Følg os

Sundhed

5 grunde til at en massagepistol er bedre end en traditionel massage

Kvindelig massør

En massagepistol er et nyt koncept, som er kommet til Danmark, og den er blevet enormt populær blandt danskerne.

Mange professionelle fysioterapeuter og massører anerkender også massagepistolen, og mange af dem er også begyndt, at bruge den i deres daglige behandlinger af kunder.

En massagepistol er rigtig god til at behandler mindre skader og skavanker, og er på mange punkter en almindelig massage overlegen.

Har du nogle større og alvorlige skader, så anbefales det altid at rådføre dig med din egen læge eller fysioterapeut/massør, da disse skader kan kræve professionel behandling.

Massage generelt har en række fordele for både kroppen og sjælen, og det er uanset om massagen kommer fra en massør eller en massagepistol.

Læs evt. Massagepistol bedst i test 2021

Men hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et massageapparat, der normalt er meget kompakt og let, og kan nemt haves med over alt.

En massagepistol er super effektiv, og kan løsne selv de værste muskelspændinger og myoser.

Når du får massage med en massagepistol får du fra 1.800 slag i minuttet og helt op til 3.600 slag i minuttet, hvilket også er hemmeligheden bag den dybdegående og effektiv massage, du får fra massagepistolen.

Hvis du køber en massagepistol, så vil du som minimum få 4 massagehoveder med i prisen, som hver især er specielt designet til at ramme forskellige muskelgrupper.

Udover massage så kan du også bruge massagepistolen til at varme musklerne op før en god træning, og bruges bagefter til at forbedre din krops muskelrestitution.

Du kan anskaffe en massagepistol til en pris fra 800 kr. og op til 1800 kr. og skal ud have en professionel udgave koster den mellem 4.000 kr. og op til 6.000 kr.

5 grunde til at en massagepistol er bedre end traditionel massage

  1. En massagepistol er langt billigere på længere sigt, da du kan købe en fornuftig massagepistol til alt mellem 800 kr. og 1.800 kr. (En traditionel massage koster ca. 400-700 kr. per gang.)
  2. Du kan få massage med jævne mellemrum, da det er væsentlig nemmere, da en massagepistol altid er tilgængelig, og du skal ikke bestille tid.
  3. Giver forbedret muskelrestitution, så dine muskler hurtigere bliver klar til en ny træning
  4. Kan bruges som opvarmning af dine muskler før en hård og intens træning
  5. Forebyg, reducer eller afhjælp smerter med en dybdegående og effektiv massage med op til 3.600 slag i minuttet.
Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *