Følg os

Livsstil

Forebyggelse og behandling af hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder er fortsat en tabubelagt lidelse, selvom lidelsen er meget udbredt blandt både unge og ældre kvinder. Du er langt fra ene om at kæmpe med dette problem, selvom du måske føler det.

Det er først og fremmest relevant at kigge på, hvad der kan forårsage hårtab. Hårtab vil under normale omstændigheder blive udløst af enten stress, jernmangel eller p-piller, men det kan også skyldes noget helt fjerde. Læs meget mere om forebyggelse og behandling af hårtab i denne korte guide. Du bør også besøge følgende hjemmeside: https://www.crescina.dk/

Forebyggelse – Fire effektive tips

Ja, du læste rigtigt: Det er muligt at forebygge hårtab, så hvorfor ikke gøre brug af vores gode tips? Vil du for alt i verden undgå at tabe dit hår, så skal du gøre følgende:

  1. Reducér dit stressniveau (arbejd mindre, lav færre planer, find mere tid til afslapning)
  2. Brug en anden form for prævention end p-piller
  3. Indtag masser af væske samt fødevarer med et højt indhold af antioxidanter
  4. Undgå at bruge hårprodukter, som indeholder skadelige kemikalier (rådfør dig med din forhandler af hårprodukter, hvis du er i tvivl)

Behandling (hårtab kvinde)

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det er nemmere at forebygge hårtab end at behandle lidelsen. Dermed ikke sagt, at man ikke kan gøre noget, når uheldet er ude. Der er mulighed for at indlede en behandling, hvad enten der er tale om et midlertidigt eller langvarigt hårtab. Crescina er løsningen på dit problem. Crescina er både lægeligt og videnskabeligt testet, og resultaterne er imponerende. Testresultaterne har vist, at behandlingen kan stabilisere kvindeligt hårtab og desuden kan stimulere fornyet hårvækst.

Du kan læse mere om hårtab hos kvinder på nettet, hvor du også kan blive klogere på de forskellige behandlingsmuligheder. Vær opmærksom på, at det faktiske behandlingsresultat kan variere fra person til person, da resultatet blandt mange andre faktorer afhænger af den bagvedliggende årsag.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *