Følg os

Kærlighed

Forkæl din udkårne i anledning af valentinsdag

Romantisk date

14. februar er årets vigtigste dag for manges vedkommende – det er nemlig valentinsdag. Denne særlige mærkedag er også kendt som de elskendes helligdag. Det hænger naturligvis sammen med, at der er tale om en dag, som står i kærlighedens tegn.

I dag markeres omtalte mærkedag i hele verden. 14. februar er faktisk den dag på året, hvor der sælges allerflest blomster og chokolade.

Det er mest almindeligt, at manden forkæler kvinden med romantiske gaver, men det skal ikke afholde dig fra at give manden i dit liv en lille gave. I denne artikel kommer vi med en række gaveidéer til din kæreste eller mand.

En romantisk hilsen

En romantisk hilsen i form af røde roser og en lille hilsen vil falde i enhvers smag, hvorfor det er en gaveidé, som er værd at tage til overvejelse. Du kan typisk sende fra 5 og op til 100 roser – alt efter budget. Dertil kan du tilknytte et lille kort, hvor du udtrykker din kærlighed. Du kan købe din valentinsgave til ham på nettet, hvis denne gaveidé lyder interessant i dine ører.

Det er via internettet ikke kun muligt at bestille roser til levering. Du kan også bestille øl, vin, chokolade og meget mere. Med andre ord findes der masser af alternativer til roser.

Et afslappende weekendophold

Længes du efter kvalitetstid med manden i dit liv, kan du overveje at arrangere et weekendophold, hvor der er fuld fokus på afslapning og forkælelse. Der er rig mulighed for at finde gode tilbud på romantiske weekendophold for par, så hvad venter du på? Et weekendophold med spa, god mad og massage er et sikkert hit.

Et afslappende weekendophold behøver ikke at koste mere end et par tusinde. Du kan evt. søge efter såkaldte deals, hvis dit gavebudget er begrænset. Det er jo tanken, som tæller.

En gavekurv med nøje udvalgte ting

Du kan også overveje at købe en fin kurv, som du kan fylde med ting og sager, som din mand godt kan lide. De fleste mænd er glade for øl, chips, kaffe og lakrids, så her har du den første håndfuld idéer til, hvad du kan putte i kurven. Du kan også fylde kurven med kosttilskud, hvis din mand går meget op i træning og sundhed. Det vigtigste er, at tingene passer til netop din mand med udgangspunkt i hans interesser.

Dette er uden tvivl en af de mest personlige og kreative gaveidéer.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *