Følg os

Mode

Tips til at holde fødderne varme i en kold tid

Kvinde i seng

Årh nej, den kommende uge kommer til at byde på sne, blæst og minusgrader. Hvordan skal jeg dog kunne holde varmen?

 I skrivende stund befinder vi os i en meget kold tid, hvor man virkelig skal pakke sig godt ind, hvis man skal undgå at blive afkølet og forkølet. I dag vil vi komme med nogle helt konkrete tips til, hvordan du kan holde dine fødder varme. Artiklen er tilegnet dig, som er træt af at døje med kolde og våde fødder.

Udskift dine tynde strømpebukser med uldsokker

Som kvinde kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er mere moderigtigt at bære strømpebukser end uldsokker. Desværre er de klassiske strømpebukser ikke specielt egnet til vinterbrug. Her vil det være meget mere oplagt at hoppe i et par varme uldsokker i ens foretrukne farver og mønstre.

Skal du alligevel shoppe uldsokker på nettet, så køb da også et par strømper til din mand og dine børn. Man må aldrig gå ned på strømper, i særdeleshed ikke varme strømper.

Varme uldsokker

Hold varmen indenfor med hjemmesko

Er der fodkoldt i dit hjem, så kan du ganske enkelt ikke undvære et par uldsokker og et par matchende hjemmesko. I dag er der rig mulighed for at købe hjemmesko, som er både varme og moderigtige. Ergo er der ingen undskyldning for ikke at få købt et par. Der er modeller nok at vælge mellem.

Und dig selv et par gummistøvler

Skal du kunne holde sne, slud og regn ude, så er du nødt til at investere i et par gummistøvler.

Det kan ganske rigtigt være svært at føle sig feminin og attraktiv, når man er iført gummistøvler, men der findes intet mere praktisk fodtøj end dette. Derfor kan vi varmt anbefale dig at bestille et par gummistøvler. Alternativt kan du købe et par vandafvisende støvler. Der er et stort udvalg af både gummistøvler og traditionelle vinterstøvler på nettet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode

Tips til at skille dig ud fra mængden med dit outfit

Mobilshopping

Kunsten at skille sig ud fra mængden kan være svær at mestre. Det er ikke desto mindre en god idé at gå efter et unikt og personligt look. Her refererer vi ikke kun til din påklædning, men også til dit hår, makeup og accessories.

Helt overordnet vil vi gerne slå et slag for, at man udtrykker sin personlighed gennem sin påklædning. Er du en glad og energisk kvinde, så vær ikke bange for at vise det gennem flotte og feminine farver. Du er en unik kvinde – derfor bør dit outfit også være unikt.

Sammensæt det perfekte outfit med afsæt i din personlighed

Din udfordring er ikke kun at finde noget tøj, som passer til din hudfarve, øjenfarve og hårfarve. Du skal også tage højde for din personlighed. Det forholder sig nemlig sådan, at vores tøj siger meget om, hvem vi er, eller i hvert fald hvilket indtryk vi giver andre mennesker. Ens tøj kan ligeledes udtrykke, hvilket humør vi er i. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, når du skal vælge tøj til garderoben. Du ønsker jo næppe at sende nogle forkerte / tvetydige signaler.

Et alletiders tip er at sammensætte ens outfit med afsæt i ens personlighed. Derudover skal du selvfølgelig finde noget tøj, som sidder pænt og komfortabelt.

Sæt knald på farverne

Farverne er tilbage for fuld kraft i garderoben.

Denne nyhed vil glæde dig, som elsker farver som rød, lyserød, lilla og gul. Nu kan du nemlig med god samvittighed sammensætte et farverigt outfit. Med knald på farverne kan du skille dig ud fra de mange kvinder, som nægter at klæde sig i andre farver end sort, hvid og grå. De klassiske farver går aldrig af mode, men vi kan varmt anbefale at prøve kræfter med nogle af de mere iøjnefaldende farver som førnævnte.

Lækkert tøj til kvinder i flotte farver kan erhverves til priser, hvor alle kan være med. Foruden tøj kan du købe sko og accessories til favorable priser. Det hele foregår på nettet.

Det er lovligt at søge inspiration

Selvom du har som ambition at klæde dig unikt og personligt, er der ikke noget i vejen for at søge inspiration. Det er i hvert fald helt lovligt at stjæle idéer fra andre, hvis man falder over nogle spændende modetrends i et modemagasin, på de sociale medier eller et helt tredje sted. Du kan ligeledes få konkrete idéer til, hvordan du skal klæde dig til henholdsvis hverdag, fest og andre anledninger.

Læs mere

Livsstil

Hyld dig selv og dine former

Kvinder

Den perfekte kvinde er slank, høj og fri for appelsinhud.

Ovenstående er selvfølgelig noget værre sludder.

Alle kvinder er forskellige og gudskelov for det. Uanset hvordan du ser ud, så skal du være stolt af dig selv og dit udseende. Glem alt om urealistiske kropsidealer og samfundets definition af den perfekte krop.

I de seneste år er der kommet øget fokus på den kurvede kvindekrop, hvilket på mange måder er et skridt i den rigtige retning. Med den øgede opmærksomhed er det i højere grad blevet accepteret at være en smule kurvet. Faktisk drømmer mange kvinder om kvindelige kurver.

Kunsten at acceptere sin krop og udseende

Første skridt på vejen mod et bedre liv handler om at acceptere sig selv, sin krop og sit udseende. Det er nemmere sagt end gjort for mange kvinder, som efter adskillige år med dårligt selvværd har svært ved at få øje på egne kvaliteter. Det skyldes ofte, at disse kvinder sammenligner sig selv med de smukke modeller, man kan opleve i modemagasinerne.

Sammenligner man sig selv med åleslange modeller, så er det ikke så besynderligt, at man kan føle sig en smule overvægtig. Husk at kun en meget lille procentdel af befolkningen er lige så tynde som dem i bladene. Den tynde krop er ikke nødvendigvis smukkere end den kurvede krop – det er trods alt en smagssag. Ifølge flere undersøgelser foretrækker de fleste mænd faktisk kvinder med kurver.

Jeg er god nok, som jeg er – det skal du sige til dig selv hver eneste dag. En skønne dag får du måske overbevist dig selv om, at du rent faktisk er en smuk og attraktiv kvinde.

Fremhæv dine kvindelige former i det rigtige tøj

Den kurvede kvindekrop fortjener at blive fremhævet – i stedet for at blive skjult i frygt for at blive set ned på. Gozzip-tøj er i den anledning et godt valg, idet tøjet i den grad formår at fremhæve de kvindelige kurver på elegant vis.

At fremhæve sine kvindelige former betyder ikke nødvendigvis, at man altid skal bære lårkorte shorts og nedringede bluser. Det betyder blot, at man ikke skal være bange for at vise sin kvindelighed frem. Der er ingen grund til at lægge skjul på, at man er en kvinde med former. Gozzip kan med deres store udvalg af kjoler, bluser, bukser, leggings og cardigans klæde dig på fra top til tå. Tjek deres udvalg ud i dag og få opgraderet din garderobe. Gozzip designer og udvikler tøj for enhver smag.

Læs mere

Mode

Tre gode grunde til at købe smykker på nettet

Smykker til kvinder

Leder du efter smykker til din kæreste eller kone? Din mor eller søster? Eller er det dig selv, der fortjener lidt ekstra forkælelse? Uanset hvem du køber til, bør du overveje, hvor du køber dine smykker. På mange varer kan du nemlig spare penge ved at bestille dem online – og smykker er ingen undtagelse.

Her får du en liste over gode grunde til at købe dine smykker online. Og det er er ganske let. Uanset om du vil have sølv- eller guldsmykker, kan du altid finde noget, der vil kunne glæde den kvinde, du har kær.

Få et større udvalg

Du finder det største udvalg og de bedste tilbud online. Selv de største smykkekæder vil have et mere begrænset udvalg i de fysiske forretninger. Skønt du måske har kigget forhandlerens katalog igennem hjemmefra, kan du risikere, at når du når frem til butikken, at de smykker du vil købe ikke er på lager. Du vil ofte kunne få dem bestilt til butikken, men det tager tid og kræver, at du vender tilbage til butikken på et senere tidspunkt. Og som sagt, så vil du have meget mere at vælge mellem, hvis du shopper online.

Spar penge

Det er ingen hemmelighed, at konkurrence sikrer dig bedre priser… og hvor din lokale smykkeforhandler måske ikke har andre smykkebutikker at konkurrere med, kan du være sikker på, at de danske webshops altid har konkurrenter. Derfor kan du vide dig sikker på, at du vil få lave priser, når du handler online. Der findes et væld af forskellige smykkeforhandlere online, som sørger for, at du kan få smykker, som passer til præcis din økonomi. Få de smykker du vil have til en bedre pris.

Shop smykker til kvinder online og spar kassen.

Du behøver ikke forlade hjemmet

Det er måske lidt af en skamfuld nydelse, men det er også en luksus at kunne bestille sine smykker fra hjemmet. At du ikke behøver at tage frakken på og at starte bilen for at købe dine sølvsmykker er da slet ikke værst.

Læs mere

Kærlighed

Klæd kæresten på – få en mere stilfuld kæreste

Moderne kvinde

Ønsker du at overraske din kæreste med noget nyt tøj, som vil få ham til at se smart og stilfuld ud? Så kan du med fordel læse med videre her. Som kæreste kan du nemlig nemt tage sagen i egen hånd og klæde din kæreste stilfuldt på. Det lyder muligvis som en svær opgave, men der findes faktisk forskellige items, som hurtigt og nemt kan pifte din kærestes tøjstil op.

Læs med og bliv klogere på, hvordan du får en stilfuld kæreste.

Et par pæne bukser

Går din kæreste ofte i slidte bukser, der ikke sidder ordentligt? Så er det på tide, at du laver om på dette. Den første ting, du kan gøre for at få din kæreste til at se mere stilfuld ud, er nemlig at sørge for, at han får et par pæne bukser. Hos Trendlovers.dk finder du et stort udvalg af moderne bukser til gode priser. Vil du gerne overraske din kæreste med et par, så bør du tjekke siden ud.

Der findes utallige modeller og typer på markedet, så der er stensikkert et par, som vil falde i hans smag. Sørg for, at bukserne er behagelige og sidder, som de skal på din kæreste. Et par pæne bukser kan pifte ethvert outfit op og vil med garanti give outfittet et stilfuldt look.

Et flot bælte

Dette råd vil måske forekomme enkelt, men det kan gøre en stor forskel for outfittet, hvis du tilføjer et bælte til det. Et bælte skaber nemlig sammenhæng mellem outfittets over- og underdel og får det derved til at se mere stilfuldt ud.

Sørg for at finde et bælte, som passer perfekt på din kæreste. Vælg gerne et lækkert læderbælte med et flot spænde for at gøre looket ekstra stilfuldt.

En lækker jakke

En anden måde, hvorpå du kan få et outfit til at se mere stilfuldt og sammensat ud, er ved hjælp af en flot jakke. Her kan der både være tale om en blazer, en denimjakke eller noget helt tredje. Vigtigst er, at det er en jakke, som din kæreste godt kan lide, og som dækker hans behov.

En jakke kan være med til at danne rammen om et outfit og får det derved til at se stilfuldt og komplet ud.

Et par smarte sko

Det sidste råd i denne omgang handler om din kærestes fodtøj. Går din kæreste rundt i gamle og udtrådte sko, bør du sætte en stopper for dette. Overrask ham med et par smarte sko, som kan pifte hans outfit op.

Her er det en fordel, hvis du vælger et par sko, som både kan bruges til hverdag og til finere anledninger. På den måde slår du to fluer med ét smæk og sørger faktisk for, at din kæreste ser pæn og stilfuld ud både til hverdag og til fest. Vælg gerne skoene i en farve, som kan kombineres med mange andre farver og materialer.

Læs mere

Mode

Hvad definerer den perfekte festkjole?

Modetøj

Det kedelige svar er, at der ikke findes nogen egentlig definition på den perfekte festkjole.

Generelt skal man passe på med at bruge ordet perfekt om kjoler og andet tøj, da den perfekte kjole for din veninde ikke nødvendigvis er den perfekte for dig. Idéen med at skrive og udgive dette blogindlæg er at gøre dig klogere på, hvordan du finder en festkjole, som passer til netop din personlighed, din figur og din stil. Her tages der altså ikke højde for, hvordan andre (hverken modeeksperter eller dine venner) vælger at definere den perfekte festkjole.

Valg af festkjole

Der findes en hel verden af festkjoler, så hvordan skal du have en jordisk chance for at finde den rigtige, hvis du ikke ved, hvordan din drømmekjole ser ud?

Når du skal vælge, hvilken kjole du skal have på til en festlig lejlighed, bør du tage højde for forskellige faktorer. Det er ikke nok at tænke over, om kjolen skal være lang eller kort. Du bør også gøre dig tanker om følgende:

  • Valg af materiale (silke, bomuld, velour eller noget helt fjerde)
  • Valg af mærke (hvis du har nogle præferencer)
  • Valg af pasform (tætsiddende eller løs)
  • Valg af farve

Jo mere du går i dybden med at beskrive din drømmekjole, desto nemmere er det for en stylist eller en sælger at hjælpe dig. En professionel stylist vil med garanti kunne hjælpe dig med at finde en festkjole, som passer til din stil, personlighed, kropsform, hudfarve og evt. sko. Dog bør man altid vælge kjole, før man vælger sko.

Afslutningsvis vil vi gerne slå fast, at alle har råd til en flot festkjole. Der findes nemlig rigtig mange billige kjoler. Det er hos for eksempel byic.dk muligt at finde et væld af festkjoler, som ikke koster mere end 3-500 kr. Ergo er der ingen grund til at tro, at flotte festkjoler er forbeholdt de rige og succesfulde, når det ikke er tilfældet.

Læs mere

Livsstil

Forbered dig til den kommende store fest med disse tips

Skønhed

Stort set alle kvinder elsker at danse, feste, synge og drikke kolde jordbærdrinks, så det gælder med al sandsynlighed også dig.

Er du blevet inviteret til en stor fest, men ved du ikke, hvad du skal tage på, eller hvordan du skal gøre dig ekstra flot og feminin? I så fald vil dette blogindlæg være som skrevet til dig. Vi forkæler dig nemlig med en masse nyttige tips.

Kjole og stiletter er et sikkert hit

Går du efter det moderne, feminine og beundringsværdige look, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at iklæde dig din flotteste festkjole og et par elegante stiletter. Kunsten er at klæde sig efter anledningen. Du bør eksempelvis ikke troppe op til et barnedåb i en nedringet kjole og et par tårnhøje stiletter. Du må i hvert fald forvente at få mange dømmende blikke, hvis du vælger at gøre det.

I forhold til valg af stiletter bør du vælge et par, som passer til din kjole, og som du kan holde ud at have på en hel aften og evt. nat. Det er her værd at tage højde for, at høje stiletter er pæne, men ikke altid så praktiske.

Få langt hår med clips extensions

I eventyrer har prinsesser langt hår, så det skal du selvfølgelig også have, hvis du altså bliver draget af det prinsesseagtige look. Er dit hår hverken så langt eller flot, som du ville ønske, så kan du købe hair extensions clips. Det er i hvert fald en fremragende metode til at få langt og fint hår på få minutter. Den måske største fordel ved hår extensions clip on ligger i, at denne type extensions kan bruges af alle kvinder, uanset om man har tykt eller tyndt hår. De specialsyede hair extensions er desuden nemme at klipse af og på.

Læs mere

Populære indlæg