Følg os

Kærlighed

4 bud på gaver til din veninde

Gaver

Din veninde skal forkæles med en gave, som viser at du holder af hende, hvorfor du søger inspiration hertil. Lad du inspirere af disse 4 bud på den perfekte gave til din veninde.

Din veninde skal fejres og du vil gerne give hende en uforglemmelig gave, som fortæller at hun betyder meget for dig. Det kan være at du skal finde en gave, hvor I får en fælles oplevelse ud af det, og som I senere kan se tilbage på og mindes med smil.

Har hun fødselsdag, er det jul eller vil du bare gerne overraske hende med en gave, som hun med sikkerhed vil blive glad for, kan du her finde inspiration til den perfekte gave til din veninde – der er noget for enhver smag.
Det eneste du skal, er bare at beslutte dig for hvilken en du synes hun skal have.

#1: Gavekort til en tur ud og spise

Der er ikke noget mere hyggeligt end en god dag sammen med sin gode veninde, hvor I afslutter dagen sammen med en god madoplevelse. Så hvorfor ikke besøge Danmarks madmekka, som boomer af hyggeligt indrettede restauranter, som byder på velsmagende mad, Odense.

I Odense kan I shoppe dagen lang, gå lange ture, drikke kaffe i en af de mange flotte parker for afslutningsvist at besøge en af de bedste restauranter og spisesteder i Odense, som garanterer jer en hyggelig og velsmagende madoplevelse.

#2: Luksus wellness ophold for to

Skal din veninde (og dig selv) rigtig forkæles ved at have den helt store omgang luksus, kan du invitere hende på et luksus wellness ophold over en weekend. Bliver det for dyrt for dig, kan du også vælge at i blot skal have en enkelt spa dag sammen.

Med et wellnessophold eller en dag i spa, vil I sammen kunne slappe af, nyde hinandens selskab og få snakket alt det igennem I ikke nåede sidst, alt imens I får massage og champagne.

#3: Gavekort til et malerkursus

Er din veninde den kreative type eller vil du gerne udfordre hende, kunne det være en god idé at give hende et gavekort til et malerkursus. Her vil I få feedback, inspiration og lære nye metoder til jeres værker.

Synes du det lyder spændende, så giv din veninde et gavekort hertil, tag hende under armen, så I sammen kan øve jeres kreative malerkundskaber – og er I heldige, kan det være at en nøgenmodel kigger forbi.

#4: Gavekort til en tur på havet

Vil du gerne give din veninde en naturskøn oplevelser, kan du med fordel give hende et gavekort til en tur på havet med båd, hvor I sammen kan opleve vinden susen og bølgerne skvulpe mod båden.

Du kan leje mindre bådture i de store byer, hvor I kan sejle rundt i kanalerne og se byen fra vandet alt imens i drikker et glas vin. Du kan også vælge at give et gavekort til en tur med en af landets færger og eksempelvis tage på øhop i det sydfynske.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *