Følg os

Livsstil

Bliv bikiniklar på seks uger

Bikiniklar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvorfor det på ingen måde er for tidligt at sætte gang i træningen. I dag skal det handle om, hvordan man bliver bikiniklar på blot seks uger. Det lyder måske for godt til at være sandt, at det overhovedet kan lade sig gøre, men det kan det altså. Er du interesseret i at kende hemmeligheden bag en flot bikinikrop? Så læs hele artiklen.

Hvornår er du klar til at trække i din bikini?

Det er først og fremmest vigtigt at slå fast, hvornår man er bikiniklar.

Der er mange forskellige definitioner på en bikinikrop. Den ene definition er ikke nødvendigvis mere rigtig end den anden, hvorfor du selvfølgelig har lov til at have din egen definition. Det vigtigste er, at du sætter nogle konkrete mål. Dine mål kan for eksempel være at få slanke lår, en flad mave og faste baller, inden sommeren er over os. Alle disse mål kan du nå på blot seks uger, hvis du er villig til at give den gas på alle parametre.

Sådan bliver du bikiniklar

I dette afsnit kommer vi med en række konkrete tips til at blive bikiniklar på ingen tid. Det er herfra op til dig, hvor meget tid og energi du vil lægge i din træning. Du kan om ikke andet gøre klogt i at gøre følgende:

  • Sæt mindst én time af til træning hver dag (både styrke og cardio)
  • Sæt ekstra stor fokus på de vigtigste områder (mave, arme og lår)
  • Spis sundt og varieret
  • Kvit alkohol og cigaretter
  • Undgå at overspise
  • Sov godt og rigeligt
  • Få en motiverende træningsmakker

Billig Fitness vil hjertens gerne hjælpe dig med at blive bikiniklar. De kan ikke bestemme, hvornår og hvor meget du skal træne, men de kan bidrage med udfordrende og effektive træningsredskaber. Du kan eksempelvis investere i en hulahopring, yogamåtte, sjippetov og foam roller, så du kan komme i form i en fart. Ingen siger, at man nødvendigvis skal ligne en supermodel efter de seks uger, da mindre jo også kan gøre det.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *