Følg os

Bolig

Flettede kurve er et hit – derfor er de så populære

Flettet kurv

Følger du diverse boligmagasiner eller kigger du med, når de populære bloggere lægger billeder op af deres hjem på Instagram? Ja, så ved du nok, at flettede kurve er et kæmpe hit for tiden. De bliver brugt til alt fra opbevaring og indkøb til blomster og juledekorationer.

Men hvad er det lige, der gør, at flettede kurve pludselig er blevet så populære? Årsagerne er naturligvis mange, men vi har taget et kig på nogle af de kvaliteter, som de flettede kurve har – måske det kan forklare populariteten.

Flettede kurve er alsidige

Andre kurve kan have den ulempe, at de er lidt rigide og muligvis også lidt tunge i det. Men ikke flettede kurve. De er nemlig oftest fleksible og lette at flytte rundt på. Samtidig gør deres farve og design, at de også er lette at se på i indretningen.

Derudover kan de bruges til alt. Hvad end du er på udkig efter en ny vasketøjskurv eller måske en kurv til opbevaring af huer og handsker, så er flettede kurve for dig. Men det er ikke kun opbevaring, som de er gode til.

Flere og flere vælger også at bruge fletkurve til at opbevare blomster og planter i. En blomsterstand i flet til gulvet giver trods alt et noget andet udtryk end en stor og tung krukke.

Flettede kurve er neutrale i farven

Som du måske er klar over, så er farver en af de ting, som virkelig går på og af mode, som vi andre skifter tøj. Det er måske en overdrivelse, men der er ingen tvivl om, at der gennem årene har været forskellige farver på mode i hjemmet.

Lige nu er jordfarver noget af det absolut hotteste inden for boligindretning, og fletkurvene er jo som skabt til lige netop dette. Deres afdæmpede og rolige farver gør dem til et oplagt valg, når man skal have nye kurve til hjemmet.

Skal du være med på moden?

Hvis man gerne vil gøre sit hjem mere indbydende og moderne at se på, så er flettede kurve et glimrende sted at starte. Det kan være uoverskueligt at skulle til at skifte sofa, spisebord og lamper ud, men nye tæpper, puder, sengetøj og flettede kurve kan alle købes til særdeles fornuftige priser, hvilket gør det til en effektiv og billig måde at komme med på moden på.

Der er et hav af fine webshops og butikker, som alle sælger flettede kurve i alverdens former og størrelser. Hvad end det er Designerstuen, eller om det er din lokale møbel- eller isenkræmmer, så skal du ikke lede længe efter den helt rigtige kurv til dit hjem.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *