Følg os

Livsstil

Drømmer du om at blive den næste Tina Lund?

Ridesport

Tina Lund har – som du nok allerede ved – dyrket springridning på højeste plan i mange år. I en alder af (i skrivende stund) 39 år har hun vundet det danske mesterskab 19 gange og europamesterskabet en gang. Tina er derfor helt naturligt blevet en anerkendt springrytter, som mange ser op til. Drømmer du også om at gøre din interesse for ridning til en økonomisk levevej, så har vi et par guldkorn til dig.

Man kommer ingen vegne uden hårdt arbejde

Tina Lund har, nøjagtigt ligesom alle andre elitesportsudøvere, arbejdet rigtig hårdt og kæmpet sig igennem mange svære tider. Det samme skal du være villig til at gøre, hvis du skal blive den næste store ridestjerne. Her er det ikke nok at dedikere sig 90 % – du skal som minimum give dig 110 % hver dag. Det er mindst lige så hårdt, som det lyder, så overvej nøje, om du er villig til at give afkald på ting som familiefrokoster, rejser og shoppingture for at gøre din drøm til virkelighed. Dermed ikke sagt, at man ikke godt kan få familieliv og karriere til at balancere. Pointen er blot, at du skal være villig til at investere rigtig meget tid og energi i din sport.

Der skal investeres i det bedste udstyr

Er man virkelig opsat på at gå hele vejen og blive en velbetalt springrytter, så skal man ikke gå på kompromis med noget – heller ikke ens rideudstyr. Er du enig i dette, så skal du næsten svinge forbi en fysisk eller online rideudstyrsbutik, hvor du kan købe alt det, du mangler for at kunne dyrke konkurrenceridning. Besøg f.eks. denne webshop: https://happy-horse.dk/

Er du ikke så meget inde i, hvilke mærker der er de bedste, når vi taler rideudstyr, så søg da inspiration fra nogle af de førende stjerner. Tina Lund er blot en ud af mange springryttere, du kan overveje at følge på de sociale medier, hvis du mangler inspiration, motivation og træningsidéer.

Øvrige guldkorn

Af andre guldkorn kan vi give følgende:

  • Pas godt på dig selv og din krop (ridesport kan være hårdt for både krop og psyke)
  • Lær din hest godt at kende
  • Opbyg et netværk af passionerede rideentusiaster (det vil kunne gavne dig på sigt)
  • Vær klar til at håndtere nederlag

Føler du dig klar til at tage rideverdenen med storm, så forlad computeren og sæt dig til rette på hesten.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *