Følg os

Livsstil

Fire kreative aktiviteter til din næste venindeaften

Pigehygge

Den traditionelle venindeaften indbefatter tapas, vin og film, men hvem siger, at man skal gå den traditionelle vej? Du kan med fordel tænke ud af boksen – for både din egen og dine veninders skyld. Her får du en masse inspiration til planlægningen af jeres næste venindeaften.

Paintball

Hvem siger at paintball kun er for mænd?

Hvad end din venindegruppe består af helt unge, midaldrende eller ældre kvinder, så kan du med god samvittighed overveje at sætte paintball på programmet. Med paintball kan man både røre sig og have det sjovt på samme tid. Du kan i første omgang undersøge, om der findes nogle baner i nærheden af dig. Det gør der formentlig – alternativt skal der arrangeres noget transport til nærmeste bane.

For en god ordens skyld bør du tjekke op på, at alle er friske på at spille paintball. Der kan være helbredsmæssige årsager til, at man ikke er begejstret for paintball og tilsvarende aktiviteter.

Poker

Poker kan også egne sig fint til en venindeaften. Du kan om ikke andet lufte idéen for dine veninder og se, hvad de siger til det. Alle kan lære at spille poker – det kræver blot lidt tålmodighed og koncentration. Bed evt. dine veninder om at sætte sig ind i de grundlæggende regler på forhånd, så alle er godt forberedt.

Er du mere til traditionel casino? Så kan du introducere dine veninder for LeoVegas, som hører til blandt markedets førende udbydere af spil og underholdning. Med hver jeres smartphone kan I alle spille samtidig.

Gokart

Skal der fart over feltet? Så hop på gokarten og kør ræs mod dine bedste veninder. Det er ikke helt billigt at køre gokart, men man er til gengæld garanteret sjov og spænding for alle pengene. Du bør for din egen skyld lade dit fine tøj blive hjemme, idet man hurtigt kan blive beskidt, når man drøner afsted på en gokart. Træk i stedet i et joggingsæt eller andet komfortabelt tøj. Du vil som regel også blive tilbudt at låne en køredragt og selvfølgelig en kørehjelm. Så er der styr på sikkerheden.

Hvem kan sige nej til en fantastisk dag med gokart?

Spa

Stress af og nyd dine bedste veninders selskab i et spacenter nær dig.

En hel eller halv dag i et spacenter kan virkelig gøre noget for energiniveauet og overskuddet. Det kan de fleste nikke genkendende til. Af følgende grund bør du arrangere en spadag for dine veninder. Den idé kan de helt sikkert ikke sige nej til. Start evt. med at indhente et tilbud.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *