle ved bordet, så vil et rundt spisebord gøre underværker for indretningen i din spisestue.

Erstat stolene med en bænk

Dette er naturligvis ikke noget, som alle mener er et hit. Alligevel er det dog noget, der i løbet af de seneste år er blevet mere og mere populært at gøre.

Rigtig mange er nemlig begyndt at erstatte deres spisebordsstole med bænke. Nogen vælger at gøre det på begge sider af bordet, men de fleste vælger dog at nøjes med den ene side.

Hvis man har stole på den ene og en bænk på den anden side af bordet, så giver det et helt andet visuelt udtryk til din spisestue. På mange punkter får det spisestuen til at virke lidt mindre formel, hvilket mange godt kan lide.

Mix og match dine spisebordsstole

Normen er, at man har ens spisebordsstole rundt om hele spisebordet. Er man en af dem, der synes, at det virker en smule kedeligt, kan man i stedet blande flere forskellige stole sammen.

Her er der igen tale om et tip, der primært henvender sig til dem, der gerne vil have en mindre formel spisestue, hvor der i højere grad er fokus på hyggen.

Er man ikke til denne form for indretning, er det naturligvis intet problem. Der er nemlig intet, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til indretning af din spisestue.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *