Følg os

Økonomi

Er odds også for kvinder?

Kvindelig fodboldfan

Oddset og sportsbetting har i mange år været præget af mænd, men langt flere spil bliver målrettet mod kvinder. Det viser sig nemlig, at flere og flere kvinder interesserer sig for gambling. Så sent som i sidste måned, vandt en dansk kvinde den største lottogevinst i danmarkshistorien.

Det er svært at være succesfuld inden for den branche, hvor det oftest kræver mere held end forstand. Inden for odds er det dog muligt at være klogere end bookmakerne, og vi vil give dig lidt tips til, hvad du skal holde øje med, hvis du godt kunne tænke dig at blive bedre til at oddse.

1. Hold tungen lige i munden og vær’ tålmodig

Det værste man kan gøre, når man skal oddse, er at være utålmodig. Det er nemlig her, at man taber de dumme penge.

Når man oddser, skal man vælge de kampe, hvor man med god grund mener, at de vil gå hjem. Hvis du sidder en søndag nat, og der ikke er nogle hold du kender, så er det en god idé bare at springe over dem. Du skal ikke begynde at spille på noget, som du slet ikke kender til. Dette er første skridt på vejen til at tabe alt, man har og ejer.

Tålmodighed er også vigtigt under kampene, hvis du gerne vil have det bedste odds. Eks. spillede Danmark mod upåagtede Sydkorea i Ishockey, og her var det først til sidst i kampen, at Danmark slog til.

2. Husk at undersøg de kampe, du vil spille på

Når du føler, at du har fundet en kamp, du vil spille på, så husk lige at undersøg den lidt ekstra. Har du nu fundet alt den information, som der er at finde for kampen?

I sport og især i fodbold, er der nemlig mange ting, der kan påvirke udfaldet af en kamp. Det kan være karantæner, skader eller at træneren vælger at spare spillere til andre vigtige kampe.

I andre sportsgrene kan planlægningen også betyde noget. Eks. i Rhein-Neckar Löwen var de ude for, at de skulle afvikle to kampe på en dag, og det kostede dem to nederlag.

Et lille tip når du skal lave research er, at du godt må bruge andres research, så længe du er kritisk. Det kan hjælpe dine odds, hvis du læser sportsartikler med informationer, så du kan lave en bedre chancevurdering.

Analyse

3. Hold hele tiden øje med din kontobalance

I en verden der udelukkende handler om økonomi, er det vigtigt, at du ikke spiller for alle dine penge. Du bør derfor altid have et fokus på din kontobalance, når det handler om odds.

Et godt eks. er, at du har sat 200 kr. ind at spille for. Hvis du så vælger at spille 100 kr. på hvert væddemål, så har du kun råd til at kunne tabe to gange. Hvis du gerne vil spille videre, skal du derfor lave en ny indbetaling, og så kan det altså hurtigt gå den anden vej.

Hvis du i stedet opdeler din konto og siger, at du max. må spille for 5 % af din saldo, så vil du kunne tabe 20 gange, før du er helt færdig. I takt med at du forhåbentligt forøger din saldo, vil du kunne spille for en højere indsats.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *