Følg os

Kærlighed

Forslag til at forkæle manden i dit liv

Parforhold

Et godt parforhold kommer ikke af sig selv, og det kræver, at man gør sig umage for at få det til at fungere. Derfor er det godt at forkæle sin partner en gang i mellem. Der er mange måder at forkæle en mand på, hvilket kan betale sig i den sidste ende, da du formentlig selv vil kunne drage fordel af det på et senere tidspunkt. Herunder er der en række forslag til forkælelse af din mandlige partner.

Hjemmebag – Hjemmebag er altid en sikker vinder. Hvilken mand elsker ikke et par hjemmebagte boller eller kage? Det er en nem og god måde at overraske din mand på.

Køb små gaver – En lille gave en gang imellem er en effektiv måde at gøre sin partner glad på. Det kunne være et nyt stykke tøj eller det kunne være ny creme eller aftershave. Det hele tæller, og prisen er ikke så vigtig.

Tag med ham til sport – Uanset hvilken sport din mand er mest til, så vil de fleste mænd blive glad, hvis deres kvinde gav dem billetter til en sportsbegivenhed. Det kan være alt fra fodbold, basketball eller motorsport.

Forkæl ham på en tømmermændsdag – Hvis din mand har været i byen, så vil det være en sikker vinder, hvis du sørger for at forkæle ham dagen derpå. Det kan du gøre ved at sørge for noget fastfood som for eksempel pizza eller burger. Samtidig kan du sørge for at skaffe en film, noget slik og sodavand, så I sammen kan slappe af med noget hygge og en god film.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *