Følg os

Kærlighed

Valg af lokaler til dit kommende bryllup

Brud og brudepiger

Et bryllup er en magisk begivenhed, som forhåbentlig kun kommer til at ske én gang i livet. Derfor er det selvfølgeligt også noget, som skal fejres med manér.

For at planlægge og afholde et fantastisk bryllup skal det selvfølgelig ske i lækre bryllupslokaler. Det er simpelthen så vigtigt, at brylluppet bliver holdt det helt rigtige sted, men hvad indgår i dette valg? Vi forsøger at besvare alle dine ubesvarede spørgsmål i denne miniguide.

Hvor mange skal med?

Det kan og vil tit ske, at man undervurderer, hvor mange gæster som kommer. Kort sagt, så er et bryllupslokale med for lidt plads noget rod. Netop det gør, at du skal tænke ret nøje over, hvor mange I har inviteret. Lokalerne skal gerne kunne huse lidt flere end disse mennesker, da der så er plads nok til, at alle kan boltre sig, såvel store som små. Ingen ønsker at sidde klemt.

Hvad skal der ske?

Et bryllup er sjældent bare spisning. Ofte er der en masse andre ting, som finder sted i løbet af aftenen og natten. Og det skal bryllupslokalet da også på en eller anden måde kunne hjælpe med. Eksempelvis kan det være rart at have et dansegulv – skal det være i et separat lokale for sig selv?

Eller vil I gerne kunne mærke vinden blæse i håret? Så er det jo vigtigt at vælge noget, hvor der er mulighed for at opholde sig udendørs. Der skal gøres en hel masse overvejelser.

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du får tilbudt en pris, så er det en rigtig god idé rent faktisk at kigge på, hvad den pris indebærer.

For af og til vil det eksempelvis være billigere at leje møblerne fra et andet firma, end det firma du lejer lokalet igennem. Ønsker du at spare penge på festen, er dette i hvert fald værd at undersøge.

Hvad er budgettet?

Det er ikke fordi, at man ikke må drømme, men det typiske bryllupsbudget er allerede ret presset, fordi det ofte er en meget dyr affære.

Så derfor er det selvfølgelig vigtigt at konsultere regnskaberne, når lokalet skal vælges. Det er især tilfældet, hvis I samarbejder med leverandører og folk fra mange forskellige virksomheder, fordi det ofte kan blive sværere at udregne den endelige pris.

Men kort sagt, så er bryllupslokalerne sjældent det, der skal skabe stor økonomisk splid i familien. For ved at tænke lidt taktisk omkring, hvor man skal bestille forskellige services fra, så kan prisen hurtigt trækkes i den rigtige retning.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Kvinde – kend din krop

Kvindekroppe

Sådan lyder en bogtitel på en bog af rødstrømpe aktivist og feminist Karen West. Bogen udkom første gang i 1975, og er en håndbog omkring kvindekroppen. Selvom det er længe siden at bogen udkom er titlen stadig yderst aktuel.

Dette kan forstås på mange måder, men i dette tilfælde handler det om sex. Fordi hvis du som kvinde kender din krop godt, vil du også være klar over hvad du tænder på og hvad du synes føles godt. Dette kan være rigtig godt så du kan guide din partner til det bedste sex mellem jer to, men det er bestemt også godt når du skal klare ærterne selv. Hvilket sexlegetøj tænder du på? Og hvor vil du gerne stimuleres?

Åbenhed med omtanke

Der findes ufatteligt meget sexlegetøj på markedet i dag. Der findes sexlegetøj til kvinder, til mænd og til par. Sexlegetøj er ikke længere så tabubelagt et emne som det har været, og efterhånden er det sådan at artikler, guides og reklame for sexlegetøj kan findes flere steder.

Sexlegetøj er endda noget som nogen putter på ønskelisten til jul og fødselsdage. I manges øjne er det rigtig positivt at det er blevet sådan. Kvinder skal ikke skamme sig over at have seksuelle lyster, eller over at de tilfredsstiller sig selv.

Du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på at du ikke er alt for åben omkring dit sexlegetøj. Mange arbejdsgivere er begyndt at tjekke potentielle medarbejdere ud på eksempelvis Instagram og Facebook, og hvis det første de ser er masser af billeder af dit sexlegetøj liggende på en seng, kan det godt have en konsekvens for om du får jobbet. Fjordavisen.nu har en artikel om lige netop dette emne liggende nu.

Sexlegetøj til kvinder

Som nævnt ovenfor, findes der rigtig meget sexlegetøj. Der findes til blød sex, hård sex, og til sex lige midt imellem. Der findes dildoer i alverdens former, størrelser og farver. Sexlegetøj til kvinder, og sexlegetøj generelt er blevet en kæmpe industri, og der findes både masser af online shops og fysiske butikker rundt omkring i landet.

Hvad skal jeg vælge?

Netop fordi der findes så meget forskelligt sexlegetøj, kan det være svært at finde ud af hvad du skal vælge. Det første du kan gøre er at læse om de forskellige ting på internettet. Her kan du få en rigtig god ide om hvad de hver især kan gøre for dig. Du kan også vælge at spørge dine veninder til råds. Måske har de noget de gerne vil anbefale.

Når du har guidet dig lidt ind på hvad det er du går efter, så er der ikke andet at gøre end at prøve dig frem. Mange kvinder har ikke kun en enkelt dildo, men flere forskellige slags. Måske har de en lidt større silikone dildo. Måske har de en dildo der kan vibrere. Mini vibratorer er blevet meget populære også. Mange kvinder vælger også en dildo der kan stimulere flere steder på en gang. Hvem husker ikke da Charlotte i Sex and The City, opdager magien ved den dildo det hedder “The Rabbit” som stimulerer 2 steder på en gang.

Er du i et forhold?

Hvis du er i et forhold, og du gerne vil give din partner muligheden for at forkæle dig ekstra meget, findes der også forskelligt sexlegetøj her. En af de ting det virkelig er blevet populært blandt par, er en lille mini dildo kaldet ægget. Det der gør ægget interessant for par, er at ægget kan styres med en fjernbetjening.

Det vil sige at din partner kan styre hvornår ægget skal vibrere, og med hvor høj intensitet.

For nogle kan dette være en rigtig spændende og pirrende leg ude i offentligheden. Sæt ægget op og gå en tur langs søerne i København, og lad så din partner styre ægget. Dette er utrolig godt forspil for jer begge og vil helt sikkert gøre jer klar til at komme hjem under dynen, eller måske når i ikke engang ind til sengen.

Læs mere

Kærlighed

Mistet din samlever? Sådan klarer du den hårde tid

Kvinde græder

En samlever er typisk en person, som man holder rigtig meget af, som man spenderer meget tid med, og som man kan dele alt med. Derfor er der ikke noget at sige til, at du er både ked af det og fortvivlet, hvis du har mistet din samlever. Det er helt naturligt, hvorfor vi ikke ser nogen grund til at holde følelserne tilbage. Der skal være plads til at sørge og tænke tilbage på en masse gode oplevelser og minder.

Der findes desværre ingen simpel opskrift på at komme sig over et dødsfald i den nære familie, i dette tilfælde en samlever. Vi vil om ikke andet gerne komme med nogle tips til at få det bedste ud af livet trods de triste omstændigheder.

Tal om det

Det værste man kan gøre i forbindelse med et dødsfald er at isolere sig og skjule sine følelser. Gør man dette, er der en vis risiko for, at man aldrig kommer sig over tabet. Derfor er det vigtigt, at man har mod på at tale ærligt og åbent om det. I princippet er det ikke så vigtigt, om du taler med en god ven, en kollega eller din mor. Det vigtigste er, at du tillader at give dine tanker og følelser frit løb.

Mangler du en person at tale med om dit tab, så kan du med fordel tage kontakt til en psykolog. Det er helt normalt at søge psykologhjælp i svære perioder, hvorfor det ikke er noget, du skal være flov over.

Få hjælp til økonomien

At få hverdagen til at hænge sammen rent økonomisk som enke er lettere sagt end gjort. Det er nemlig ikke altid, at én indtægt kan række til både husleje, forbrug, dagligvarer, tøj osv. Derfor vælger mange enlige at søge hjælp. I enkelte tilfælde kan man få et større erstatningsbeløb fra forsikringen, hvis afdøde vel at bemærke havde en livsforsikring. Dertil kan der måske være en større eller mindre arv. Det er meget forskelligt fra tilfælde til tilfælde.

Som enlig kan du først og fremmest undersøge muligheden for at få boligstøtte. Med denne støtte behøver du ikke nødvendigvis at skulle finde en billigere bolig. Derudover skal du være bekendt med, at det tit og ofte er muligt at få efterlevelseshjælp. Hvad er efterlevelseshjælp? Det kan du finde svar på, på anviste hjemmeside. Hjælpen er tiltænkt enlige med en mindre indtægt og uden en særlig stor formue. Bemærk at man skal søge om støtten senest seks måneder efter tabet af ægtefælle eller samlever. Bliv klogere på kravene på hjemmesiden.

Læs mere

Kærlighed

Hvad er en borgerlig vielse?

Vielse

Med religionsfriheden, som vi danskere er så heldige at have, kan man gifte sig på flere forskellige måder. Når man bliver viet, behøver det nemlig ikke altid at foregå i en kirke. En vielse kan også sagtens finde sted udenfor kirken og uden religiøse traditioner involveret. Dette kaldes en borgerlig vielse, og disse finder som regel sted på et rådhus. Hvis du vil vide mere om borgerlige vielser i Danmark, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hvordan foregår en borgerlig vielse?

Som nævnt, så finder en borgerlig vielse som regel sted på et nærliggende rådhus. Vælger I dog at holde bryllupsceremonien udenfor rådhuset, så er det vigtigt, at I har aftalt dette med jeres giftefoged. Mange forlovede par drømmer nemlig om en ceremoni under åben himmel, og dette kan altså også sagtens lade sig gøre, såfremt I aftaler dette med vedkommende, der skal stå for vielsen.

Under normale omstændigheder og indenfor rådhusets rammer tager en borgelig vielse ikke mere end et kvarter at gennemføre. Før at I kan blive viet på rådhuset, skal I forinden have udfyldt nogle dokumenter samt en ægteskabserklæring, så I dermed er klar til at blive gift.

Når vielsen finder sted på rådhuset, skal der være vidner til stede, der kan godkende hele forløbet. Reglen foreskriver, at der skal være ét vidne fra hver af de to parter, der skal giftes. Disse vidner kan være jeres venner eller måske familiemedlemmer – det er helt op til Jer. Er der dog ikke mulighed for, at hverken jeres venner eller familie kan stå som vidner til vielsen, så må to af rådhusets embedsmænd træde til.

Hvad med vielsesringene?

Selvom bryllupsceremonien er markant anderledes ved en borgerlig vielse, så er der stadig rig mulighed for at bringe de traditionelle vielsesringe med. Når I skal på jagt efter de perfekte vielsesringe, så kan I med fordel tage en dag eller to ud af kalenderen for at gå på udkig. Det kan tage sin tid at blive enige om design, form og farve, men i sidste ende skal I nok finde den helt perfekte ring. I kan med fordel finde jeres vielsesringe hos guldsmed, hvis I vil holde den traditionelle bryllupsstil. Hvis ikke dette interesserer jer som par, kan I altid lede efter jeres vielsesringe andre steder. Dette kunne for eksempel være hos nogle lokale smykkedesignere eller måske endda på en tur til udlandet. Uanset hvad, så vil vi herfra ønske jer held og lykke med jeres bryllup og fremtidige liv sammen.

Læs mere

Kærlighed

Jagten på den rette brudekjole

Nygift par

Dagen er ved at nærme sig for dit længe ventede bryllup med din udkårne. Nu er det snart tid til at finde den helt rigtige brudekjole, der matcher dine specifikke ønsker og unikke personlighed.

At finde den rette brudekjole kan i starten synes uoverskueligt. Men ligesom det gør sig gældende med sin kommende ægtefælle, så ved man præcis, hvornår man har fundet den helt rigtige. Herunder kommer der et par tips til, hvordan du kan indlede jagten på din brudekjole, samt hvilke overvejelser du kan gøre dig inden den helt store shoppingtur.

Research på nettet

Før du går ud i de mange kjolebutikker, kan du med fordel tage hul på det nødvendige research-arbejde på nettet forinden. På denne måde finder du ud af, hvilke typer af flotte bryllupskjoler der findes på markedet, samt hvilke du bedst kunne se dig selv i.

Når du har fundet et par kjoler, som falder i din personlige smag, kan du eventuelt tage et billede af disse og vise til ekspedienten i den fysiske butik. Når du kommer med et par eksempler på, hvilken stil du godt kan lide, så vil den følgende proces blive meget nemmere. Dog skal du altid huske på, at man gerne må skifte mening. Bare fordi at en bestemt type brudekjole ser flot ud på nettet, betyder det ikke, at det er den rette for dig. Du må derfor endelig ikke fortvivle, hvis du oplever, at du må starte forfra i butikken, når du skal finde den rette kjole. Det er helt normalt.

Tag dine veninder og familie med på råd

Når du skal prøve brudekjoler, er det en god idé at have et par af dine veninder og familiemedlemmer med. På denne måde sørger du for, at flere kan give deres mening til kende om de enkelte kjoler. Det kan nemlig være svært se, om de kjoler man prøver passer ind i det billede, man på forhånd har skabt sig af sit drømmebryllup. Dette kan dine allierede hjælpe dig med.

Slutteligt vil vi anbefale dig at prøve en masse forskellige brudekjoler i forskellige stile. Der findes nemlig et væld af flotte bryllupskjoler, og for at du kan finde én, der matcher din personlige stil, er det nødvendigt at prøve en masse forskellige kjoler. Når du har fundet den stil, der matcher din personlighed bedst, kan du indlede en mere konkret søgning efter den rette kjole. Vi ønsker dig held og lykke.

Læs mere

Kærlighed

Fem gode tips vedr. bryllupsplanlægning og økonomi

Brudepar

et er ikke billigt at holde bryllup. Det er de fleste par bekendt med. Du kan dog gøre det billigere for dig selv, hvis du planlægger ordentligt og i god tid. Står du over for at skulle planlægge dit bryllup, så finder du herunder fem gode tips, der kan gøre dit bryllup billigere.

1. Overvej et bryllup uden for sæson

Blå himmel, solskin og lyse aftener er et drømmescenarie for de fleste brudepar. Det betyder dog også, at det er i løbet af sommerperioden, de fleste bryllupper afholdes. Hvis du gerne vil spare penge, kan du opnå dette ved at afholde dit bryllup uden for sæson. Det behøver ikke nødvendigvis at være om vinteren, da forår og efterår også er muligt.

2. Bestil lokaler i god tid

Skal brylluppet afholdes i lejede festlokaler, så er det vigtigt, at de bestilles i god tid. Én ting er, at udvalget af lokaler minimeres, hvis du venter for lang tid. Noget helt andet er, at du kan spare penge, hvis du er tidligt ude. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at bestille lokaler i god tid, specielt hvis de ønskede lokaler er meget eftertragtede.

3. Planlæg maden i god tid

Det er også en god idé at planlægge menuen i god tid. Eventuelt kan pkt. 2 og pkt. 3 kombineres. Lejer du lokaler i en restaurant, kan de ligeledes stå for maden. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du er ude i god tid. Det gør sig særligt gældende, hvis du er bosiddende i en by med begrænsede muligheder.

4. Læg et budget

Hvis du er i tvivl om, hvor mange penge du kan eller skal bruge til dit bryllup, så bør du starte processen med at lægge et fast budget. Hvis du f.eks. ønsker at spare penge op til et bryllup, men ligeledes få råd til livet som campist, så kommer du længst med et fast budget. Det kræver dog, du også holder dig til dette budget, da det ellers ikke har megen værdi. Du kan låne penge til både campingvognen og øvrigt campingudstyr på nettet.

5. Arrangér alternativ kørsel

De fleste brudepar bliver afhentet i et interessant køretøj efter de kirkelige aktiviteter. Nogle vægter dette afsindigt højt, mens det for andre ikke har ret stor betydning. Uanset hvad, så er der penge at spare ved at arrangere alternativ kørsel. Det behøver ikke at være en eksklusiv og luksuriøs sportsvogn. Faktisk er det mere interessant at tænke ud af boksen.

Læs mere

Kærlighed

Hvad skal der serveres til brylluppet?

Brudepar

 Til ethvert bryllup hører en lækker middag. Er I i tvivl om, hvordan sådan en stables på benene, så kan I her finde 5 hurtige tips til, hvordan man bærer sig ad med netop dette.

Hvilken type bryllup skal I holde?

Maden har en vigtig rolle til et bryllup, og derfor skal den passe til temaet for resten af festen. Holder man en formel bryllupsfest, passer en buffet måske ikke lige ind i billedet. Her er en flerretters menu nok at foretrække.

Det gælder også omvendt. Man kan sagtens vælge de fornemme lokaler og omgivelser fra til fordel for et bryllup i havefest-stil. Ved at finde et godt tilbud på teltudlejning til bryllup, kan man slå et stort festtelt op i haven, og gøre festen til et hyggeligt arrangement. Her passer en formen, portionsanrettet menu måske ikke helt ind, og derfor kan en buffet være en god idé.

Hvordan skal maden serveres?

Når man planlægger menuen, skal man også tage stilling til, hvordan maden skal serveres. Skal I hyre serveringspersonale, som portionsanretter og serverer det hele, eller fungerer et buffetbord bedre for jer? Man kan også lave en blanding og servere enkelte retter, for eksempel forret og dessert, som portionsanretninger, mens hovedretten kan være buffet.

Vælger man buffet, skal man huske at skaffe et eller to ekstra borde til maden. Dem kan man med fordel leje hos telttilfest.dk samtidig med at man lejer festtelt eller andet til festen.

Bryllupskagen

Bryllupskagen er nok en af de vigtigste begivenheder til brylluppet, så den skal sidde lige i skabet. Kagen kan man lave selv, eller man kan få den leveret udefra. Vælger man den sidste mulighed, skal det gøres i god tid. Find en god konditor, som kan lave en kage, der lever op til jeres forventninger og lav en god aftale med vedkommende. Sammen skal I finde ud af alt fra smag og opbygning til hvordan den skal pyntes og serveres. Det er en god idé at prøvesmage kagen først, så man er sikker på, at man får, hvad man forventer.

Man kan også vælge at bage bryllupskagen selv. Det kan være en fordel, hvis budgettet ikke rækker til en konditorkage, eller hvis man selv er i stand til at få en smuk og velsmagende kage på benene. Der findes masser af gode tips til at bage sin egen bryllupskage, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere i køkkenet og få lavet en flot kage. Her er det også en god idé at prøvebage den én eller to gange før selve brylluppet. Så ved man præcis, hvad man skal gøre og ikke skal gøre, når det gælder den endelige kage, hvor der ikke er plads til fejl.

Få maden leveret udefra

Når man skal skaffe mad til et bryllup, er der ofte tale om rigtig meget mad. Der er ofte flere retter, og mange mennesker skal mættes. Madlavningen kommer oveni alt det andet, der også skal gøres klar til dagen, så det er en fordel at lave en aftale med et cateringfirma eller en restaurant, og få dem til at lave al maden til brylluppet. De har ofte flere forskellige menuer at vælge mellem, så man kan få lige det, man vil have. At få nogen andre til at stå for madlavningen sparer jer for en del stress, og alt I skal gøre ved maden på dagen er at stille det frem og måske varme det. 

Prøvesmagning

Maden er utroligt vigtig på sådan en stor dag, og for at det store arbejde med at finde frem til den helt rette menu ikke skal være helt spild af tid, er det en god idé at prøvesmage maden. Dette skal gøres så snart maden er ved at være på plads, så man kan nå at lave om i planerne, hvis maden alligevel ikke er noget. Får I maden leveret udefra så spørg cateringfirmaet, om I kan få lov til at få en prøvesmagning før brylluppet. Så kan I smage om maden lever op til jeres forventninger, og der kan laves eventuelle ændringer ved menuen, så den bliver helt perfekt på den store dag. Laver I noget af maden selv, så lav det nogle måneder i forvejen for at smage på, om alt er, som det skal være.

Læs mere

Kærlighed

Tre gode råd til at finde dit livs kærlighed

Par på weekendophold

Er du single? Drømmer du om at finde en kæreste og en kommende ægtefælle? Savner du en at dele dine tanker og drømme med? Er du klar til at binde dig? I så fald vil vi gerne komme dig til undsætning.

I denne artikel giver vi dig intet mindre end tre gode råd til at finde kærligheden i dit liv. Vi er næsten overbeviste om, at du vil finde en mand eller kvinde, som du ikke kan leve uden, hvis du handler på vores mange gode råd.

Brug dit netværk

Det er en skrøne, at man kun kan bruge ens netværk, når man skal finde et job eller en bolig. Du kan nemlig også få stor glæde af dit netværk på jagten efter din store kærlighed. Det er i hvert fald ikke helt usandsynligt, at din ven, søster eller kollega kender en, som vil passe perfekt til dig med udgangspunkt i dine interesser, værdier m.v. Dermed ikke sagt, at man nødvendigvis skal gå med til at blive sat på blind dates og sådan. Det er ikke desto mindre sundt at komme ud af ens comfortzone fra tid til anden. Tør du at udfordre dig selv?

Vær åben og ærlig

Det er lettere sagt end gjort at finde en kæreste, hvis man ikke er villig til at give folk en chance. Netop derfor råder vi dig til at være åben i stedet for at dømme potentielle dates på forhånd. Man bør dog kun være åben til en vis grænse, da du selvfølgelig ikke skal tale om kønsbehåring, privatøkonomi og andre private emner allerede på første date, medmindre det falder naturligt ind. Du skulle jo nødig skræmme din date væk.

Foruden at være åben bør man være ærlig. Faktum er nemlig, at man på den lange bane altid kommer længst med ærlighed. Med andre ord får du ikke noget ud af at lyve om din alder, dit job eller din boligsituation. Det vil i hvert fald sende et meget skidt signal.

Prøv kræfter med online dating

Online dating er typisk noget, som man enten elsker eller hader. Det er ikke desto mindre en realitet, at flere og flere danskere finder kærligheden på nettet. Alene dét bør give dig lyst til at besøge nogle af de mange digitale dating sider. Ønsker du at stifte bekendtskab med andre dating sider end dating.dk og single.dk, så find dating sider her. Der er masser af muligheder for både unge, voksne og ældre. Du kan endvidere finde en date, hvad enten du er til kvinder eller mænd. Ergo er dating for alle.

Læs mere

Kærlighed

Lær din mand bedre at kende

Par flirter

Som kvinde er det altid sjovt, hvis man kan tage fusen lidt på sin mand, når han mindst venter det. Det kan man selvfølgelig gøre på flere måder, og her kan du læse med om, hvordan du eksempelvis kan overraske ham på en positiv måde, så han mærker, at du tænker på ham i hverdagen.

Hvis du viser, at du interesserer dig for din mand, kan det helt sikkert også komme dig til gode på andre måder. Det er samtidig en god måde at fortælle ham, at du elsker ham, og måske han så på den måde også bliver bevidst om, at du skal forkæles lidt ekstra sommetider.

Eksempelvis kan du læse lidt op på fodbold nyt og på den måde vise ham, at du interesserer dig for hans interesser. Det er ofte relativt simpelt at lære at følge lidt med, og det handler måske bare lige om, at du undersøger, hvordan det gik hans favorithold, og om der er sket nogle store ting på transfermarkedet med transferrygter, som er der, hvor spillere bliver købt og solgt mellem fodboldklubber.

Vis ham han tiltrækker dig

Hvis der er noget en mand elsker, så er det at mærke, at du er tiltrukket af ham. Det er en følelse, som giver ham en form for stolthed, og det viser ham, at det er ham, du vil have. Så hvis du vil gøre din mand glad, så fortæl ham, hvordan du ser ham, og hvordan du føler dig tiltrukket af ham. Det gælder selvfølgelig fysisk, men i høj grad også, hvordan han er som person.

Det er nogle relativt små ting, der skal til, for at du kan gøre ham glad og måske også få ham til at lyse endnu mere op.

Tal med ham – rigtigt

Mange kender til den kliche, at kvinder bare vil snakke, og mænd ikke rigtig orker det. Det passer dog langt fra, og det handler sådan set bare om timing. Hvis der er noget, du virkelig har brug for at vide om din mand, så find et tidspunkt, hvor du kan mærke, han er afslappet og ikke har tankerne alle mulige andre steder.

Her kan du så åbne op for nogle ting. Måske du har noget, du gerne vil fortælle ham, som er vigtigt for dig, at han ved. Det kan også bare være, du vil lære ham endnu bedre at kende, og derfor vil du gerne tage dig tiden til, at I bare snakker rigtigt sammen. Det er ofte den slags, som gør et parforhold stærkt, og det er samtidig noget, som uden tvivl bringer jer tættere sammen, fordi I ved den slags om hinanden.

Hvis du kan mærke, at han ikke vil snakke, så fortæl ham, at du gerne vil vente, til han har lyst. Så ved han, at han kan tage fat på det, når han føler sig klar til det. Der kan måske gå et par dage, men det er stadig langt bedre, end at I ikke kommer til at snakke ordentligt sammen, fordi han føler sig presset.

Læs mere

Artiklen indeholder reklame

Populære indlæg