Følg os

Bolig

Derfor skal du investere i en luft til luft varmepumpe til sommerhuset

Bolig

Luft til luft varmepumper har gennem tiden fundet vej til rigtig mange ejendomme, heriblandt mange private hjem og ikke mindst sommerhuse. Denne artikel er hovedsageligt dedikeret til sommerhusejere, som er interesseret i at reducere deres varmeforbrug og i samme ombæring skåne miljøet. Er du den heldige ejer af et sommerhus, så læs videre og bliv klogere.

Store økonomiske besparelser i vente

Luft til luft varmepumpen er en fremragende opfindelse, idet den er nem at montere, vedligeholde og desuden er billig i drift.

Det er et faktum, at mange tusinde danske sommerhuse har elvarme som primær opvarmningskilde, og det er faktisk et problem. Det forholder sig nemlig således, at denne form for opvarmning er den dyreste og mest miljøbelastende overhovedet.

Kan du nu forstå, hvorfor det er en god idé at skifte opvarmningskilde? Du kan eksempelvis skifte elvarmen ud med en luft til luft varmepumpe, som har et meget lavt forbrug sammenlignet med almindelig elvarme.

Effektive luft til luft varmepumper forhandles rent faktisk til gørlige priser, hvorfor du ikke behøves at finde den helt store tegnebog frem. MH Klimateknik ApS står til din rådighed, når du føler dig klar til at købe en varmepumpe til sommerhuset.

Varmepumpe

Minimal vedligeholdelse

Stort set alt i et sommerhus skal vedligeholdes, og en luft til luft varmepumpe er ingen undtagelse. Du kan heldigvis ånde lettet op, når du læser, at denne pumpetype kræver minimal vedligeholdelse. Det er som regel nok at få udført ét autoriseret eftersyn om året. Fungerer din varmepumpe ikke efter hensigten, så bør du tage kontakt til en fagekspert, da det kan være et tegn på, at pumpen trænger til at blive serviceret.

Som du måske allerede har indset, så er det på ingen måde krævende at holde en varmepumpe kørende. Der er al mulig god grund til at gøre brug af den omtalte opvarmningskilde i sommerhuset, så hvad venter du på?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *