Følg os

Sundhed

Hvordan holder jeg mine vipper smukke og sunde?

Flotte vipper

Drømmen om smukke og velplejede vipper er til stede hos de fleste kvinder – derfor bliver ovenstående spørgsmål stillet ret ofte. Det er begyndt at blive rigtig populært at have lange og smukke vipper, men det er ikke altid så nemt at få dem uden at bruge en masse makeup og andre skønhedsprodukter. Heldigvis er der en måde at få både smukke og sunde vipper på én gang.

Der er kun én rigtig ting at gøre

Det kan godt blive svært i længden at holde sine vippe både smukke og sunde. Det kommer i første omgang an på, hvordan man fortolker ordet smuk. Der er mange kvinder, der synes, at deres vipper først er smukke, når der er lidt mascara på dem. Men hvis man bliver ved med at pynte sine vipper med makeup, så er der stor risiko for at skade dem eller sågar at tabe dem, hvis man ikke tager sig nogle vigtige forholdsregler.

Så hvordan holder du dem smukke og sunde på samme tid? Du kan blandt andet prøve med noget naturligt olie eller nogle cremer. Andre prøver at bruge noget bestemt mascara, der hjælper med at holde ens vipper sunde, mens man har mascara og andet øjenmakeup på.

Den – måske – bedste metode for at få pænere vipper er gennem et lash lift. Der er tale om et naturligt buk på ens vipper, der gør dem længere og langt mere fyldige. Det er den perfekte måde at holde sine vipper både smukke og sunde uden at skulle gøre noget ekstra. Få et naturligt look med lash lift og lad alle dine veninder (og dig selv) blive imponerede.

Overvej at få et naturligt lash lift

Der er mange forskellige grunde til, at du burde overveje at få et lash lift. Hvis du for eksempel gerne vil have et mere naturligt look uden makeup, eller hvis du er træt af at lægge øjenmakeup hver dag. Det kunne også være, at du bare gerne vil have nogle længere vipper, fordi dine er for korte efter din smag.

Før i tiden var du bare nødt til at acceptere, at dine vipper var korte, men i dag findes der noget, som hedder en vippetekniker. Det er den perfekte mulighed, hvis du gerne vil have både smukke og sunde vipper, som er længere og mere fyldige end dine egne.

Det er kun en enkelt aftale væk, og så behøver ikke at bekymre dig om noget. Du kan nemlig have øjnene lukket under hele behandlingen og kan dermed nyde det fra start til slut.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *