Følg os

Mode

Gør mere ud af dig selv: 3 tips til at blive mere attraktiv

Nydelig ung kvinde

Vi ønsker alle sammen at præsentere os nydeligt, og det ligger helt naturligt til vores natur, at vi gør hvad vi kan for at fremstå attraktivt når vi møder nye mennesker. Selvfølgelig så er der forskel på folk, og nogen går meget mere op i det end andre.
Med hvad er attraktivt? Vi har alle sammen forskellige præferencer for hvad der er attraktivt, men alligevel så findes der enkelte træk, som de fleste finder attraktive. Nogle faktorer skifter fra årti til årti, ligesom vi som mennesker konstant udvikler os.

De sociale medier har meget stor del i, hvad vi som samfund finder attraktivt, og derfor er der heller ikke længere stor forskel fra land til netop. Med de tilgængelig sociale medier bidrager med, så kan vi finde inspiration på den anden side af jorden, ved blot at klikke et par gange på vores telefon. Det er både godt og skidt, men mest af alt fascinerende.

Sørg for at kroppen er sund – healthy body, healthy mind

Det første man skal sørge for, er at holde sin krop ved lige. Og hvordan gør man det? Du har nok gættet det – træning og sund kost. De færreste ser sunde ud, hvis de leve af chips og cola og samtidig heller ikke træner. Men det er ikke kun for udseendets skyld, for det giver også en masse selvtillid at holde kroppen sund. Man har det godt og føler sig tilpas i sit eget ”tempel”. Den selvtillid bærer man rundt på døgnet rundt, og selvtillid er særdeles attraktivt. Det er måske undervurderet, men selvtillid har meget at sige når det kommer til at være attraktiv. Hvordan du bærer dig rundt, og føler dig selvsikker er altså et udkom af den måde du føler, og det kan påvirkes ved træne og spise sundt.

Klæd dig præsentabelt – aldrig underdress

Look good, feel good – det har du måske hørt før. Hvis du sørger for at have styr på garderoben, og kan finde ud af at sammensætte nogle fede looks, så bliver du automatisk mere attraktiv. Det samme gælder for make-up, at man sagtens kan tage lidt mascara på, når man skal ud. Man behøver ikke sminke sig helt op, men at gøre sig selv lidt frisk betyder meget. På Mytrends.dk finder du en masse idéer til makeup og mode som kan være med til at gøre dig mere attraktiv.

God humor er attraktivt i sig selv

Det behøver ikke udelukkende at være i syne, for at det kan være attraktivt. En god personlighed med en god humor kan også være attraktiv, og ofte overskygger personlighed faktisk de fysiske rammer. Det er personligheden man skal holde ud, og som regel begynder man at tiltrækkes personer med gode personlige egenskaber, herunder humor.

Det er altså vigtigt at man ikke kun fokuserer på den overfladiske verden hvis man vil være attraktiv. Vær en god person, udadvendt og med god humor – det er klart det din bedste egenskab.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *