Følg os

Sundhed

Føler du dig stresset? Massage kan være løsningen

Massage i hjemmet

Nye undersøgelser viser, at der er flere danskere, der har stress end nogensinde før. Selvom vi har gode forhold herhjemme med lange barsler, masser af ferie og generelt gode lønforhold, tager det hårdt på det arbejdende folk, når de også skal passe familie, venner og i øvrigt gerne vil præstere godt på det arbejde, som de elsker.

Så selvom man er passioneret omkring sit arbejde, kan det sagtens lade sig gøre at blive stresset. På trods af, at stress ofte er individuelt, og der derfor ikke er en one-size-fis-all-løsning, så er der nogle remedier, som man kan eksperimentere med for at se, hvorvidt de kan dæmpe følelsen af stress.

Derfor er massage så godt for krop og sjæl

En af de ting, som virkelig kan få os til at slappe af, er en god massage. Har man ikke for alvor prøvet en god massage, kan det være svært at forestille sig, hvor godt det i virkeligheden kan være for krop og sjæl. Man kobler fra og fokuserer kun på sig selv og den rare session, der i øvrigt også kan hjælpe med din dårlige ryg, ondt i nakken og ofte også lægger en dæmper på din hovedpine.

Specialister i stressreducerende massage

En af de klinikker, som specialiserer sig i at hjælpe mod smerter, spændinger og stress er Nannas Helse Klinik. Her får du en kombination af hawaiiansk massage og fysiurgisk massage. Det er to teknikker, som fungerer rigtig godt sammen.

Hawaiiansk massage virker rigtig godt mod muskelspændinger, som ofte er et symptom på stress. Massageteknikken forbedrer din blodcirkulation og styrker samtidig immunforsvaret, så du antageligvis kommer til at døje mindre med sygdom i fremtiden. Derudover løsner det naturligvis op for dine spændinger og skulle gerne mindske stress og uro i kroppen.

Fysiurgisk massage er en type af massage, hvor man arbejder fokuseret med de muskler, der skaber generne. Har du for eksempel smerter i ryggen eller i nakken, er det her fokusset vil være. Det har mange af de samme effekter som hawaiiansk massage og er samtidig også med til at mindske træthed.

Vigtigst af alt er det at huske at drikke meget vand – både til hverdag og efter du er blevet masseret. Massagen forsøger nemlig at adskille diverse affaldsstoffer fra kroppen, og hvis du drikker godt med vand, er du med til at hjælpe stofferne med at forsvinde fra din krop – og dermed hjælper du dig selv på vej mod en mindre stresset hverdag.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *