Følg os

Shopping

Undgå vokspropper i ørerne

vokspropper

Et hyppigt problem, som vi næsten allesammen i større eller mindre grad kan døje med, er vokspropper i ørerne. Synlig ørevoks i øret er til gene for ens forfængelighed, men kan faktisk også være nedsættende for din hørelse. Det er vigtigt at komme af med voksen på den rigtige måde, så du ikke kommer til at skade de sarte øregange og skabe propper af voks, som vil kunne forringe din hørelse.

De følsomme øregange

Øregangen er med til at lede den lyd videre, som vi opfanger fra omgivelserne. Lukkes øregangen derfor til med voks, kan det forringe din hørelse. Derfor er det vigtigt, at du behandler et eventuelt problem med ørevoks. Ved at rense dine øre med en almindelig vatpind, vil du ofte komme til at skubbe din ørevoks, eller dele af voksen, længere ind i øret. Det er ikke hensigtsmæssigt. Glem vatpinden og undgå propper med helt simple råd omkring god ørehygiejne.

Varmt vand og spidsen af dit håndklæde

Til en start, er det altid en god ide at vaske sine ører med lunkent eller varmt vand, når du er i bad. Det varme vand og især dampen vil være med til at blødgøre den voks, som sidder i dine øregange. Har du store problemer med voks i ørene, kan du under bruseren bruge en varm og våd vaskeklud i kanten af øret. Er dit problem med voks mindre omfattende, er det ofte nok at tørre øret af i kanten med spidsen fra dit tørre håndklæde efter et bad.

Mirakelspray mod ørevoks

Endelig findes der også gode alternativer, som kommer godt ind i øregangen og hjælper dig af med den voks, som ofte kan genere din hørelse. Med en spray mod voks, sprayer du dine øregange og vil så opleve, at voksen vil blive blødgjort og af sig selv, bevæger sig ud af dit øre. Er du interesseret i at læse mere om denne gode mulighed for at komme af med generende voks i øregangene, så kan du læse mere om ørevoks spray ved at klikke her.

Øret – et selvrensende organ

Når vi taler om generende voks i øret, så er det vigtigt at huske på, at øret faktisk er selvrensende langt hen ad vejen. Derfor kan vores massive forbrug af vatpinde faktisk gøre mere skade end gavn. Hvis du gerne vil undgå en selvforskyldt overproduktion af voks, så er det bedste råd simpelthen at lade øret klare rengøringen selv. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort og derfor er rådet om varmt vand og den forsigtige tur med håndklædet, stadig en god ide i mange tilfælde.

Massive voksproblemer kan klares af lægen

Endelig er der de tilfælde, hvor man lider meget under en overproduktion af voks i øret. I dette tilfælde er det bedste råd at opsøge egen læge eller ørelæge. Her vil du typisk få skyllet øret og opleve en lindring af dit problem med voks. Er dit problem af massiv karakter, så skal du påregne en skylning af øret hos lægen en til to gange årligt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping

De bedste elcykler til kvinder

kvinde med hendes cykel

Danmark er kendt over hele verdenen for at være et land, hvor der cykles hele tiden. Tager man ind til storbyerne, vil man se et væld af cykler, og det er faktisk i så høj grad, at turister bliver helt overraskede over mængden af cykler. Det virker som om, at cyklen er kommet for at blive og med så meget fokus på klimaet og miljøet, bliver det fortsat kun mere og mere populært at vælge cyklen. Mange vil cykle, hvis de eksempelvis skal videre med toget eller blot skal en lille tur. For selvom det selvfølgelig er fantastisk at cykle, kan det lynhurtigt også blive en hård tur, hvis det går meget op af bakke, eller man har en lang vej. Hvis en af de to forstående er tilfældet, vil mange faktisk have en tendens til at vælge bilen. Det er simpelthen for hårdt at cykle for nogen.

Prøv med en praktisk elcykel

Heldigvis findes der råd mod dette. For det er en problematik, der har hersket længe, og hvis man for miljøet og folks generelle helbred, skal gøre det mere attraktivt at vælge cyklen, må man jo give en hjælpende hånd. Man ser efterhånden flere og flere elcykler til kvinder i bybilledet. Det har i mange år været noget, der har været forbeholdt den lidt ældre generation, men dette gør sig ikke gældende længere.

Det er nemlig helt almindeligt, hvis man eksempelvis bor i en by som Århus, hvor der er utrolig mange bakker, at man investerer i en elcykel. Det er ikke fordi, at en elcykel fungerer ligesom en scooter, for man er selv nødt til at gøre noget for at få den til at køre. Dog får man en lille ekstra hånd op af bakken, og det vil dermed blive langt mindre hårdt, når man skal cykle til og fra arbejde.

Få fingrene i den rette elcykel

Da det er blevet så utrolig populært at investere i en elcykel, er der selvfølgelig også komme langt flere på markedet. Det kan være svært at vide, hvor man finder de bedste elcykler til kvinder, og da man hurtigt kan komme af med en nogenlunde sum penge, vil man selvfølgelig vælge den rigtige.

Når man skal finde den bedste, kan det først og fremmest være en fordel, at man undersøger diverse anmeldelser på nettet eller læse tests. Når man på den måde har skaffet sig et nogenlunde overblik, kan man besøge en butik, hvor man kan forklare sine behov, og dermed få hjælp ud fra dette. For hvilken elcykel, der er den bedste, vil nemlig afhænge af ens personlige behov.

Find elcykler til kvinder i lækkert design

Når man umiddelbart tænker elcykler, vil de fleste nok forestille sig en lidt kluntet sag. Dog er dette langt fra tilfældet i dag, og man kan få elcykler til kvinder, som man nærmest ikke kan se er elcykler. Der findes altså en masse muligheder for at finde lækre cykler i flotte designs, hvor man samtidig får en lille ekstra hånd fra den gemte motor bagpå.

Læs mere

Shopping

Gode gaveidéer til kvinden, der har alt

gave til kvinden der har alt

Hvis du skal finde en gave til din kone, din kæreste eller en anden kvinde i dit liv, så kan det måske være en udfordring at finde det helt perfekte til hende. Det kan være, du er ved at gå ud af dit gode skind, men frygt ej, for herunder kan du finde en masse eksempler på gode gaver til kvinden, der har alt.

Oplevelser og gaver for sjælen

Personlige gaver er altid et hit. Det kan være, du kan lave en pude eller en kop med et billede af jer på, eller det kan være du vil lave en fin t-shirt til hende. Det er måske ikke dyrt eller fancy, men det viser kærlighed og dedikation.

Oplevelser er også en god og sjov gave, der giver jer mulighed for at lave noget sammen. Det kan være et gavekort til brunch eller aftensmad et fint sted, hvor det bare er jer, noget lækker mad og god vin en hel aften. Eller måske kan den oplagte gave være et gavekort til noget wellness eller et spaophold. På den måde får I lov til at slappe af sammen i flere dage og nyde livet og hinanden.

I samme kategori kan du måske også flotte dig og give noget så vildt som en rejse. Det er en gave, der med stor garanti ikke vil falde til jorden. Der findes masser af romantiske eller interessante rejse rundt i Europa, som du ikke behøver være millionær for at købe.

Hvis det skal være lidt anderledes, kan du give en oplevelse i form af en tur i luftballon, besøg i et fængsel, et photoshoot eller andet i samme kategori. Det vil således være noget I husker, da det ikke er noget man oplever hver dag.

Smukke og praktiske ting

Hvis du gerne vil give en gave der er lidt mere materiel, så kan det eventuelt være nogle smykker. En ring, en halskæde, øreringe. Mulighederne er mange, og hvis du kender kvindens smag, så kan det umuligt gå galt.

En taske eller noget tøj kan også være en enkel og god gave, du ikke går galt i byen med. Hudplejeprodukter og hårprodukter er heller ikke noget man skal kimse ad, og du kan med garanti få en ekspedient til at hjælpe dig, hvis det ikke er din stærke side.

Du kan også vælge mere praktiske ting. Det kan være din kone, kæreste eller hvem du giver gaven til mangler nogle nye tæpper, gummistøvler eller andet i samme stil. Måske noget nyt til jeres fælles lejlighed eller hus. Selvom det umiddelbart ikke virker storslået eller romantisk, så er det uden tvivl en gave, som hun vil blive glad for.

Læs mere

Kærlighed

Klæd kæresten på – få en mere stilfuld kæreste

Moderne kvinde

Ønsker du at overraske din kæreste med noget nyt tøj, som vil få ham til at se smart og stilfuld ud? Så kan du med fordel læse med videre her. Som kæreste kan du nemlig nemt tage sagen i egen hånd og klæde din kæreste stilfuldt på. Det lyder muligvis som en svær opgave, men der findes faktisk forskellige items, som hurtigt og nemt kan pifte din kærestes tøjstil op.

Læs med og bliv klogere på, hvordan du får en stilfuld kæreste.

Et par pæne bukser

Går din kæreste ofte i slidte bukser, der ikke sidder ordentligt? Så er det på tide, at du laver om på dette. Den første ting, du kan gøre for at få din kæreste til at se mere stilfuld ud, er nemlig at sørge for, at han får et par pæne bukser. Hos Trendlovers.dk finder du et stort udvalg af moderne bukser til gode priser. Vil du gerne overraske din kæreste med et par, så bør du tjekke siden ud.

Der findes utallige modeller og typer på markedet, så der er stensikkert et par, som vil falde i hans smag. Sørg for, at bukserne er behagelige og sidder, som de skal på din kæreste. Et par pæne bukser kan pifte ethvert outfit op og vil med garanti give outfittet et stilfuldt look.

Et flot bælte

Dette råd vil måske forekomme enkelt, men det kan gøre en stor forskel for outfittet, hvis du tilføjer et bælte til det. Et bælte skaber nemlig sammenhæng mellem outfittets over- og underdel og får det derved til at se mere stilfuldt ud.

Sørg for at finde et bælte, som passer perfekt på din kæreste. Vælg gerne et lækkert læderbælte med et flot spænde for at gøre looket ekstra stilfuldt.

En lækker jakke

En anden måde, hvorpå du kan få et outfit til at se mere stilfuldt og sammensat ud, er ved hjælp af en flot jakke. Her kan der både være tale om en blazer, en denimjakke eller noget helt tredje. Vigtigst er, at det er en jakke, som din kæreste godt kan lide, og som dækker hans behov.

En jakke kan være med til at danne rammen om et outfit og får det derved til at se stilfuldt og komplet ud.

Et par smarte sko

Det sidste råd i denne omgang handler om din kærestes fodtøj. Går din kæreste rundt i gamle og udtrådte sko, bør du sætte en stopper for dette. Overrask ham med et par smarte sko, som kan pifte hans outfit op.

Her er det en fordel, hvis du vælger et par sko, som både kan bruges til hverdag og til finere anledninger. På den måde slår du to fluer med ét smæk og sørger faktisk for, at din kæreste ser pæn og stilfuld ud både til hverdag og til fest. Vælg gerne skoene i en farve, som kan kombineres med mange andre farver og materialer.

Læs mere

Børn og unge

Gæsteindlæg: Tips – Sådan vælger du den rette størrelse sandal til dit barn 

Glade børn

– Gæsteindlæg af Annette Nielsen (@byannette.dk / byannette.dk)

Sommeren er over os – og børnene glæder sig til at komme ud af de lukkede sneakers og sko – og få luft til tæerne i sandalerne.
Som forælder kan det være rigtig svært at købe sandaler ind til den kommende sæson.
Hvor meget vokser barnets fod mon?  Hvor meget vokseplads er ”ok” ?  Er det smart at gå en størrelse op, så sandalerne med sikkerhed kan bruges hele sæsonen?
Der er nok af overvejelser.

Hvor meget vokser et barns fod ca. om året?

Først og fremmest, så vokser fødderne mest de første år:

  • 1-2 år : vokser foden ca. 20-22 mm pr. år
  • 2-3 år : vokser foden ca. 15-17 mm pr. år
  • 3-8 år : vokser foden ca. 8-12 mm pr. år

Det er naturligvis vigtigt, at du altid tager udgangspunkt i dit eget barns fod og udvikling
– men der findes efter min bedste overbevisning ingen børnefødder, der vokser 1 ½ – 2 cm på en enkelt sæson.

Børnefødder

Hvor meget vokseplads er ok i en sandal til børn?

Som udgangspunkt vil jeg anbefale, at du måler dit barns fod – foden skal gerne stå på et stykke papir, sæt en streg ved hæl og tå… og mål efterfølgende afstanden derimellem.
Det er den mest korrekte målemetode.

Når du kender fodmålet på barnet, skal du tilføje 1 – 1,5 cm til vokseplads.

Det vil dog være min anbefaling at du i små størrelser (under str. 26) holder dig til 1 cm. Voksetillæg – først og fremmest, fordi hvis skoen bliver FOR stor, vil den genere mere end den gavner. Desuden vil skoen blive hurtig slidt, da barnet går forkert i skoen.
Til større børn kan du lettere holde 1,2 – 1,5 cm vokseplads i sandalerne.

HUSK! Du kender barnet bedst!

Det betyder naturligvis også, at det ikke kan anbefales at springe en størrelse over for at give mere vokseplads, så sandalerne kan bruges lægenere. Tænk på, hvordan du selv ville have det i et par sandaler, der faktisk var en størrelse for stor?

Generelt findes der mange forskellige modeller af sandaler til børn på markedet, og junglen stopper ikke blot ved udvalget – for der findes heller ikke 2 sæt børne fødder, der er ens. Så som tommelfingerregel er det en god idé at tage udgangspunkt i fx. et skomærke du kender.
Alternativt så tag fodmålet på dit barns fod, når du vælger det første par sandaler.

Børnesandaler

Skal børnesandaler have lukket eller åben snude?

Det er så absolut et spørgsmål om religion. Jeg har oplevet små børn i åbne sandaler uden problemer
– og set store børn slide snuden op på lukkede på ganske få uger.
Omvendt kan børn i alle aldre slå tæerne i åbne sandaler eller have det svært varmt i for lukkede.

Desuden kan det varmt anbefales, at du eventuelt har et par af hver – således du også har et ekstra par til barnet derhjemme og i institutionen.
På den måde får du en god frihed til at finde en model til forskellige behov, og hvem kan egentlig få for mange sandaler?

Læs mere

Kærlighed

Klæd din mandlige kæreste pænt på med disse tips

Herremode

Elsker du din kæreste højere end noget andet, men bryder du dig ikke synderligt meget om hans tøjstil, så kan du med god samvittighed hjælpe ham med at få styr på det stilmæssige. Det handler ikke om, at du skal lave om på ham, men nærmere om at du skal komme med idéer og inspirere ham, så han får lyst til at gøre mere ud af sig selv.

Herremode er som udgangspunkt ikke ret komplekst, men det er desuagtet ikke alle mænd, som evner at sammensætte et pænt outfit. Det er her, du kommer ind i billedet, da du sikkert har helt styr på, hvilket tøj der passer sammen.

Gør køb af herretøj til en fælles aktivitet

Sender du din mand alene ud på en shoppingtur, så skal du håbe på det bedste, men frygte det værste, da det ikke nødvendigvis ender godt. Er din udkårne ikke begejstret for shopping, så kan du forsøge at lokke ham med dit behagelige selskab og evt. en god frokost et sted i byen. Hvilken mand kan sige nej til godt selskab og god mad?

Jovist findes der adskillige fysiske herretøjsforretninger, men man må ikke glemme, at der også sælges herretøj på nettet. Besøg eksempelvis SNT – www.sntstore.dk – hvis du gerne vil forkæle din kæreste med et par nye og velsiddende bukser.

På den anviste webshop vil du blandt mange andre interessante produkter blive præsenteret for de anerkendte ’the perfect pants’, som nærmest er blevet et must-have. SNT bukserne har en unik pasform og byder på mere komfort og frihed, end man kunne ønske sig. Find bukserne på https://sntstore.dk/.

Søg inspiration i modemagasiner og modeblogs

Drømmer du om at kunne tale om tøj og mode med din kæreste, så kan du gøre dig selv en tjeneste og introducere ham for forskellige modemagasiner og modeblogs tilegnet mænd. Dermed ikke sagt, at han skal dedikere hele sin fritid til at læse artikler og blogindlæg, da mindre selvfølgelig også kan gøre det.

Læs mere

Kærlighed

Tre måder du kan glæde din mand på

Herretøj

Selvom mænd til tider kan være højtråbende og irriterende, så er de svære at undvære. Elsker du din mand mere end noget andet, men er du ikke altid så god til at vise det, så bør du gøre brug af vores idéer. Læs hele artiklen, hvis du har en mandlig kæreste eller ægtefælle, som du gerne vil forkæle.

Lad ham shoppe tøj på din regning

Shopping er ikke den traditionelle mands foretrukne beskæftigelse, men din mand kan jo være anderledes. Uanset om din mand er glad for at shoppe eller ej, så vil han med al sandsynlighed takke ja til at købe tøj på din regning. Det er i hvert fald svært at takke nej til sådan et tilbud.

Der findes fortsat mange fysiske butikker, som sælger tøj til mænd, men der er altså også mulighed for at købe herretøj på nettet. Besøg MR, hvis du gerne vil glæde din mand med nye skjorter, jeans eller noget helt tredje. Oplev også det store udvalg af strik. Sæt dig ved siden af din udkårne og byd ind med din mening.

Invitér ham med til en fodboldkamp

Stort set alle mænd elsker fodbold, så mon ikke han vil blive ellevild, hvis du inviterer ham med til en fodboldkamp? Ser man bort fra de få ferier og pauser, så kan man se fodbold hver weekend hele året rundt. Det burde med andre ord være muligt at finde en interessant fodboldkamp i en af de kommende weekender. Fodbold kan ses i fjernsynet, men bør ses på stadion, hvis man vil have den bedst mulige oplevelse.

Arranger en dag i romantikkens tegn

Mænd og romantik er ikke altid en god kombination, men du kan være helt sikker på, at han vil blive rigtig glad, hvis du arrangerer en hel dag i romantikkens tegn. En romantisk dag kan f.eks. indebære massage, gourmetmad, små gaver og film. Det er kun fantasien, som sætter grænser for mulighederne, så tænk stort og glæd din elskede mand.

Læs mere

Shopping

Shopping: Bestil moderne plakater på nettet

Shopping

Der er rig mulighed for at kombinere sine interesser for henholdsvis shopping og boligindretning ved at bestille plakater på nettet. I denne korte artikel vil vi præsentere dig for en dansk forhandler af plakater, som tilbyder levering til hele landet. Er du nysgerrig efter at vide, hvilken webshop der er tale om, så læs med.

Giv hjemmets vægge nyt liv med plakater

Er dine vægge triste og grå, og har det en negativ indflydelse på hjemmets indretning, så bør du give dine vægge nyt liv. Det er i den anledning oplagt at købe nogle flotte og stilrene plakater, som kan pynte og vække glæde.

Plakater 70×100

Køb Plakater i 70×100, hvis du leder efter nogle mellemstore plakater til stuen, soveværelset, børneværelset eller et helt fjerde rum. Det kan varmt anbefales at købe en 70×100 plakat, da 70×100 cm. er en rigtig fin størrelse til en plakat. Det er den ideelle størrelse, hvis plakaten hverken skal være for stor eller for lille. Creative Dot IVS, som vi linker til, sælger dog også plakater i mange andre størrelser.

Er du i humør til shopping, og har du indset, at dit hjem trænger til at blive piftet lidt op, så sæt dig godt til rette og shop plakater via din foretrukne digitale enhed.

Læs mere

Populære indlæg