Følg os

Ikke kategoriseret

Gode tilkøb du som kvinde kan benytte til din bil

Kvinde og bil

Har du en bil, du elsker at suse rundt i? Det kan være en lille eller stor, sort eller farvet – det vigtigste er, at du nyder at sætte dig bag rattet og flyve afsted. Hvis du har en bil, du bruger meget, er der også flere forskellige ting, du kan investere i til din bil, som vil gøre oplevelsen endnu federe. Læs med i artiklen for at blive inspireret.

Vælg et abonnement til vejhjælp

Det er en god idé at investere i et abonnement til vejhjælp, så du kan få hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Med denne type abonnement får du dækning af uforudsete udgifter i forbindelse med kørselsproblemer, for eksempel hvis bilen nægter at starte, eller hvis du pludselig står med et punkteret dæk. Du får mulighed for at ringe til assistance året rundt, 24 timer i døgnet, hvilket kan give en stor tryghed.

Det kan omvendt blive en anderledes dyr affære, hvis du står og har problemer uden at have et abonnement. Vejhjælp kan man få brug for hver gang, man kører i sin bil – abonnement eller ej.

Et lækkert radiosystem

På lange køreture kan det være en stor glæde at have et solidt radiosystem med bluetooth og andet, der giver de bedste vilkår for, at du kan skråle med på dine favoritsange eller høre din yndlingspodcast. Der er klart forskel på at høre radio eller musik i en bil med et godt og dårligt radiosystem, og du vil helst have det gode system.

Den automatiske P-skive

Måske er du distræt eller glemsom, og har modtaget en god portion parkeringsbøder i din tid som bilist? For at blive fri for yderligere parkeringsafgifter kan du med fordel investere i en automatisk P-skive, så du ikke behøver at tænke over at huske at stille den – du skal blot sørge for, at den har batteri.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *