Følg os

Bolig

Gør dit hjem mere kvindeligt

Feminin boligindretning

Mange hjem har en tendens til at blive en anelse maskuline og upersonlige – simpelthen fordi man ikke har tiden til at fokusere på sin indretning i hverdagen. Typisk koster den mere kvindelige indretning også mere, end ellers, da den ofte indebærer kvalitet, mærkevarer og smukt design.

Men det behøver skam ikke at være dyrt at få dit hjem til at virke mere kvindeligt. Nedenfor, har vi samlet en række gode forslag til ting, som du kan købe, for at skabe en mere stilfuld og kvindelig indretning derhjemme. Tingene kommer fra House Doctor boliginteriør, og vi har udvalgt dem på baggrund af deres feminine stil, samt de her gode House Doctor tilbud.

Indret med House Doctor tæpper

Et af de mange smukke House Doctor tæpper kan virkelig gøre en forskel for et ellers maskulint hjem. Et tæppe i støvede farver, med lidt mønster, og måske også lidt jordfarver, passer ind i stort set ethvert hjem – og kan med et få boligen til at fremstå mere stilfuld og kvindelig.

Dette gælder både for House Doctor tæpper og House Doctor gulvtæpper.

Få liv i sofaen med House Doctor puder

Det samme gælder House Doctor puder. En sofa kommer hurtig til at se bar ud, hvis ikke den er udstyret med nogle lækre puder. Derfor, kan vi kun anbefale, at du ser om du kan finde en håndfuld flotte House Doctor puder, også gerne i støvede farver og eventuelt med lidt mønster.

Hvis du kan farvematche med sofaen, bliver indretningen blot endnu smukkere. Har du for eksempel en lysegrå sofa, kan du med fordel investere i svage grønne og rosa puder.

Brug House Doctor boligindretning i hele huset

Tæpper og puder fra House Doctor er nogle enkle og billige, men særdeles kraftfulde virkemidler, når du skal have boligen til at fremstå mere kvindelig. Men det behøver ikke at stoppe her.

For med produkter fra House Doctor kan du bogstaveligt talt udskifte stort set alle møbler og nipsgenstande i hele hytten. Det skal du ikke, men du kan med fordel overveje at benytte House Doctor til din boligindretning andre steder end blot i form af tæpper og puder.

Husk dog, at et hjem godt kan blive for kvindeligt og feminint. Tricket er at finde den gyldne balance mellem den ofte spartanske maskuline indretning og den lettere og mere farveglade kvindelige indretningsstil.

Indret i dag med House Doctor boligindretning, tæpper og puder.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *