Følg os

Sundhed

Hvis dine rynker påvirker dig – se hvad du kan gøre ved det

Kvinde med rynker i panden

Rynker er noget, som alle mennesker får med tiden. Rynker kan komme af flere ting, men de værste syndere mod rynker er solbadning og rygning. For meget solbadning skader hudens elastiske funktion og er med til at sprænge de små blodkar, som holder huden glat og pæn. Rygning ælder hurtigere huden – derfor opstår der rynker, når man ryger. Hvis man som ældre vil undgå for mange rynker, bør man passe på sin hud fra den unge alder.

Rens, pas og plej huden hver dag

Allerede fra teenagerårene bør man begynde at passe på sin hud. Hvis man skal passe ordentligt på huden, skal man starte med:

  • Vask og rens huden godt igennem både morgen og aften
  • Anvend ordentlige produkter, som ikke indeholder kemiske stoffer
  • Fra april til oktober bør man anvende en god solcreme i ansigtet
  • Drikke rigeligt med vand

Disse ritualer bør anvendes hver eneste dag uanset alder og køn. Det er både damer og herrer, der med tiden får rynker. Hvis rynkerne opstår, kan hudens farve blive grå og mat, hvilket ikke ser pænt ud. Hvis dette er sket for dig, bør du anvende produkter, der er baseret på denne hudtype. Endvidere er collagen tabletter en effektiv måde, som kan hjælpe med rynkerne. Dog reparerer collagen ikke, men det styrker huden fremadrettet.

Træt af dine rynker? Dette kan du gøre ved problemet

Hvis du uheldigvis har fået rynker, og du er træt af dem, så kan du heldigvis få professionel hjælp til at få dem væk igen. Du kan få en rynkebehandling med Botox/Azzalure. Med denne behandlingstype begynder din hud at slappe af. Den kommer også til at se mere frisk og sund ud, fordi huden igen bliver glattet ud.

Din løsning på dit problem

Hvis du skal være sikker på, at din behandling skal virke, og du vil være i de bedste hænder, er det vigtigt, at det er professionelle folk, der udfører opgaven. Herved er du sikker på den rette brug og vejledning af produkterne, samt du kommer til forundersøgelse, behandling, efterfølgende kontrol og en ny tid, hvis du vil have genopfyldning efter 4-6 måneder. Hvis det er de rette folk og rette produkter der anvendes, så holder behandlingerne længere. Som regel er de bedste folk at anvende plastikkirurgerne. De er uddannet og professionelle inden for udførsel af disse opgavetyper. De fleste der har fået denne behandling er yderst glade og tilfredse, fordi huden igen ser sund og pæn ud.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *