Følg os

Økonomi

Få mere bil for pengene med disse tips

Autoforhandler

Det er en skrøne, at kvinder ikke har forstand på biler. Der er nemlig rigtig mange kvinder, som ikke blot interesserer sig for biler, men også ved meget om emnet. I dag skal vi forsøge at gøre dig klogere på, hvordan du får den bedste bil med udgangspunkt i dit budget. Du får i den forbindelse en masse gode tips.

Vælg en brugt bil

Set med økonomiske briller kan det næsten altid bedre betale sig at købe en brugt bil end en ny bil, idet nye biler lynhurtigt falder i værdi. En spritny bil vil faktisk falde i værdi allerede fra første køretur. Derfor kan det sjældent betale sig at købe en fabriksny bil, selvom tanken om at eje noget helt nyt er rar.

Du kan tage et kig på nogle af de mange brugte biler, som er til salg hos din lokale autoforhandler. Fleggaard Auto har, som en af de nye autoforhandlere, valgt at gå ind på markedet for salg af leasingbiler.

Få garanti med i prisen

Det er ingen hemmelighed, at de fleste brugte biler købes som beset – altså uden garanti eller ansvar. Der er dog mulighed for at få garanti med i prisen, hvis man vælger en autoforhandler, som tilbyder dette. Fleggaard Auto yder et halvt års garanti på deres brugte biler. Således er det muligt at få udbedret eventuelle skader helt gratis det første halve år. Det giver tryghed og er med til at sikre en god oplevelse.

Bilhandel

Udnyt internettets mange muligheder

I dag er det både nemt og uforpligtende at søge efter brugte biler på nettet. Du kan snævre dig ind på din drømmebil ved at vælge dit foretrukne bilmærke og eventuelle andre ønsker. Dertil kan du med fordel oplyse dit budget, så du ikke bliver præsenteret for biler, som overstiger dit budget med mange tusinde kroner. Det sidste råd går altså på at udnytte internettets mange muligheder, hvis man gerne vil spare penge på sin kommende bil.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *