Følg os

Sponsoreret

Fire gode råd om håndtering af rygsmerter

Kvinde med rygsmerter

De fleste mennesker, mænd såvel som kvinder, kan nikke genkendende til, at det er yderst ubehageligt at døje med rygsmerter.

Det er selvsagt aldrig rart at have smerter, men der er nogle smerter, som er særligt ubehagelige, for eksempel rygsmerter. Derfor vil vi meget gerne give dig fire gode råd om at håndtere rygsmerter.

Prøv med fysiurgisk massage

Det er sund fornuft at opsøge en massør, hvis man døjer med smerter eller spændinger af den ene eller anden art, men hvilken massageform skal man sætte sin lid til? Det afhænger af en række faktorer, men man går som regel aldrig helt galt i byen med fysiurgisk massage, som er en dybdegående massage, hvor der er fokus på de dybe muskler og bindevævet i kroppen. Lyder det som den rette massageform for dig, så kan du booke en dybdegående massage her.

Massage er på alle måder en fantastisk investering i ens krop og helbred.

Undgå længerevarende stillesiddende arbejde

Det er nemmere sagt end gjort at undgå stillesiddende arbejde, hvis man arbejder på et kontor, hvor man sidder foran computeren det meste af dagen. Dog er der selvfølgelig ingen, som siger, at man skal sidde ned gennem hele arbejdsdagen. Med et hæve-/sænkebord er det muligt at hejse skrivebordet, så man kan stå op at arbejde.

Du kan med fordel arbejde stående i mindst én time om dagen – meget gerne endnu mere.

Dyrk core træning

Core træning går kort og godt ud på at stabilisere de muskler, som ligger omkring din ryg og mave. Med core træning kan du mindske din risiko for rygskader, ligesom du kan glæde dig over, at du får en stærkere krop og en sundere kropsholdning. Som du nok kan fornemme, er der mange gode grunde til at dyrke core træning.

Når det kommer til core træning og andre former for styrketræning, er det vigtigt, at man bliver vejledt, før man går i krig med forskellige træningsøvelser. Træning kan nemlig gøre mere skade end gavn, hvis man ikke udfører øvelserne korrekt.

Overvej et vægttab

Er du overbevist om, at dine rygsmerter er kommet af, at du vejer lidt for meget, så bør du seriøst overveje at indlede et vægttab.

Har du held med at smide de overflødige kilo, så kan du ikke blot se frem til at have færre eller ingen rygsmerter, men også at føle dig mere glad og overskudsagtig i hverdagen.

Et vægttab kan faktisk føre til et bedre og længere liv, hvorfor det bestemt er værd at overveje.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *