Følg os

Bolig

Få professionel hjælp til at skabe din drømmehave

Haveglad kvinde

Som kvinde går du formentlig ikke kun op i traditionel boligindretning, men også i haveindretning, hvor intet bør overlades til tilfældighederne.

Er det vigtigt for dig, at din have står knivskarpt, men har du ikke tiden og / eller kompetencerne til at komme i mål, så kan du få professionel hjælp. Hvem kan hjælpe dig med at skabe din drømmehave? Det vil vi gøre dig klogere på i dette korte blogindlæg. Der er al mulig god grund til at læse med, hvis du mener, at din have trænger til en kærlig hånd. Det er aldrig for sent at skride til handling.

Gartner

Er du ikke udstyret med grønne fingre, så vil du formentlig kunne få stor glæde af en gartner, som kan hjælpe dig med alle tænkelige former for havearbejde. Du kan for eksempel få hjælp til græsslåning, ukrudtsfjerning, fliserens, hæktrimning og meget mere. Vær i den anledning opmærksom på, at det ikke behøver at koste en formue at hyre en gartner. Mange gartnere arbejder for en timeløn, hvor de fleste boligejere kan være med, hvorfor du ikke skal være rad for at indhente et tilbud.

Som boligejer bestemmer du selv, om du vil hyre en gartner, når behovet opstår, eller om du vil lave en fast aftale, hvor du får besøg hver anden uge e.l. Der er mange muligheder.

Hegnmontør

Drømmer du om at få monteret et flot, praktisk og holdbart hegn i haven, så skal du naturligvis hyre en hegnmontør, som let løser opgaven. Du kan gennem en hegnmontør ikke kun få hjælp til selve opsætningen. Der er også rig mulighed for at få glæde af professionel vejledning og sparring. Dette vil gavne dig, som har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige havehegn. Typisk er det muligt at få et gratis og uforpligtende konsulentbesøg. Det tilbud bør du takke ja til, hvis du har svært ved at træffe en beslutning.

Opsætning af hegn er ikke en større videnskab, men skal der ikke være en finger at sætte på det endelige resultat, så bør man overlade opgaven til en professionel. Beslutter du dig alligevel for at tage sagen i egen hånd, bør du læse en guide om montering af hegn. Der er nemlig en del praktiske og tekniske ting, man skal være opmærksom på. I første omgang skal du beslutte dig for, hvilket hegn du vil investere i.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *