Følg os

Karriere

Gode grunde til at investere i medarbejderportrætter

Portrætbillede af forretningskvinde

Det koster en smule penge at få taget medarbejderportrætter, jovist, men mon ikke de penge er givet godt ud? I denne korte guide vil vi fremhæve en række gode grunde til at investere i professionelle billeder af ens medarbejdere. Guiden er primært henvendt til dig, som står i spidsen for en større eller mindre virksomhed – enten som ejer eller leder.

Øget troværdighed

Der findes rigtig mange måder at skabe øget troværdighed på.

Man kan for eksempel øge troværdigheden ved at præsentere den potentielle kunde for virksomhedens medarbejdere. Det kan man gøre både online og offline ved brug af tekst og billeder.

Det er ikke nok at fremhæve de ledende personer i virksomheden. Der skal også gives opmærksomhed til de mindre indflydelsesrige personer i teamet – alt fra bogholderen til direktøren.

Øget arbejdsglæde

Som direktør eller leder i en virksomhed bør det være i din interesse, at dine underordnede er så glade og motiverede som muligt. Det handler alt sammen om arbejdsglæde, som kan gribes an på mange måder.

Den helt store kunst er at få sine ansatte til at føle sig værdsatte og uundværlige. Det kan man gøre ved at kommunikere åbent med, hvem der varetager de forskellige arbejdsopgaver i virksomheden.

Professionelle medarbejderportrætter kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge, hvorfor de er gode at have liggende.

Skaber tillid til kunden

Om du driver en webshop, et tømrerfirma, et vinfirma eller noget helt fjerde, så skal du gøre dit ypperste for at skabe tillid til kunden. Det er nemlig din fornemmeste opgave at overbevise kunden om, at han eller hun skal handle i netop din virksomhed.

De fleste kunder kan nikke genkendende til, at det er meget vigtigt at vide, hvem man handler med. Det forklarer også, hvorfor det er så svært at få succes med egen virksomhed, hvis man ikke er villig til at kommunikere åbent og ærligt.

Står du og mangler et professionelt profilbillede? Så indhent et godt tilbud på erhvervsfotografering i dag.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *