Følg os

Sponsoreret Sundhed

Tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår

Forfængelig kvinde

Man kan let købe sig fattig i skønhedsprodukter, hvis man køber alle de produkter, man støder på, på sin vej, hvorfor vi anbefaler, at man vælger sine produkter med omhu. I dag vil vi præsentere dig og andre forfængelige kvinder for tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår. Alle produkterne er fundet på bellabellacci.dk, som er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje.

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum er et af de produkter, man bare ikke kan komme uden om, hvis man går op i ansigtspleje. Dette produkt er nemlig et af de bedste af slagsen. Det er faktisk så godt, at det har vundet op til flere priser.

Skulle du være i tvivl, så kan vi fortælle, at vi har at gøre med et serum, som fugter huden indefra og dermed sikrer den mest effektive næring. Dette er med til at fylde hudens fine linjer ud og på den måde modvirke rynker. Derudover kan vi fortælle, at serummet har en beskyttende og blødgørende virkning.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango

Coola Sport Classic SPF 50 Mango er ikke bare endnu en solcreme i rækken. Der er tale om en ekstraordinær effektiv solcreme, som beskytter mod solens skadelige stråler. Foruden at byde på god beskyttelse er solcremen også vand- og svedafvisende i op til 80 minutter. Derfor vil solcremen også være yderst velegnet til sport på de varme sommerdage.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango indeholder 70 % økologiske ingredienser.

Coola Suncare byder også på mange andre skønne produkter, som du bør kigge nærmere på.

Jomfru argan olie by Cosmos Co

Jomfru argan olie by Cosmos Co er det sidste produkt, vi vil kigge på i denne omgang. Som du måske allerede har regnet ud, er det en argan olie, som har en holdbarhed på minimum to år.

Produktet har en ualmindelig god effekt på både urenheder i huden, tørt hår, eksem og meget andet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at olien hverken indeholder parabener, parfume eller konserveringsmidler.

Hårolie kan købes til faste lave priser på nettet.

Læs mere
1 Kommentar

1 Kommentar

 1. Jan

  3. august 2018 at 14:28

  Jeg er også vild med hudplejen fra Evolve Organic Beauty.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andet

Tre gode grunde til at investere i solfilm til bilen

Kvinde og bil

Som kvindelig bilist med egen bil kan du med god grund overveje at investere i solfilm. Der er nemlig et væld af fordele ved at sætte solfilm på bilen. Disse fordele vil vi gerne præsentere dig for, så du kan få stillet din tvivl. Vi vil også gerne sende dig videre til en forhandler, hvor du kan købe moderne solfilm til bilruder. Billig solfilm til bilen kan købes til konkurrencedygtige priser, hvis man vel at bemærke handler det rigtige sted. I første omgang skal du dog tage stilling til, om det er noget for dig.

Det gavner sikkerheden

Hvad har solfilm med sikkerhed at gøre? Det er bestemt et godt spørgsmål.

Det hænger sådan sammen, at solfilm gør det svært for uvedkommende at kigge ind i bilen. Det har den markante fordel, at man ikke umiddelbart vil friste sarte sjæle, medmindre man har valgt at lade vinduerne stå åbne, hvilket vi ikke kan anbefale, når man ikke selv befinder sig i eller i nærheden af bilen. Ønsker du derfor at reducere risikoen for at blive udsat for et biltyveri, så gør du klogt i at investere i solfilm. Det er en investering, som dit forsikringsselskab helt sikkert også vil være begejstret for.

Det gavner udseendet

Dernæst skal du vide, at solfilmens tilstedeværelse gavner bilens udseende. Med film på alle ruderne vil din bil sprudle af klasse, elegance og eksklusivitet. Dette vil helt sikkert have en positiv indvirkning på din stolthed og glæde omkring bilen.

Solfilm gavner også bilens indvendige look, idet filmen sørger for, at de skadelige stråler fra solen ikke trænger igennem og får bilens interiør til at falme. Falmet interiør er ikke ligefrem noget, som gavner dig i forbindelse med et bilsalg, hvorfor du bør overveje at købe moderne solfilm.

Det gavner komforten

Sidst, men ikke mindst er solfilm med til at gavne komforten. Solfilm kan i nogle tilfælde afvise op til 80 % af varmen, hvilket er med til at sikre et bedre indeklima. Det gør køreturen lidt ekstra behagelig for både passagerer og evt. husdyr. Er du tit og ofte ved at gå til af varme om sommeren, så bør du ikke tøve et sekund med at gøre brug af vores tip.

Da solfilmen afviser en stor del af varmen, vil behovet for aircondition og klimaanlæg helt naturligt være lavere. Der er dermed også nogle værdifulde klima- og energibesparelser at hente. Dette vil gavne både miljøet og din pengepung.

Hvad tænker du om muligheden? Er den ikke næsten for god til at afslå?

Læs mere

Mode

Er jagten gået ind på et nyt ur?

Ung kvinde tjekker klokken

I givet fald vil vi gerne hjælpe dig lidt videre.

I denne korte guide vil vi komme med nogle værdifulde tips til at finde det perfekte ur. Det skal i den forbindelse handle om bl.a. remtyper, mærker, farver og meget mere. Vi vil også gerne give dig et godt råd med hensyn til, hvor du bør handle armbåndsure. Vi har nemlig stiftet bekendtskab med en yderst serviceminded online forretning.

Hvad må det koste?

Et ur kan koste alt fra 50 og op til 100.000 kr. Af følgende grund bør du gøre dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at betale for et ur. Du er i den anledning nødt til at dykke ned i dit privatbudget, da du skal sikre dig, at der stadig er penge til husleje, mad og diverse, når du har betalt for dit drømmeur. Et nyt ur har måske længe stået på din ønskeliste, men der er altså vigtigere ting i livet end at shoppe tøj og accessories. Der er i hvert fald ingen grund til at gamble med ens privatøkonomi.

Sætter du omkring 1-2.000 kroner af til dit kommende ur, så vil vi mene, at du kan finde et pænt og moderigtigt ur i høj kvalitet. Der findes dog også masser af billigere ure. Leder du efter billige dameure eller herreure, så besøg uniwatches.dk, hvor der er gode muligheder for at spare mange penge på kvalitetsure.

Hvordan skal det se ud?

Når der er styr på budgettet, kan du tænke lidt over, hvordan det ønskede ur skal se ud. Du bør her tage højde for din tøjstil, da det er vigtigt, at du finder et ur, som passer til dit tøj. For at specificere dine ønsker bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Stor eller lille urskive?
 • Læderrem eller stålrem? (eller noget helt tredje)
 • Minimalistisk eller mange detaljer?
 • Almindelige tal eller romertal?
 • Vandtæt eller vandafvisende?

Fortsæt selv listen…

Jo mere specifik du er, desto bedre chance er der for, at du finder dit drømmeur. Skal du have hjælp af en forhandler, vil det under alle omstændigheder være en fordel, hvis du kan sætte nogle ord på, hvad du søger.

Hvilket mærke skal uret være fra?

Slutteligt kan du vælge at stille krav til mærket. Man kan mene, at det er snobbet at gå op i mærker, men tit og ofte giver det god mening at være mærkebevidst. Nogle mærker er nemlig garant for høj kvalitet. Det gælder bl.a. følgende mærker:

 • Armani Exchange
 • Daniel Wellington
 • Hugo Boss
 • Lacoste
 • Michael Kors
 • Skagen
 • Tommy Hilfiger
 • Triwa

Skagen er et godt eksempel på et kvalitetsmærke, som leverer dansk kvalitet og design. Der findes dog mange alternativer til dette danske mærke. Hvilket mærke er favoritten hos dig?

Læs mere

Kærlighed

Hvad er en borgerlig vielse?

Vielse

Med religionsfriheden, som vi danskere er så heldige at have, kan man gifte sig på flere forskellige måder. Når man bliver viet, behøver det nemlig ikke altid at foregå i en kirke. En vielse kan også sagtens finde sted udenfor kirken og uden religiøse traditioner involveret. Dette kaldes en borgerlig vielse, og disse finder som regel sted på et rådhus. Hvis du vil vide mere om borgerlige vielser i Danmark, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hvordan foregår en borgerlig vielse?

Som nævnt, så finder en borgerlig vielse som regel sted på et nærliggende rådhus. Vælger I dog at holde bryllupsceremonien udenfor rådhuset, så er det vigtigt, at I har aftalt dette med jeres giftefoged. Mange forlovede par drømmer nemlig om en ceremoni under åben himmel, og dette kan altså også sagtens lade sig gøre, såfremt I aftaler dette med vedkommende, der skal stå for vielsen.

Under normale omstændigheder og indenfor rådhusets rammer tager en borgelig vielse ikke mere end et kvarter at gennemføre. Før at I kan blive viet på rådhuset, skal I forinden have udfyldt nogle dokumenter samt en ægteskabserklæring, så I dermed er klar til at blive gift.

Når vielsen finder sted på rådhuset, skal der være vidner til stede, der kan godkende hele forløbet. Reglen foreskriver, at der skal være ét vidne fra hver af de to parter, der skal giftes. Disse vidner kan være jeres venner eller måske familiemedlemmer – det er helt op til Jer. Er der dog ikke mulighed for, at hverken jeres venner eller familie kan stå som vidner til vielsen, så må to af rådhusets embedsmænd træde til.

Hvad med vielsesringene?

Selvom bryllupsceremonien er markant anderledes ved en borgerlig vielse, så er der stadig rig mulighed for at bringe de traditionelle vielsesringe med. Når I skal på jagt efter de perfekte vielsesringe, så kan I med fordel tage en dag eller to ud af kalenderen for at gå på udkig. Det kan tage sin tid at blive enige om design, form og farve, men i sidste ende skal I nok finde den helt perfekte ring. I kan med fordel finde jeres vielsesringe hos guldsmed, hvis I vil holde den traditionelle bryllupsstil. Hvis ikke dette interesserer jer som par, kan I altid lede efter jeres vielsesringe andre steder. Dette kunne for eksempel være hos nogle lokale smykkedesignere eller måske endda på en tur til udlandet. Uanset hvad, så vil vi herfra ønske jer held og lykke med jeres bryllup og fremtidige liv sammen.

Læs mere

Børn og unge

Tre hårtips til den kommende konfirmand

Langt hår

Som snarlig konfirmand skal du gøre dig en masse tanker. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor festen skal holdes, hvem der skal inviteres, hvad du skal have på, hvad der skal serveres til din fest og meget, meget mere. Derudover skal du overveje, hvordan dit hår skal sættes. Sidstnævnte punkt volder ofte mere besvær end forventet. Det er nemlig lettere sagt end gjort at beslutte, hvordan håropsætningen skal gribes an. Heldigvis kommer vi dig til undsætning; i denne artikel får du hele tre brugbare hårtips.

1. Undlad at eksperimentere med hårfarve få dage inden festen

Drømmer du om en anden hårfarve, så er det alfa og omega, at du ikke vælger at farve dit hår i sidste øjeblik. Det er nemlig tæt på at være umuligt at forudsige resultatet, hvorfor du løber en stor risiko, hvis du får farvet hår så tæt på din store dag, at du ikke har tid til at få rettet op på eventuelle fejl. For eksempel er der mange kvinder, som har oplevet at få gult hår ved en fejl. Gult hår går ikke ligefrem godt til en hvid konfirmationskjole, hvorfor du ikke bør tage unødige chancer.

2. Få noget længde på dit hår med clips extensions

Hair extensions clips er vejen frem, hvis man ønsker langt og flot hår, men ikke kan nå at gro det naturligt inden konfirmationsfesten. I dag fremstilles clips extensions i så høj kvalitet, at man nærmest ikke kan se, om det er ægte eller ej. Dog anbefaler vi altid, at man køber ægte hair extensions. Disse koster måske lidt mere end traditionelle extensions, men det ser pænere ud og holder bedre, hvorfor det er pengene værd. Skal du have langt hår i en fart, så køb clips extensions på nettet. Tag evt. kontakt til kundeservice, hvis du har svært ved at vælge.

3. Bestil tid hos en frisør

Selvom du formentlig har en god veninde, en søster eller en bekendt, som har godt styr på, hvordan hårmoden ser ud anno 2019, så bør du unde dig selv det bedste af det bedste. Når det kommer til håropsætning, vil det oplagte være at booke tid hos en frisør. Du kan evt. gå på udkig efter en mobil frisør, hvis du ønsker, at håropsætningen foregår i eget hjem. Er budgettet stramt, kan der være god idé i at indhente tilbud fra flere frisører.

Læs mere

Livsstil

Gør drømmen om en flottere og friskere hud til virkelighed

Frisk hud

Man behøver ikke at være nogen beauty guru for at gøre drømmen om en flot og frisk hud til virkelighed. Faktisk kræver det ikke nogen særlig indsats fra din side. I dette blogindlæg vil vi komme med en række kvalificerede bud på, hvordan du giver din elskede hud et friskt pust. Du har al mulig god grund til at fortsætte læsningen.

Få foretaget en professionel ansigtsbehandling

Som enhver anden forfængelig kvinde bør du unde dig selv og din hud en professionel ansigtsbehandling fra tid til anden. Man kan gøre meget på egen hånd, men skal man for alvor gøre noget godt for ens hud, så bør man booke tid til en ansigtsbehandling. Clinique Camille er en af de klinikker, man kan lægge vejen forbi, hvis man er bosat i landets stolte hovedstad. Her er der nemlig mulighed for at få foretaget en masse givende behandlinger.

Undgå at blive solskoldet

Det siger næsten sig selv, at det er uhensigtsmæssigt at blive solskoldet. Desværre undervurderer mange konsekvenserne af at blive forbrændt af solens stråler. Det er en skam. Faktum er nemlig, at solens stråler påvirker cellefornyelsen og kollagenproduktionen. Det går hårdt ud over din hud. For at undgå dette bør du altid bruge solcreme med mindst faktor 20 på udsatte steder. Det er især vigtigt, at du bruger solcreme i ansigtet, i særdeleshed på næsen, ørerne og panden, som alle er meget udsatte områder. Du kan endvidere gøre klogt i at bruge kasket.

Gå aldrig ned på væske

Dernæst er det vigtigt at indtage masser af væske. Optimalt set skal man indtage mellem 2 og 3 liter vand om dagen. Indtager du ikke tilstrækkelig meget væske, så risikerer du, at din hud tørrer ud. Drømmer du derfor ikke om tør hud, så må du aldrig gå ned på væske. Når vi skriver væske, så mener vi naturligvis vand, som ikke kan erstattes af sodavand, alkohol eller andre væsker. Vand er uden tvivl den bedste væske for huden og kroppen.

Sørg for at få mindst 8 timers søvn

Du kan sove dig til en pænere hud.  

Ja, du læste rigtigt; det er muligt at sove sig til en pænere hud. Det er en realitet, at huden regenererer om natten, hvorfor det er alfa og omega, at den får tid og ro til dette. Ikke alle mennesker har brug for lige meget søvn, men en god tommelfingerregel lyder på, at man skal sove 8 timer hver nat. Der er kun gode grunde til at prioritere sin søvn.

Læs mere

Livsstil

Stigende interesse for golf blandt danske kvinder

Kvindelige golfspillere

Golf er – stik modsat manges opfattelse – ikke kun for mænd. Sporten er i mindst lige så høj grad for kvinder og piger. Faktisk oplever vi i disse år, at flere og flere kvinder finder vej til de velplejede golfbaner i både ind- og udland. Du har nu også mulighed for at tilslutte dig rækken af danske golfspillere ved at købe det nødvendige udstyr og tegne et medlemskab i din lokale golfklub. Golf er en forholdsvis dyr hobby, men prioriterer du sport og sundhed højt, kan du formentlig også finde penge til denne populære sport. Du kan evt. starte med at lægge et budget.

Hvad koster det at spille golf?

Du har sikkert hørt, at golf er forbeholdt de rige og succesfulde. Det er dog ikke helt korrekt. Golf hører ganske rigtigt til blandt nogle af de dyrere sportsgrene og hobbyer, men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal være millionær for at kunne finansiere denne hobby. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at den typiske golfspiller er mere velhavende end den gennemsnitlige dansker.

Du kan ret let beregne, hvor mange penge du skal spendere for at udfolde din indre golfspiller. Det kræver blot, at du indhenter priser på følgende:

 • Begyndersæt
 • Bolde
 • Tøj og sko samt handsker m.v.
 • Medlemskab

Hele jernsæt kan ofte købes til favorable priser, hvorfor man ikke nødvendigvis skal optage et lån for at få råd til kvalitetsudstyr. Man kan typisk spare en del penge på jernsæt til damer, herrer og børn ved at handle på nettet. Fælles for de fleste digitale forhandlere af golfudstyr er nemlig, at de forsøger at konkurrere på prisen. Det medfører en masse attraktive besparelser, som du naturligvis ikke må gå glip af. Du kan med fordel sammenligne priser på jernsæt og andet udstyr for at finde den billigste forhandler.

Kunsten at blive en bedre golfspiller

Det er lettere sagt end gjort at blive god til golf. Det kræver nemlig hårdt arbejde og timevis af træning på golfbanen. Med andre ord skal du være villig til at investere både blod, sved og tårer, hvis du skal blive en succesfuld kvindelig golfspiller. Nedenfor kommer vi med nogle gode råd til dig, som gerne vil blive en bedre golfspiller:

 • Træn dit blik og koncentrationsevne
 • Træn din holdning
 • Dyrk målrettet fysisk træning

Træning, træning og atter træning er vejen frem, hvis man gerne vil præstere sit absolut bedste på golfbanen. Ingen kommer sovende til succes i sportens verden.

Læs mere

Livsstil

Det forventes der af kvinder i dag

Stresset kvinde

Det er svært at definere den perfekte kvinde, da perfekt er et meget stort ord. I grunden er ingen perfekte. Alle har nogle fejl og mangler, uanset om man vil være ved det eller ej. Vi har ikke desto mindre besluttet os for at kigge nærmere på, hvad der forventes af kvinder i dag.

Hvilke forventninger skal jeg leve op til? Du skal ikke leve op til noget, men er du typen, som interesserer dig for, hvad andre synes og mener, så bør du læse hele artiklen. I dag skal det kort og godt handle om kønsroller og forventninger.

Kvinder skal være selvstændige

En rigtig kvinde skal være selvstændig og handlekraftig – i hvert fald hvis man spørger danske mænd. Det står lidt i kontrast til gamle dage, hvor man forventede, at konen stod for alt det praktiske i hjemmet og ikke så meget andet end det.

Foruden at være selvstændig bør en kvinde også være selvsikker og ambitiøs. Mænd tænder i høj grad på kvinder, som kæmper for deres mål, hvad enten målet er at gennemføre en svær uddannelse eller blive forfremmet på jobbet.

Kvinder skal have styr på økonomien

Økonomi er et fælles ansvar i et parforhold. Dog er det ikke ualmindeligt, at manden forventer, at kvinden har styr på den økonomiske del. Det ansvar kan du med god grund tage på din kappe, hvis du har et godt overblik og passer på dine penge. I kan evt. tage en snak om, hvorvidt det er en god idé at få fællesøkonomi. Der kan være enkelte fordele ved denne model.

Som en fornuftig kvinde med styr på økonomien bør du være bevidst om, at det som udgangspunkt ikke er gunstigt at låne penge til forbrug, medmindre det virkelig brænder på. I de fleste tilfælde vil en kassekredit være et bedre valg. Ønsker du at optage en kassekredit på nettet? Så klik her: https://www.lendon.dk/

Kvinder skal stå for indretningen

Kvinder er generelt gladere for indretning end mænd. Det kan der næsten ikke herske nogen tvivl om. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at kvinden absolut skal stå for indretningen. Den gennemsnitlige mand mener dog, at netop boligindretning er en kvindes opgave. Du kan evt. tage dine veninder med på råd, når boligen skal indrettes.

Magter du ikke opgaven med at indrette hjemmet? Så bør du tage en snak med din kæreste eller ægtefælle, som bør tage del i opgaven. Det er jo vigtigt, at hjemmet indrettes på en måde, som begge parter synes godt om.

Læs mere

Bolig

Guide til at gøre hjemmet lyst og åbent

Vinduer

Langt de fleste kvinder foretrækker et lyst og åbent hjem. Den pure sandhed er dog, at ikke alle kvinder evner at gøre hjemmet lyst og åbent. Det er en skam.

Her på redaktionen mener vi, at det er vores pligt at hjælpe indretningsinteresserede kvinder med at skabe en skøn indretning, hvorfor vi bringer denne guide. Bemærk at moderne indretning ikke behøver at koste store summer. Er du ikke overbevist? Så læs guiden til ende.

Få sat nye – og flere – lamper op

Intet kan hamle op med naturlig belysning, men der er selvfølgelig grænser for, hvor meget dagslys man kan lukke ind. Derfor er man under alle omstændigheder nødt til at investere i kunstig belysning. Savner du lys og sjæl i hjemmet, så bør du unde dig selv nogle nye lamper, som giver den ønskede atmosfære. Du kan shoppe både lamper og el pærer på nettet. Gå evt. efter sparepærer for at holde dine eludgifter nede.

En ekstra lampe i stuen eller soveværelset kan ofte gøre underværker, ifald man ønsker at skabe mere lys i hjemmet. Der er dog også andre muligheder for at skabe lys og varme.

Flyt rundt på dine møbler

Ja, den er god nok. Man kan faktisk skabe mere lys i hjemmet ved at flytte rundt på sine møbler. Det er bl.a. alment kendt, at planter i vindueskarmen og store møbler nær vinduerne kan blokere for det naturlige lys. Derfor kan der være god idé i at flytte rundt på møblerne og boligtilbehøret. Du kan i samme ombæring sætte lidt tid af til at vaske dine vinduer. Hyr evt. en vinduespudser, hvis du ikke selv magter opgaven. Det kan trods alt være både hårdt og slidende at skulle vaske samtlige vinduer både indvendigt og udvendigt.

Foruden at flytte rundt på dine møbler kan du overveje at kassere nogle af de møbler, som du alligevel aldrig bruger. Det skaber luft og er med til at lukke mere lys ind.

Læs mere

Populære indlæg