Følg os

Mode

Det siger dine sko om dig

Kvinde iført sneakers

En kvinde kan have en masse forskellige slags sko, men de sko som du bærer, kan fortælle meget om, hvem du er som person og kan desuden afspejle dit daglige humør, som de fleste mode- og skønhedsprodukter.

Dit valg af sko siger desuden noget om vores praktisk orienteret du er, samt hvor vigtig din påklædning er i forhold til dette. Det er eksempelvis meget forskelligt, hvor tilpas nogle føler sig iført hæle, fremfor sneakers. Og så siger dine sko selvfølgelig også noget om, hvordan du vælger at prioritere dine penge og hvad du har råd til.

Man kan altså få super meget ud af at kigge på folks forskellige valg af sko, og efter at have læst denne artikel, få du måske også selv et bedre indblik i, hvorfor du vælger dit fodtøj som du gør.

Dig der elsker hæle

Hvis der er ét ord, der skal beskrive den person, der typisk vælger at tage høje hæle på, så er det selvsikker.

Et par hæle gør dig højere og derfor mere synlig. Dermed kan et par høje hæle altså hjælpe dig med at gøre dig mere synlig.

Alt afhængigt af, hvilken type hæl du vælger, er der dog stadig stor forskel på hvem du er som person. Eksempelvis er du mere nede på jorden, hvis du vælger et par lave og tykke hæle, fremfor hvis du vælger et par stiletter, der signalerer målrettethed, meget selvtillid, samt en tendens til at fylde meget som person.

Dine sporty sneakers er det bedste

Langt de fleste vælger i nutidens Danmark at iføre sig et par sporty sneakers, som en god hverdags sko. Dette skyldes blandt andet at det er en typesko, som de fleste føler sig godt tilpas i fysisk, og man afviger heller ikke så meget, når der er så mange andre, der vælger at iføre sig sneakers på samme vis.

Der er dog stadig mulighed for at vælge din helt egen specielle type sneakers, så du stadig kan skille dig lidt ud. Desuden er der også stor variation i priserne, når det kommer til sneakers. Nogle er nemlig helt specielle og er svære at få fat i, mens andre blot er af et dyrt mærke, og det koster derfor noget mere at gå i denne type.

Når du er en person, der er ekstra glad for at gå i sneakers, er du typisk meget social og praktisk anlagt, men samtidig noget atletisk, da du bedst kan lide, at dine sko ikke begrænser dig fysisk.

Støvler, skoen der kan alt

Der findes mange forskellige slags støvler, til mange forskellige slags formål.  Alligevel er støvler på et vis plan, en mellemting mellem høje hæle og sneakers. Du vil nemlig både gerne se præsentabel ud, mens det også meget gerne må være praktisk.

Som person er du derfor meget velovervejet i forhold til de ting du skal, og kan bedst lide, når du ikke begrænses af dit fodtøj. Du har nemlig både muligheden for at kunne gå lidt længere, men samtidig ser du også trendy nok ud, til at kunne gå ind på en lidt finere restaurant.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *