Følg os

Bolig

Beskyt dine designer ting ved flytning; brug god emballage

Infokvinde.dk - Designer stue

Der kan tit opstå en del problematikker, når vi skal flytte. Hvordan skal det nye hus indrettes, hvad skal renoveres, og hvad med alle de møbler, vi i forvejen har? Hvis du er typen, som går op i design og kvalitet, har du sikkert ingen planer om at smide designermøblerne ud, selvom du skal skifte bolig. Men måske kan du ikke helt se, hvor de skal stå, og hvad med selve flytningen? De skal jo helst ikke gå i stykker, når du har betalt dyre domme for dem. Heldigvis er der råd at hente, og dem får du her!

Tænk alternativt

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal stille dem henne, så prøv at tænke i alternativer. Det kan godt være svært, når man var vant til at de stod på en bestemt måde i det gamle hjem, men at flytte giver mulighed for en ny start, og så kan det faktisk være sjovt at genoverveje sin indretning.

Måske havde du den smukke designstol stående i midten af stuen før, men hvorfor ikke skabe en oase i spisestuen, hvor du kan læse en god bog?

At have flotte møbler kan virkelig løfte hvert et hjem, og selvom design er noget vi betaler for, behøver man ikke at tænke så konventionelt. Derfor er det godt at eksperimentere og prøve nye ting, og når du har det bedste design, kan det ikke gå helt galt.

Det bedste råd er, at du simpelthen bare skal være modig med din indretning og prøve dig frem – du kan jo altid rykke det igen.

Brug god emballage

Det lyder måske som en selvfølge, men det kan faktisk godt være noget, som folk glemmer. Når du har dyre designermøbler, er det selvfølgelig vigtigt at passe godt på dem, også under flytningen. Så kan det godt betale sig lige at bruge lidt ekstra penge på at pakke tingene ind, så du er helt sikker på, at alt er, som det skal være.

Der findes mange bud på sikker emballage, som du kan bruge. Et rigtig god forslag er Albe Emballage, som vil sikre, at møblerne ser ud på samme måde, når du pakker dem ud igen. Og det vil du jo helt sikkert gerne have.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *