Følg os

Sponsoreret

Guide til at vælge de rette skønhedsprodukter

Hudpleje

Det danske skønhedsmarked bugner med skønhedsprodukter – nogle mere effektive end andre.

Da der findes så mange forskellige produkter inden for beauty og hudpleje, kan det være svært at tage stilling til, hvilke man skal vælge. Det er netop derfor, at vi bringer denne guide til at træffe det rigtige valg. Foruden at komme med en håndfuld gode tips vil vi gerne komme med en række udvalgte anbefalinger. Vi har nemlig haft fornøjelsen af at teste nogle meget interessante produkter.

Vægt kvalitet over pris

Pris og kvalitet hænger næsten altid sammen – også når det kommer til skønhedsprodukter.

Skal du forblive smuk og frisk at se på, så bør du bruge tid og penge på at pleje din hud. Du bør i den anledning gøre brug af de bedste produkter til formålet. De mest effektive produkter er som regel en smule dyrere end andre, men de ekstra penge er givet godt ud, hvis produkterne hjælper dig med at opnå det ønskede look, hvad enten du døjer med tør eller uren hud.

Gå efter produkter uden parabener og mineralske olier

Foruden at vægte kvaliteten højt fraråder vi dig at købe produkter, som indeholder parabener og / eller mineralske olier. Det er gennem flere undersøgelser bevist, at foruroligende mange produkter indeholder skadelige stoffer, som kan ophobe sig i bl.a. leveren og milten. Dette kan du heldigvis undgå at bekymre dig om ved at gå efter naturlige produkter uden førnævnte kemikalier.

Da ikke alle produkter er lige gavnlige for dit helbred, råder vi dig til at spørge ind til produktets indhold, hvis du er det mindste i tvivl.

Spørg veninder og kollegaer til råds

Anbefalinger er guld værd – især når de kommer fra gode veninder og kollegaer.

Er du i tvivl om, hvilke skønhedsprodukter du skal investere i? Så kan du med fordel spørge veninder og kollegaer til råds. De kan med al sandsynlighed komme med nogle anbefalinger og måske også nævne nogle produkter, som du bør holde dig fra. Du kan også lede efter anmeldelser på nettet. I de kommende afsnit kommer vi med hele to af slagsen.

Anbefaling: Aviendo Natural Arctic Circle Face Mud

31

Vejledende pris: 189 kr. (75 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Aviendo Natural Arctic Circle Face Mud er ikke bare en gennemsnitlig ansigtsmaske – det er til gengæld en af de bedste på markedet. I vores test af produktet erfarede vi, at det indeholder omega-3 fedtsyrer, C-vitamin, unik frøolie ekstrakt og ikke mindst arktisk tyttebær. I samme ombæring kunne vi konstatere, at produktet er fri for både parabener og mineralsk olie – til vores store begejstring i øvrigt.

Selve produktet er nemt at arbejde med, og resultaterne kommer hurtigt til syne. Du skal prøve kræfter med dette produkt, hvis du døjer med porer og pletter på huden. Med dette produkt er du sikret en blød og strålende hud, som andre kvinder vil misunde. Spørger du os, så er det et fremragende produkt til prisen.

Anbefaling:Aviendo Natural Arctic Circle 5 Care Face Cream

32

Vejledende pris: 229 kr. (50 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Aviendo Natural Arctic Circle 5 Care Face Cream er også et yderst interessant produkt. Der er tale om en yderst effektiv og velduftende dagcreme, som fugter, nærer og desuden er med til at bekæmpe alderstegn. Produktet indeholder arktisk tyttebær, sheasmør og lakridsrodsekstrakt. Fælles for alle disse ingredienser er, at de er spækket med antioxidanter.

Giv produktet en chance – det vil du med sikkerhed ikke fortryde.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *