Følg os

Bolig

Find din næste bolig i Kolding – dette skal du vide

Boligkøb

Er du på udkig efter en ny bolig i Kolding? Så har du med garanti fundet ud af, hvor indviklet det i virkeligheden ofte er at opdage et passende sted, som imødekommer dine krav. Kolding er faktisk en by med muligheder for mange – både unge studerende, arbejdende, ældre og familier tiltrækkes af byen. Til tider kan det være vanskeligt at overskue Koldings boligmarked, men du kan eksempelvis tage et kig på https://www.boligninja.dk/kolding, hvor du vælge mellem en masse ledige lejeboliger i byen, måske finder du endda drømmeboligen.

Kolding – hvorfor vælge denne by?

Man har naturligvis en masse krav til sit nye hjem, og der er altid et utal af overvejelser, der påvirker en og spiller ind i valget. Hvordan er lokalområdet, hvordan fungere det og hvem er det egentligt, som bor der? Et andet emne er selvfølgelig trafik samt mulighederne for offentlige transport, det gælder især hvis man pendler. Flere vægter også de grønne områder, hvor man kan få et pusterum og finde ro i naturen. Man skal også se på hvilke aktiviteter i fritiden, der er mulighed for. Og om er der gode caféer og restauranter, som ikke er for dyre?

Selvom Kolding er en mindre by, er der stadig masser af muligheder for indbyggerne både om dagen, men også om aftenen. Hvad enten det er weekend eller hverdag, så kan man finde noget at give sig til i byen. Endvidere så er Kolding også præget af nogle grønne områder på trods af byens størrelse. I disse grønne områder, får du muligheden for at lade tankerne køre og nyde naturen.

Bylivet med butiksmuligheder

Kolding har en faktisk en del gode shopping-muligheder, som gavner indbyggerne. Selvfølgelig har Kolding, som så mange andre byer, også et hav af muligheder for interiør, kunst og diverse antikviteter – blandt andet inden for sport og fritid. Hvis man flytter til Kolding, så får man dertil også mulighed for at udforske en hel del spænende og interessante butikker, caféer og centre m.v. som både kan byde på nyt og unik design samt mode og andet fashion. I byen kan du nemlig finde alt fra trendy og moderne tøjbutikker (måde for mænd og kvinder) til butikker med genbrug og antikviteter, hvor man virkelig kan gøre nogle fund. Kolding byder som nævnt også på de gængse boligbutikker og specialbutikker. Der kan du fordybe dig i bl.a. diverse kreative dekorationer, flotte lamper og belysning generelt samt en masse stole og køkkenudstyr. Hvis du lige er flytte, er der selvfølgelig også mulighed for at gå på udkig efter andre møbler og boligtilbehør, som er nødvendig i forbindelse med indflytningen. Dem der har været i Kolding, kender yderligere også til byens livlige kulturliv – der er blandt andet Koldinghus!

Boligerne i Kolding

Ønsker du at opnå succes med boligsøgningen, altså at finde en bolig så hurtig som muligt, kan du med fordel kigge på mulighederne i omegn af det helt centrale Kolding. På den måde vil du nemlig opdage, at desto ”bredere” din boligsøgning bliver, desto flere boliger vil du blive præsenteret – som faktisk imødekommer dine krav eller, hvor du blot skal gå en smule på kompromis. Endnu en fordel ved at foretage en forholdsvis ”bred” boligsøgning er naturligvis, at pris tit og ofte går hånd i hånd med placeringen af selve boligen i forhold til centrum af byen. Det vil altså sige, at hvis du vælger at bo en smule længere ude på ”landet”, så vil din husleje typisk også blive mindre, hvilket kan være meget rart for dig, lige meget om du har en lille familie eller om du lige er startet på studie og pengene ikke er så store. Heldigvis kan du, finde boliger både centralt i Kolding og også udenfor byens centrum, når du kigger på den mange online platforme – på den måde er du faktisk allerede godt på vej!

Husk dette til din søgning efter bolig

Når du søger lejebolig, kan der hurtigt opstå forskellige problemer. Sådanne problemer kan eksempelvis omhandle diverse misforståelser på baggrund af jeres lejekontrakt eller endda depositumsbetaling. Nedenfor giver vi dig nogle konkrete råd, som alle bør benytte:

Når du søger lejlighed, bør du desuden ikke betale hverken indskud samt depositum, forudbetalt husleje eller lignende omkostninger som er forbundet med boligkøbet ”under bordet” – altså kontant eller sort. Faktisk er det slet ikke lovligt, og dertil har du heller ikke mulighed for at få pengene tilbage igen, hvis det bliver nødvendigt. Sørg derfor at lave en kontooverførsel, der kan spores af banken – så er du mere sikker.

Du skal være forsigtigt, hvis eksempelvis en given boligannonce er fremgår på dansk, og på trods af dette bliver ringet op af en udlejer, som taler engelsk. Hvis du bliver det, så er dette muligvis et tegn på, at det er en falsk annonce og udlejeren forsøger at svindle. Et andet eksempel er hvis, du modtager en sms fra en udlejer af en lejebolig, hvor der simpelhent mangler et telefonnummer på afsenderen eller udlejeren. Her er der nemlig ofte fusk involveret – hvor sms’en bliver sendt per automatik.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *