Følg os

Livsstil

COVID-19 – hvad kan du få tiden til at gå med i juleferien?

Julehjem

Det er efterhånden klarlagt, at julen ikke bliver som den plejer. Vi er nu i december måned, og dermed så tæt på jul at der kun med meget held, kan nå at komme lempelser hen over julen. Det kommer altså højst sandsynlig ikke til at ske, og derfor kan det være svært at vide, hvad man skal bruge sin tid på, eftersom diverse julefrokoster og byture som generelt ligger i juleferie, nu er aflyst eller i hvert fald begrænset.

I denne artikel giver vi et par gode fifs til, hvad man kan få tiden til at gå, hvis ikke det blot skal være Netflix eller computerspil hele ferien.

Det er altid en god idé at være produktiv

Det kan godt være at det ikke ligefrem lyder sjovt, men det giver altid en god mavefornemmelse når man får tingene gjort. Ligesom da landet første gang lukkede ned i marts/april måned, hvor folk blev sendt hjem fra arbejde, så var der mange der så muligheder frem for begrænsninger, og valgte derfor at få det bedste ud af tiden.

Det kunne f.eks. være at lave lidt om på hjemmet ved at tage en tur til IKEA efter et af de vitrineskabe der altid har manglet i stuen, som der nu er masser af tid til at hente og samle. Det kunne også være, at haven mangler en overhaling, og du dermed kan bruge din tid på det nu.

Udnyt tiden til at være sammen med de helt tætte personer i dit liv

Det bedste du kan formegentligt kan bruge juleferien på er at være sammen med din familie. Det kan godt være at der er begrænsning på at se hele din fulde familie til diverse sammenkomster, men du kan til gengæld stadigvæk godt være sammen med din tætte familie, og det skal du udnytte i ferien.

Der er meget man kan lave som familie, og derfor burde det ikke være et problem at finde på aktiviteter som styrker relationerne mellem jer. Om det er at arrangerer en film aften med popcorn, sodavand og bland selv-slik, eller om det er en aften med vin og kortspil er underordnet, og afhænger af hvad man som familie mest er til.
Det vigtigste er, at man får brugt en masse tid sammen, for det er ikke altid at man har tid i løbet af året, når arbejde og sit personlige liv kommer i vejen for familielivet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *