Følg os

Kærlighed

Find kærligheden med den rette datingpartner – Dette skal du holde øje med

Romantisk date

Det kan godt betale sig at gøre et ordentligt forarbejde, inden du vælger din datingpartner. Hvis du gør lidt mere ud af at finde en partner, som du har meget til fælles med øger du muligheden for at du finder kærligheden på din næste date. Ellers kan det hurtigt blive til en lang række dates, der aldrig udvikler sig til mere end det ene stævnemøde.

Vær meget klar i din profilbeskrivelse

Det første skridt er at sikre, at din egen datingprofil på de forskellige dating sites er meget klare omkring dine interesser og viser så meget som muligt om hvem du er som person. Jo mere du før skrevet ærligt omkring dig selv og dine interesse, desto større er chancen for at det er den rigtige, der finder din profil interessant.

Skriv åbent om dine interesser, og vær ikke bange for at pensle dine holdninger og indstillinger til forskellige ting i livet ud. Husk på at din skrivemåde også kan afsløre meget om din personlighed, og det er en rigtig god ting.

Hvad skal jeg lede efter i min kommende datingpartner?

Det store spørgsmål er så, hvad der er bedste at holde øje med, når du selv skal vælge en potentiel partner. Det giver sig selv, at du skal være ærlig omkring valget af køn – altså om du er til mænd, kvinder eller begge dele. Det næste vigtige punkt for de fleste er alder. Her skal du dog måske overveje at udvide din søgning lidt, så du til gengæld får større mulighed for at finde den perfekte partner med de samme holdninger og interesser som dig. Det vil nok hurtigt vise sig, hvis alderen skulle være et problem, og så kan man altid justere igen.

Et andet vigtigt kriterie er geografi. Alt bliver altså bare nemmere, når man ikke skal køre halvanden time hver vej. Det er måske ikke det største problem på de første dates, men hvis det skulle udvikle sig, så kan det hurtigt blive en stor udfordring med den store distance. Tænk derefter grundigt over, hvor du søger henne.

De vigtigste udvælgelseskriterier for den gode date

Det allervigtigste er at læse profilteksten grundigt, så du kan få en god fornemmelse for hvilken type person det er. Har I matchende interesser, eller kan I lide den samme type musik og film. Udviser profilteksten en bestemt form for humor? Denne type overvejelser er klart de vigtigste, da det er din bedste måde at finde ud af, om I overhovet vil have noget at tale om på jeres date. Sørg derfor for at bruge god tid på at læse profilteksten, og forsøg på denne måde at komme til at forstå personen bag profilen.

Med disse ord skulle du gerne være klædt bedre på til at finde en datingpartner, som måske kan ende med at blive din partner i livet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *