Følg os

Sundhed

Det hvide smil er kun få behandlinger væk

Smuk kvinde med pige på ryggen

Der er intet som et blændende hvidt smil. Det kan gøre selv den stærkeste mand blød i knæene, og så ser man ren og frisk ud. Gule tænder medfører derimod en del usikkerhed hos mange, men der er dog en mulighed for at komme det til livs.

En tandblegning er perfekt, hvis du drømmer om et hvidt smil.

Gem ikke smilet væk længere

For mange kan de gule tænder være en stor hindring. Dette gør sig også gældende for mange, der har skæve tænder. Disse vil enten bevidst eller ubevidst gemme smilet væk.

Du kender det måske. Du har øvet dig i timevis foran spejlet på at få det perfekte smil, uden at tænderne kan ses. Det kan være rigtig svært, da man naturligt smiler med tænderne. En tandblegning kan derfor give dig den ekstra selvtillid til at vise dit smukke smil frem, når der skal tages billeder. Ham den søde fra kaffebaren vil helt sikkert også blive betaget af dit nye, hvide smil.

Det kan klares hjemmefra

Ordet tandblegning lyder måske en anelse omfattende, fordi man forbinder det med at sidde i en tandlægestol á flere omgange. Sådan er det ikke. Det er nemlig muligt at få en såkaldt hjemmeblegning. Alt det kræver er, at man møder op én gang på klinikken for at få taget et aftryk af sine tænder. Det skal bruges til at lave de blegeskinner, man skal gå med. Skinnerne kan bruges igen og igen, og derfor kræver det kun ét enkelt besøg på klinikken. Du får naturligvis også en god introduktion til, hvordan produkterne anvendes.

Undgå disse ting fremover

En tandblegning kan give synligt hvidere tænder i lang tid. Hvis man er rigtig god til at passe på sine tænder, kan det holde op til flere år. Der er dog en række ting, der kan misfarve tænderne og gøre dem mere gullige igen. Eksempelvis bør du holde dig fra cola, cigaretter og desværre også kaffe og rødvin. Alle disse elementer bidrager nemlig til gule tænder.

Dermed ikke sagt, at du konsekvent skal holde dig fra alle disse ting. Morgenkaffen gør underværker for nogle og kan på ingen måde erstattes, ligesom et enkelt glas rødvin om aftenen er med til at holde humøret oppe og stressniveauet nede. Det er selvfølgelig muligt at få bleget sine tænder igen, når de engang bliver mindre hvide.

Hav dog in mente, hvorvidt disse ting er noget, du vægter højere end et blændende smil.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *