Følg os

Bolig

Disse elementer og egenskaber skal et køkken byde på

Flot køkken

Alle undersøgelser peger på, at kvinder bruger mere tid i køkkenet end mænd – selvom mændene er kommet bedre med. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at det typisk er kvinden, der står for at vælge det nye køkken, hvis det gamle står for forfald. Er du også blevet sat til at finde et nyt køkken, så kan du med god grund alliere dig med os. Vi har lavet en masse research på området og kan derfor guide dig i den rette retning.

Rummelighed

Første vigtige faktor kan forkortes ned til ét ord; rummelighed.

For at kunne lave god mad og trives undervejs er det alfa og omega, at der er god arbejdsplads. Er man i gang med at bygge et nyt hus, bør man sætte rigeligt med kvadratmeter af til køkkenet, så man ikke kommer til at stå klemt, når man skal lave aftensmad til hele familien eller forberede børnenes madpakker. Der skal ikke kun være masser af gulvplads, så man kan være der fysisk. En håndfuld gode arbejdsområder er også et must.

Praktik

Det gode køkken skal naturligvis også være praktisk på alle områder. Her tænker vi især på, at køkkenet ikke skal være alt for sart, så der bliver behov for konstant rengøring og vedligeholdelse. Tør man nærmest ikke at opholde sig i køkkenet, fordi man er bange for at lave pletter, ridser eller noget helt tredje, så har man formentlig valgt det forkerte køkken. Heldigvis findes der masser af designer køkkener, der foruden at byde på et lækkert design er meget praktiske. Se mere på kustomhouse.com, hvis du vil have et køkken, der er både stilrent og praktisk.

Unikt

Der findes masseproducerede køkkener, og så findes der skræddersyede snedkerkøkkener i eksklusiv kvalitet. Sidstnævnte er dem, vi vil anbefale dig at kigge nærmere på. Disse køkkener er noget særligt, fordi de bliver designet og fremstillet ud fra dine ønsker og krav. Uanset hvor kræsen og kreativ du måtte være, så kan du være næsten sikker på, at det kan lade sig gøre at indfri dine ønsker.

Kustomhouse vil med al sandsynlighed kunne hjælpe dig med dit køkkenprojekt. De kan også kontaktes, hvis der ønskes et luksus badeværelse, eller hvis behovet for eksklusive garderober skulle opstå. Her har vi at gøre med en virksomhed, der gør dine drømme om et unikt og personligt hjem til virkelighed. Se mere på deres hjemmeside. Første skridt på vejen er at booke et gratis møde.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *