Følg os

Karriere

Indesign kursus for nybegyndere

Digital

I dag skal det handle om karriere og uddannelse med særlig stor fokus på indesign, som du kan lære at mestre på højeste niveau. Indesign er en hel verden for sig, men det er ikke desto mindre en verden, som du vil blive glad for at være bekendt med, da det vil fremme dine karrieremuligheder.

Leder du efter et indesign kursus for nybegyndere, så er du landet på den rigtige side. Du vil nemlig blive introduceret for ét konkret kursus i denne korte guide. Hvem udbyder kurset? Hvad kan jeg forvente at lære? Hvad koster det? Alle disse spørgsmål får du svar på i artiklen, så smid alt andet til side og sæt dig godt til rette.

Hvem og hvad?

4D A/S er kendt for at tilrettelægge og afholde kurser inden for mange forskellige emner, herunder indesign for henholdsvis nybegyndere og øvede. Disse kurser vil være mest interessante for dig, som enten arbejder med indesign CC, CS6, CS5 eller CS4. Er du nybegynder, skal du tilmelde dig det grundlæggende kursus.

Find indesign kursus her, hvis du føler dig motiveret til at lære noget nyt og selvfølgelig har en oprigtig interesse i emnet. Der afholdes indesign kurser flere gange om året, så mon ikke du kan finde et tidspunkt, som passer dig? 4D A/S giver dig et godt overblik over, hvornår de kommende kurser finder sted. Tag allerede nu et kig på denne liste, hvis du ikke vil gå glip af kurset.

Har du et brændende ønske om at blive bedre til at opsætte forskellige dokumenter som nyhedsbreve, kataloger og brochurer, så kan du gøre dig selv en tjeneste og deltage i kurset, hvor du får selskab af mange andre motiverede kursister fra nær og fjern.

Indesign kursus: Pris og tilmelding

4D A/S har sørget for, at du nemt og hurtigt kan tilmelde dig det omtalte kursus på nettet. Du skal blot udfylde den digitale tilmeldingsformular med de påkrævede oplysninger. Herefter vil du modtage en bekræftelse på e-mail, hvorved du sikrer dig, at tilmeldingen er modtaget.

Find den aktuelle pris på udbyderens hjemmeside.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *