Følg os

Kærlighed

Tre gode råd til at finde dit livs kærlighed

Par på weekendophold

Er du single? Drømmer du om at finde en kæreste og en kommende ægtefælle? Savner du en at dele dine tanker og drømme med? Er du klar til at binde dig? I så fald vil vi gerne komme dig til undsætning.

I denne artikel giver vi dig intet mindre end tre gode råd til at finde kærligheden i dit liv. Vi er næsten overbeviste om, at du vil finde en mand eller kvinde, som du ikke kan leve uden, hvis du handler på vores mange gode råd.

Brug dit netværk

Det er en skrøne, at man kun kan bruge ens netværk, når man skal finde et job eller en bolig. Du kan nemlig også få stor glæde af dit netværk på jagten efter din store kærlighed. Det er i hvert fald ikke helt usandsynligt, at din ven, søster eller kollega kender en, som vil passe perfekt til dig med udgangspunkt i dine interesser, værdier m.v. Dermed ikke sagt, at man nødvendigvis skal gå med til at blive sat på blind dates og sådan. Det er ikke desto mindre sundt at komme ud af ens comfortzone fra tid til anden. Tør du at udfordre dig selv?

Vær åben og ærlig

Det er lettere sagt end gjort at finde en kæreste, hvis man ikke er villig til at give folk en chance. Netop derfor råder vi dig til at være åben i stedet for at dømme potentielle dates på forhånd. Man bør dog kun være åben til en vis grænse, da du selvfølgelig ikke skal tale om kønsbehåring, privatøkonomi og andre private emner allerede på første date, medmindre det falder naturligt ind. Du skulle jo nødig skræmme din date væk.

Foruden at være åben bør man være ærlig. Faktum er nemlig, at man på den lange bane altid kommer længst med ærlighed. Med andre ord får du ikke noget ud af at lyve om din alder, dit job eller din boligsituation. Det vil i hvert fald sende et meget skidt signal.

Prøv kræfter med online dating

Online dating er typisk noget, som man enten elsker eller hader. Det er ikke desto mindre en realitet, at flere og flere danskere finder kærligheden på nettet. Alene dét bør give dig lyst til at besøge nogle af de mange digitale dating sider. Ønsker du at stifte bekendtskab med andre dating sider end dating.dk og single.dk, så find dating sider her. Der er masser af muligheder for både unge, voksne og ældre. Du kan endvidere finde en date, hvad enten du er til kvinder eller mænd. Ergo er dating for alle.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Spred glæde med en smuk og lækker gavekurv

Lækker gavekurv

Er der noget, vi danskere altid køber, så er det gaver. Der er altid en begivenhed, som der skal købes gave til, for eksempel en middag med venner, som man ikke har set i lang tid, en reception til ære for en kollegas jubilæum, og så er der en klassiske fødselsdagsfest, hvor fødselaren naturligvis skal lykønskes med en gave. Udover disse eksempler er der masser af andre situationer, hvor det mest passende ville være at medbringe en gave.

Men gaver er ikke altid nemme at købe, medmindre du køber noget til et barn eller en teenager, for her kan du bare købe legetøj eller give en pengegave. Men frygt ej, for der er hjælp at hente i de situationer, hvor du slet ikke ved, hvad du skal købe. En gavekurv er svaret, fordi der ligger uendelige kombinationsmuligheder i sådan en. Læs videre og find inspiration til din næste gavekurv. Du kan også se et eksempel på en florists gavekurv her.

Gavekurven er den perfekte gaveløsning til enhver begivenhed

En gavekurv er den ultimative gave, fordi de findes i uendelige former og varianter. Indholdet kan være vidt forskelligt fra kurv til kurv, og prislejerne er også forskellige, så der er noget til ethvert budget. Går du sammen med andre om at give en gave, så har I mulighed for at give en ekstra stor og lækker gavekasse. Og er det kun dig alene, som giver gaven, så vil der også være søde kurve til priser, hvor selv dem på budget kan være med.

Derudover er en gavekurv også den ideelle gave, da den ikke kun ser godt ud med friske og smukke blomster og farvestrålende cellofan, men indholdet smager også godt. En gavekurv kan løftes til nye højde blot ved at tilføje et par luksusprodukter som lækre lakridser fra Johan von Bülow eller eksklusive chokolader fra Peter Beier.

Andre eksempler er en god vin, smagfulde specialøl fra diverse mikrobryggerier, økologisk luksusslik og så videre. Vil du gøre din gave ekstra sød, kan du altid tilføje en blød, lille bamse. Mulighederne er uendelige, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Send din gavekurv nemt og hurtigt online

Det gode ved at købe en gavekurv er, at når du køber din den hos en florist, så tilbyder de i 99 ud af 100 tilfælde levering samme dag. Det kræver dog, at du har bestilt inden for et vist tidspunkt, men vil du være helt sikker på, at din gave når frem i dag, så er det bedst, at du kontakter den forhandler, som du har valgt for at høre, om det overhovedet kan lade sig gøre. Og i så fald hvor meget det vil komme til at koste ekstra med hastelevering.

Langt de fleste florister tilbyder levering næste dag, og du kan også selv vælge en dato for din levering, hvis du bestiller i god tid. Dermed behøver du ikke selv bøvle med transport af gaven, og det giver dig også mulighed for at begave nogen, selv om du ikke bor i samme by eller landsdel som dem.

Læs mere

Bolig

Skal du flytte fra kæresten? Sådan får du opbevaret dine ting

Parkrise

Et forhold kan gå i stykker af mange forskellige årsager. Uanset årsagen er det svært at skulle sige farvel til en partner og gå en ny hverdag i møde. Det er ikke desto mindre, hvad man bliver nødt til, hvis man ikke trives og derfor vil være bedre tjent som single.

At flytte fra en kæreste, man har holdt af og tilbragt megen tid med er på mange måder hårdt. Det bliver ikke mindre hårdt af, at man skal tage stilling til en masse praktiske ting. Du skal for eksempel tænke i opmagasinering, såfremt du flytter ud og lader din ekskæreste bo i jeres hidtil fælles hjem. Det er heldigvis ikke noget problem at få opmagasineret forskellige ting og sager. Lad os give dig en introduktion til mulighederne her.

Depothuset er din redning

Skal du flytte hjem til din mor, veninde eller kollega for en stund, så er du nødt til at finde ud af, hvad du gør med alle dine møbler og diverse ting. Disse kan du næppe tage med dig, medmindre værten har en stor kælder eller et ubenyttet rum, hvor du kan have dine ting stående. Heldigvis er der rig mulighed for at få opbevaret møbler og andre ejendele ude i byen. Depothuset er i den anledning din redning. De tilbyder nemlig sikker og billig opbevaring i en lang række byer bestående af bl.a. Aalborg, Haderslev, Vejle, Viborg, Skive og mange flere. De har helt sikkert også et passende depotrum nær dig.

Læs mere her: https://www.depothuset.dk/

Fire tips til at sikre god opmagasinering

Det siger næsten sig selv, at man naturligvis ikke skal kaste møbler og diverse ind i et rum, medmindre man ikke går op i, om det tager skade. For at afslutte artiklen på en god måde vil vi gerne give dig nogle tips til at opbevare dine ting på sikker og fornuftig vis.

  • Dæk møbler med tæpper og lagner
  • Pak glas og andre skånsomme ting i kasser med flamingo og bobleplast
  • Undlad at sætte alt for mange tunge flyttekasser ovenpå dine møbler
  • Notér kassernes indhold med en sprittusch (fremmer overblikket)

Du bør endvidere tænke nøje over, hvordan du stabler dine flyttekasser. Kunsten er at få plads til så meget som muligt uden at beskadige indholdet. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der er grænser for, hvor mange flyttekasser man kan have stående ovenpå hinanden. I øvrigt bør du stille de ting, som du forventer at bruge først så tæt på indgangen som muligt, så du ikke skal kravle rundt for at finde de ønskede kasser. For at sikre en god oplevelse med opmagasinering bør du planlægge det ned til mindste detalje.

Læs mere

Kærlighed

Sådan overrasker og forkæler du din mor

Mor og datter

Der er ikke noget som en mors kærlighed til sine børn. Den kan man ikke konkurrere med – hvilket også kan gøre det utroligt svært at overraske og forkæle sin mor, da man aldrig kan indhente alt det, som hun har gjort for en.

Men vi vil nu alligevel forsøge at komme med et par gode idéer til, hvordan du overrasker og forkæler din mor, så hun får en ekstraordinær oplevelse i gave af sit barn. På den måde kan du vise din taknemmelighed for alt det, som hun har gjort for dig – og måske kan du endda også forkæle dig selv lidt på samme tid.

Forkæl din mor med et spaophold

En fantastisk idé til at forkæle din mor, er at give hende et spaophold. Og det bedste af det hele er, at du også kan drage nytte af en oplevelsesgave som denne. For hvilken bedre gave, end et spaophold med din mors dejlige barn?  

Her kan din mor blive forkælet en hel dag, eller måske to, på et lækkert kurhotel, spahotel eller lignende. Der findes et hav af muligheder både herhjemme og i udlandet. Dermed er det den perfekte gave, ligegyldig om det bare skal være en enkelt dag eller en forlænget weekend.

Overrask din mor med en personlig gave

Da du var lille lavede du nok tegninger til din mor. Det kan godt være, at hun ville kigge lidt undrende, hvis du kom med en tegning i dag. Men hvad du derimod kunne overraske hende med, er en personlig gave, som for eksempel en fotobog med alle jeres bedste minder. 

Det er hyggeligt at slå op i, og kan vises frem til venner, veninder og familie, når din mor får dem på besøg. Hun vil uden tvivl blive glad for at kunne slå op og se sine børn, og måske endda børnebørn i en lille bog fyldt med minder fra alle jeres oplevelser.

Find flere gaveidéer til mor

Har du brug for endnu flere idéer, som måske er både mindre tidskrævende, og knap så dyre? Så kig forbi https://gaveideer-til-mor.dk/, hvor du kan finde et utal af både dyre og billige gaveidéer samt kreative og måske mere ordinære gaveidéer. Derudover, er der også en lang række gode idéer til oplevelsesgaver, forkælelsesgaver og personlige gaver, så du rigtig kan både overraske og forkæle din mor, næste gang hun har fortjent det.

Læs mere

Kærlighed

Find kærligheden med den rette datingpartner – Dette skal du holde øje med

Romantisk date

Det kan godt betale sig at gøre et ordentligt forarbejde, inden du vælger din datingpartner. Hvis du gør lidt mere ud af at finde en partner, som du har meget til fælles med øger du muligheden for at du finder kærligheden på din næste date. Ellers kan det hurtigt blive til en lang række dates, der aldrig udvikler sig til mere end det ene stævnemøde.

Vær meget klar i din profilbeskrivelse

Det første skridt er at sikre, at din egen datingprofil på de forskellige dating sites er meget klare omkring dine interesser og viser så meget som muligt om hvem du er som person. Jo mere du før skrevet ærligt omkring dig selv og dine interesse, desto større er chancen for at det er den rigtige, der finder din profil interessant.

Skriv åbent om dine interesser, og vær ikke bange for at pensle dine holdninger og indstillinger til forskellige ting i livet ud. Husk på at din skrivemåde også kan afsløre meget om din personlighed, og det er en rigtig god ting.

Hvad skal jeg lede efter i min kommende datingpartner?

Det store spørgsmål er så, hvad der er bedste at holde øje med, når du selv skal vælge en potentiel partner. Det giver sig selv, at du skal være ærlig omkring valget af køn – altså om du er til mænd, kvinder eller begge dele. Det næste vigtige punkt for de fleste er alder. Her skal du dog måske overveje at udvide din søgning lidt, så du til gengæld får større mulighed for at finde den perfekte partner med de samme holdninger og interesser som dig. Det vil nok hurtigt vise sig, hvis alderen skulle være et problem, og så kan man altid justere igen.

Et andet vigtigt kriterie er geografi. Alt bliver altså bare nemmere, når man ikke skal køre halvanden time hver vej. Det er måske ikke det største problem på de første dates, men hvis det skulle udvikle sig, så kan det hurtigt blive en stor udfordring med den store distance. Tænk derefter grundigt over, hvor du søger henne.

De vigtigste udvælgelseskriterier for den gode date

Det allervigtigste er at læse profilteksten grundigt, så du kan få en god fornemmelse for hvilken type person det er. Har I matchende interesser, eller kan I lide den samme type musik og film. Udviser profilteksten en bestemt form for humor? Denne type overvejelser er klart de vigtigste, da det er din bedste måde at finde ud af, om I overhovet vil have noget at tale om på jeres date. Sørg derfor for at bruge god tid på at læse profilteksten, og forsøg på denne måde at komme til at forstå personen bag profilen.

Med disse ord skulle du gerne være klædt bedre på til at finde en datingpartner, som måske kan ende med at blive din partner i livet.

Læs mere

Kærlighed

Valg af lokaler til dit kommende bryllup

Brud og brudepiger

Et bryllup er en magisk begivenhed, som forhåbentlig kun kommer til at ske én gang i livet. Derfor er det selvfølgeligt også noget, som skal fejres med manér.

For at planlægge og afholde et fantastisk bryllup skal det selvfølgelig ske i lækre bryllupslokaler. Det er simpelthen så vigtigt, at brylluppet bliver holdt det helt rigtige sted, men hvad indgår i dette valg? Vi forsøger at besvare alle dine ubesvarede spørgsmål i denne miniguide.

Hvor mange skal med?

Det kan og vil tit ske, at man undervurderer, hvor mange gæster som kommer. Kort sagt, så er et bryllupslokale med for lidt plads noget rod. Netop det gør, at du skal tænke ret nøje over, hvor mange I har inviteret. Lokalerne skal gerne kunne huse lidt flere end disse mennesker, da der så er plads nok til, at alle kan boltre sig, såvel store som små. Ingen ønsker at sidde klemt.

Hvad skal der ske?

Et bryllup er sjældent bare spisning. Ofte er der en masse andre ting, som finder sted i løbet af aftenen og natten. Og det skal bryllupslokalet da også på en eller anden måde kunne hjælpe med. Eksempelvis kan det være rart at have et dansegulv – skal det være i et separat lokale for sig selv?

Eller vil I gerne kunne mærke vinden blæse i håret? Så er det jo vigtigt at vælge noget, hvor der er mulighed for at opholde sig udendørs. Der skal gøres en hel masse overvejelser.

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du får tilbudt en pris, så er det en rigtig god idé rent faktisk at kigge på, hvad den pris indebærer.

For af og til vil det eksempelvis være billigere at leje møblerne fra et andet firma, end det firma du lejer lokalet igennem. Ønsker du at spare penge på festen, er dette i hvert fald værd at undersøge.

Hvad er budgettet?

Det er ikke fordi, at man ikke må drømme, men det typiske bryllupsbudget er allerede ret presset, fordi det ofte er en meget dyr affære.

Så derfor er det selvfølgelig vigtigt at konsultere regnskaberne, når lokalet skal vælges. Det er især tilfældet, hvis I samarbejder med leverandører og folk fra mange forskellige virksomheder, fordi det ofte kan blive sværere at udregne den endelige pris.

Men kort sagt, så er bryllupslokalerne sjældent det, der skal skabe stor økonomisk splid i familien. For ved at tænke lidt taktisk omkring, hvor man skal bestille forskellige services fra, så kan prisen hurtigt trækkes i den rigtige retning.

Læs mere

Kærlighed

Kvinde – kend din krop

Kvindekroppe

Sådan lyder en bogtitel på en bog af rødstrømpe aktivist og feminist Karen West. Bogen udkom første gang i 1975, og er en håndbog omkring kvindekroppen. Selvom det er længe siden at bogen udkom er titlen stadig yderst aktuel.

Dette kan forstås på mange måder, men i dette tilfælde handler det om sex. Fordi hvis du som kvinde kender din krop godt, vil du også være klar over hvad du tænder på og hvad du synes føles godt. Dette kan være rigtig godt så du kan guide din partner til det bedste sex mellem jer to, men det er bestemt også godt når du skal klare ærterne selv. Hvilket sexlegetøj tænder du på? Og hvor vil du gerne stimuleres?

Åbenhed med omtanke

Der findes ufatteligt meget sexlegetøj på markedet i dag. Der findes sexlegetøj til kvinder, til mænd og til par. Sexlegetøj er ikke længere så tabubelagt et emne som det har været, og efterhånden er det sådan at artikler, guides og reklame for sexlegetøj kan findes flere steder.

Sexlegetøj er endda noget som nogen putter på ønskelisten til jul og fødselsdage. I manges øjne er det rigtig positivt at det er blevet sådan. Kvinder skal ikke skamme sig over at have seksuelle lyster, eller over at de tilfredsstiller sig selv.

Du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på at du ikke er alt for åben omkring dit sexlegetøj. Mange arbejdsgivere er begyndt at tjekke potentielle medarbejdere ud på eksempelvis Instagram og Facebook, og hvis det første de ser er masser af billeder af dit sexlegetøj liggende på en seng, kan det godt have en konsekvens for om du får jobbet. Fjordavisen.nu har en artikel om lige netop dette emne liggende nu.

Sexlegetøj til kvinder

Som nævnt ovenfor, findes der rigtig meget sexlegetøj. Der findes til blød sex, hård sex, og til sex lige midt imellem. Der findes dildoer i alverdens former, størrelser og farver. Sexlegetøj til kvinder, og sexlegetøj generelt er blevet en kæmpe industri, og der findes både masser af online shops og fysiske butikker rundt omkring i landet.

Hvad skal jeg vælge?

Netop fordi der findes så meget forskelligt sexlegetøj, kan det være svært at finde ud af hvad du skal vælge. Det første du kan gøre er at læse om de forskellige ting på internettet. Her kan du få en rigtig god ide om hvad de hver især kan gøre for dig. Du kan også vælge at spørge dine veninder til råds. Måske har de noget de gerne vil anbefale.

Når du har guidet dig lidt ind på hvad det er du går efter, så er der ikke andet at gøre end at prøve dig frem. Mange kvinder har ikke kun en enkelt dildo, men flere forskellige slags. Måske har de en lidt større silikone dildo. Måske har de en dildo der kan vibrere. Mini vibratorer er blevet meget populære også. Mange kvinder vælger også en dildo der kan stimulere flere steder på en gang. Hvem husker ikke da Charlotte i Sex and The City, opdager magien ved den dildo det hedder “The Rabbit” som stimulerer 2 steder på en gang.

Er du i et forhold?

Hvis du er i et forhold, og du gerne vil give din partner muligheden for at forkæle dig ekstra meget, findes der også forskelligt sexlegetøj her. En af de ting det virkelig er blevet populært blandt par, er en lille mini dildo kaldet ægget. Det der gør ægget interessant for par, er at ægget kan styres med en fjernbetjening.

Det vil sige at din partner kan styre hvornår ægget skal vibrere, og med hvor høj intensitet.

For nogle kan dette være en rigtig spændende og pirrende leg ude i offentligheden. Sæt ægget op og gå en tur langs søerne i København, og lad så din partner styre ægget. Dette er utrolig godt forspil for jer begge og vil helt sikkert gøre jer klar til at komme hjem under dynen, eller måske når i ikke engang ind til sengen.

Læs mere

Kærlighed

Mistet din samlever? Sådan klarer du den hårde tid

Kvinde græder

En samlever er typisk en person, som man holder rigtig meget af, som man spenderer meget tid med, og som man kan dele alt med. Derfor er der ikke noget at sige til, at du er både ked af det og fortvivlet, hvis du har mistet din samlever. Det er helt naturligt, hvorfor vi ikke ser nogen grund til at holde følelserne tilbage. Der skal være plads til at sørge og tænke tilbage på en masse gode oplevelser og minder.

Der findes desværre ingen simpel opskrift på at komme sig over et dødsfald i den nære familie, i dette tilfælde en samlever. Vi vil om ikke andet gerne komme med nogle tips til at få det bedste ud af livet trods de triste omstændigheder.

Tal om det

Det værste man kan gøre i forbindelse med et dødsfald er at isolere sig og skjule sine følelser. Gør man dette, er der en vis risiko for, at man aldrig kommer sig over tabet. Derfor er det vigtigt, at man har mod på at tale ærligt og åbent om det. I princippet er det ikke så vigtigt, om du taler med en god ven, en kollega eller din mor. Det vigtigste er, at du tillader at give dine tanker og følelser frit løb.

Mangler du en person at tale med om dit tab, så kan du med fordel tage kontakt til en psykolog. Det er helt normalt at søge psykologhjælp i svære perioder, hvorfor det ikke er noget, du skal være flov over.

Få hjælp til økonomien

At få hverdagen til at hænge sammen rent økonomisk som enke er lettere sagt end gjort. Det er nemlig ikke altid, at én indtægt kan række til både husleje, forbrug, dagligvarer, tøj osv. Derfor vælger mange enlige at søge hjælp. I enkelte tilfælde kan man få et større erstatningsbeløb fra forsikringen, hvis afdøde vel at bemærke havde en livsforsikring. Dertil kan der måske være en større eller mindre arv. Det er meget forskelligt fra tilfælde til tilfælde.

Som enlig kan du først og fremmest undersøge muligheden for at få boligstøtte. Med denne støtte behøver du ikke nødvendigvis at skulle finde en billigere bolig. Derudover skal du være bekendt med, at det tit og ofte er muligt at få efterlevelseshjælp. Hvad er efterlevelseshjælp? Det kan du finde svar på, på anviste hjemmeside. Hjælpen er tiltænkt enlige med en mindre indtægt og uden en særlig stor formue. Bemærk at man skal søge om støtten senest seks måneder efter tabet af ægtefælle eller samlever. Bliv klogere på kravene på hjemmesiden.

Læs mere

Kærlighed

Hvad er en borgerlig vielse?

Vielse

Med religionsfriheden, som vi danskere er så heldige at have, kan man gifte sig på flere forskellige måder. Når man bliver viet, behøver det nemlig ikke altid at foregå i en kirke. En vielse kan også sagtens finde sted udenfor kirken og uden religiøse traditioner involveret. Dette kaldes en borgerlig vielse, og disse finder som regel sted på et rådhus. Hvis du vil vide mere om borgerlige vielser i Danmark, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hvordan foregår en borgerlig vielse?

Som nævnt, så finder en borgerlig vielse som regel sted på et nærliggende rådhus. Vælger I dog at holde bryllupsceremonien udenfor rådhuset, så er det vigtigt, at I har aftalt dette med jeres giftefoged. Mange forlovede par drømmer nemlig om en ceremoni under åben himmel, og dette kan altså også sagtens lade sig gøre, såfremt I aftaler dette med vedkommende, der skal stå for vielsen.

Under normale omstændigheder og indenfor rådhusets rammer tager en borgelig vielse ikke mere end et kvarter at gennemføre. Før at I kan blive viet på rådhuset, skal I forinden have udfyldt nogle dokumenter samt en ægteskabserklæring, så I dermed er klar til at blive gift.

Når vielsen finder sted på rådhuset, skal der være vidner til stede, der kan godkende hele forløbet. Reglen foreskriver, at der skal være ét vidne fra hver af de to parter, der skal giftes. Disse vidner kan være jeres venner eller måske familiemedlemmer – det er helt op til Jer. Er der dog ikke mulighed for, at hverken jeres venner eller familie kan stå som vidner til vielsen, så må to af rådhusets embedsmænd træde til.

Hvad med vielsesringene?

Selvom bryllupsceremonien er markant anderledes ved en borgerlig vielse, så er der stadig rig mulighed for at bringe de traditionelle vielsesringe med. Når I skal på jagt efter de perfekte vielsesringe, så kan I med fordel tage en dag eller to ud af kalenderen for at gå på udkig. Det kan tage sin tid at blive enige om design, form og farve, men i sidste ende skal I nok finde den helt perfekte ring. I kan med fordel finde jeres vielsesringe hos guldsmed, hvis I vil holde den traditionelle bryllupsstil. Hvis ikke dette interesserer jer som par, kan I altid lede efter jeres vielsesringe andre steder. Dette kunne for eksempel være hos nogle lokale smykkedesignere eller måske endda på en tur til udlandet. Uanset hvad, så vil vi herfra ønske jer held og lykke med jeres bryllup og fremtidige liv sammen.

Læs mere

Artiklen indeholder reklame

Populære indlæg