Følg os

Mode

Hvad definerer den perfekte festkjole?

Modetøj

Det kedelige svar er, at der ikke findes nogen egentlig definition på den perfekte festkjole.

Generelt skal man passe på med at bruge ordet perfekt om kjoler og andet tøj, da den perfekte kjole for din veninde ikke nødvendigvis er den perfekte for dig. Idéen med at skrive og udgive dette blogindlæg er at gøre dig klogere på, hvordan du finder en festkjole, som passer til netop din personlighed, din figur og din stil. Her tages der altså ikke højde for, hvordan andre (hverken modeeksperter eller dine venner) vælger at definere den perfekte festkjole.

Valg af festkjole

Der findes en hel verden af festkjoler, så hvordan skal du have en jordisk chance for at finde den rigtige, hvis du ikke ved, hvordan din drømmekjole ser ud?

Når du skal vælge, hvilken kjole du skal have på til en festlig lejlighed, bør du tage højde for forskellige faktorer. Det er ikke nok at tænke over, om kjolen skal være lang eller kort. Du bør også gøre dig tanker om følgende:

  • Valg af materiale (silke, bomuld, velour eller noget helt fjerde)
  • Valg af mærke (hvis du har nogle præferencer)
  • Valg af pasform (tætsiddende eller løs)
  • Valg af farve

Jo mere du går i dybden med at beskrive din drømmekjole, desto nemmere er det for en stylist eller en sælger at hjælpe dig. En professionel stylist vil med garanti kunne hjælpe dig med at finde en festkjole, som passer til din stil, personlighed, kropsform, hudfarve og evt. sko. Dog bør man altid vælge kjole, før man vælger sko.

Afslutningsvis vil vi gerne slå fast, at alle har råd til en flot festkjole. Der findes nemlig rigtig mange billige kjoler. Det er hos for eksempel byic.dk muligt at finde et væld af festkjoler, som ikke koster mere end 3-500 kr. Ergo er der ingen grund til at tro, at flotte festkjoler er forbeholdt de rige og succesfulde, når det ikke er tilfældet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *