Følg os

Livsstil Sponsoreret Sundhed

Tips til at få en stærkere og mere feminin krop

Aktiv kvinde på rejsen

Drømmen om at komme det genstridige fedt på sidebenene til livs og opnå en krop, der er slankere, stærkere og sundere er noget de fleste kvinder kender til. Mange løber lange ture og hopper på kondicyklen eller løbebåndet som det første, når turen går forbi træningscenteret.

Der er dog en del, der peger i retningen af, at cardio træning ikke er vejen frem, hvis du ønsker at tabe dig. Herunder kommer et par tips til, hvordan du kan træne mere effektivt og opnå en krop, der er både stærkere og mere feminin. Du kan også finde endnu flere tips på kondition.dk.

Styrke er sexet

Der er ingen, der siger, at du skal have svulmende overarme og vaskebræt, fordi du går ind i vægtlokalet og styrketræner. Tværtimod peger forskningen i retning af, at det er netop denne form for træning, der sætter gang i forbrændingen og får de overskydende kilo til at forsvinde til fordel for en stærk, tonet krop.

Omvendt hvad mange tror, vil du ikke opleve vægttab og toning, hvis du træner med små vægte og mange gentagelser. Laver du til gengæld få gentagelser med tunge løft, vil kroppen begynde at trække på fedtet, for at skaffe den energi den har brug for. Du vil ikke blive stor, men bare stærk og markeret uden at miste dine feminine former.

Pilates

Denne træningsform giver lange, slanke muskler, samtidig med at den styrker din balance og kropskontrol. Kvinder og mænd, der dyrker denne form for træning, får samtidig en flottere og mere rank holdning, hvilket er med til at gøre din krop stærkere i sig selv. Med pilates er der fokus på at styrke det ydre samtidig med det indre, så du får en anden ro i sind og krop.

Kender du ikke til denne form for træning, er det let at tro, at det er let og ikke udfordrende nok at dyrke pilates, men udfører du øvelserne korrekt og fokuserer på at holde din krop aktiv gennem hele passet, vil du hurtigt opdage, at dine muskler bliver rigeligt aktiveret.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Karriere

Få familie- og karriereliv til at gå op i en højere enhed

Hjemmearbejde

At få familie- og karriereliv til at gå op i en højere enhed kan være en relativ stor udfordring. Det kan nemlig være svært at finde tid og energi til begge dele, ifald man ikke er i stand til at planlægge og prioritere sin tid rigtigt. Det er netop den udfordring, vi vil kigge nærmere på i dag. Du kan ved at læse guiden blive betydeligt klogere på dét at skabe balance mellem job og familie. Det behøver slet ikke at være så kompliceret.

Som kvinde føler du måske, at du skal vælge mellem familie og karriere, men hvem siger, at du ikke kan finde tid til begge dele? Med vores hjælp kan du helt sikkert stable en velfungerende hverdag med både familie og karriere på benene.

Undlad at tage arbejdet med hjem

Det er fantastisk at være så glad for sit arbejde, at man næsten ikke kan slippe det. Dog kan det også være en smule farligt, da man som regel vil være meget tilbøjelig til at tage arbejdet med hjem. Holder du aldrig helt fri, løber du en unødig risiko for at udvikle stress, som vel at bemærke kan gå hårdt ud over både din karriere og dit familieliv. Det må selvfølgelig ikke ske.

Lad din computer blive på arbejdet og sluk din arbejdstelefon i dét øjeblik, du forlader din arbejdsplads. Ingen opgaver er så vigtige, at de ikke kan vente til næste arbejdsdag.

Tænk i økonomisk sikkerhed

Man kan sagtens have et godt liv uden at være velhavende, men det er selvsagt vigtigt, at der er penge til de faste såvel som variable udgifter. For at finde penge til det hele skal man have en fast indtægt. Det er ikke af afgørende betydning, om man er lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende. Det er til gengæld vigtigt, at man finder et job, som man er glad for, og som man finder meningsfuldt.

Man kan ikke spekulere i økonomisk sikkerhed uden at komme ind på a-kasser og lønsikring. Uanset hvor sikker du føler dig på dit job, bør du melde dig ind i en a-kasse og desuden tage lønsikring til overvejelse. Du kan typisk bevare op til 90 % af din nuværende løn med lønsikring – en yderst gunstig forsikring. Sæt dig også ind i reglerne for a-kasse og barsel, såfremt du går på barsel inden for nær fremtid. Man taler i den forbindelse om barselsdagpenge (ressource) frem for traditionelle dagpenge.

Brug tid med din partner og børn

En god mor er en mor, som bruger tid med sin familie, og som er hundrede procent til stede. Sådan en mor kan du med fordel være – især hvis du drømmer om et lykkeligt familieliv. Det vigtige er ikke, hvad man laver, men at man tilbringer tid sammen. Dine børn vil helt sikkert sætte pris på dit selskab, hvad enten der er lagt op til filmhygge, brætspil eller noget helt tredje.

Husk også at pleje dit parforhold eller ægteskab. I bør fra tid til anden unde jer selv alenetid uden børnene. Hyr evt. en barnepige, hvis du ikke har nogle venner eller familiemedlemmer at trække på, når det kommer til børnepasning.

Læs mere

Livsstil

Overvejer du at få Botox?

Forfængelig kvinde

En undersøgelse foretaget af P4 København viser, at det bliver mere og mere almindeligt at få lavet kosmetiske skønhedsindgreb som fx Botox.

Den øgede efterspørgsel ses fx tydeligt hos Styrelsen for Patientsikkerhed, ifølge hvem antallet af læger registreret til at udføre kosmetiske indgreb er steget med hele 25 % fra 2013 til 2017. Styrelsen fortæller, at registreringen af medhjælpere under de enkelte læger er steget endnu mere i samme periode.

AK Nygart har mange års ekspertise

Som det fremgår, popper der altså en masse steder op, der kan hjælpe dig med Botox, hvis du overvejer at få behandlet dine rynker og vise dit yngre jeg frem for hele verden.

En klinik, der imidlertid er gammel i gårde og er eksperter, når det kommer til Botox, er AK Nygart.

Stedet sætter en ære i at vejlede dig ud fra en faglig og æstetisk vurdering.

Du får en grundig forundersøgelse

Hos AK Nygart får du en grundig forundersøgelse, når du skal behandles for Botox.

Under din forundersøgelse vil en speciallæge danne sig et helhedsindtryk af dit ansigt og tage udgangspunkt i det til behandlingen. Sammen med speciallægen vil du kigge nærmere på dit ansigts linjer, proportioner, mimik og hudens struktur, og I vil herefter sammen lægge en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling med Botox.

Dette kan både foregå på AK Nygart klinik i København, Aarhus eller Lyngby.

Værd at vide om Botox

En Botox behandling er især relevant i tilfælde, hvor dine rynker stammer fra sammentrækninger af musklerne, dvs. såkaldte dynamiske rynker mellem øjenbrynene, smilerynker ved øjnene, i panden, rynker på læberne eller ved næsefløjene. Her er en stor fordel ved Botox, at det sikrer, at musklerne slapper af, hvilket mindsker eller udglatter rynkerne helt.

Undgå et mimikløst ansigt

Din første indskydelse, når du hører om Botox, er måske, at det giver et nærmest mimikløst ansigt. Sådan behøver det dog bestemt ikke at ende. Et godt resultat af din behandling afhænger af, henholdsvis hvor og hvor meget Botox, der indsprøjtes.

Du vidste det nok ikke, men faktisk er Botox en enormt sikker behandlingsform og den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

Individuel rådgivning hos AK Nygart

Behandling af rynker kræver individuel rådgivning, og her kan AK Nygart give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning. AK Nygart var en af de allerførste klinikker, der introducerede Botox i Danmark.

Læs mere om at få Botox hos AK Nygart.

Læs mere

Livsstil

Guide til at planlægge den perfekte fest

Fest

Står du og skal holde en større fest for venner og bekendte, eller måske samarbejdspartnere, så er det vigtigt, at du holder hovedet koldt og har et overblik over, hvilke ting du skal igennem for at planlægge festen til punkt og prikke. Det kan dog være svært i en hektisk situation, hvorfor vi her på siden vil forsøge at guide dig.

Få styr på festlokalerne som noget af det første

En af de allervigtigste faktorer der spiller ind ved festlige lejligheder er, hvorvidt festlokalerne er gode eller ej. Det kan være meget svært at finde nogle lokaler, som lever op til alle ens krav samt budget. Derfor er det også rart, at man i dag kan finde festlokaler på nettet.

Med et par søgninger rundt omkring vil du hurtigt blive eksponeret for mange forskellige valgmuligheder inden for festlokaler. Ofte vil du endvidere kunne filtrere i din søgning, så du kun får vist lokaler, der reelt set har interesse for dig.

Vi anbefaler dig at kigge på lokalefinder.dk, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over mulighederne i din by.

Giv alle de festlige informationer i invitationen

Som gæst til en større fest er det vigtigt, at der i invitationen er blevet understreget følgende ting:

 • Hvad er anledningen til festen? Er det en fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje?
 • Hvad er dresscode? Er det sort og hvidt, eller skal man være udklædt?
 • Serveres der mad, eller skal man spise hjemmefra?

Husk at få ovenstående ting med i invitationen, så du har lagt grobund for en fantastisk aften.

Læs mere

Bolig

Kvinder kan også være handy

Handykvinde

Flere steder er der en klar rollefordeling i hjemmet. Kvinden laver mad, gør rent og vasker tøj, mens manden bygger reoler, slår græs og skifter hoveddøren, når den trænger. Men sådan behøver det ikke at være. Denne artikel er rettet dig som kvinde, der ønsker at blive en rigtig handykvinde. Det beskrives, hvordan du skifter en facadedør samt hvilke ting, du skal huske, inden du går i gang med arbejdet.

Det rigtige forarbejde er vigtigt

Din første opgave er at udvælge den rigtige facadedør. Der findes mange forskellige modeller, der fås i mange farver, hvilket giver mange overvejelser. Materialet er det første valg. Det er vigtigt at tænke på, hvilket materiale der vil gå godt i spænd med huset. Nogle moderne huse ser super godt ud med en plastdør, mens andre får det rigtige look gennem en ny facadedør i træ. Nogle døre er endda lavet i en kombination af træ og aluminium. Hvilken der passer til dit hus er din vurdering.

Det næste du skal tænke over er, om døren skal åbne indad eller udad. Dette er en smagssag, mens hvis du har pladsmangel i din forgang kan en udadgående dør være en stor fordel. Om hængslerne sidder i højre eller venstre side er igen en vurdering, du bør foretage. Vælg den mulighed, der passer bedst til dit hjem.

Mange ønsker en facadedør med glasvinduer i. Dette giver mere lys i hjemmet, og naturligt lys udefra er med til at gøre dit hjem mere hyggeligt. Når du skal vælge glas, kan du vælge mellem 2-lags og 3-lags glas. Fordelen ved 3-lags glas er dette isolerer bedre, men det koster også ekstra i forhold til 2-lags. 3-lags glas anbefales i nyere hjem, der er godt isoleret. I et dårligt isoleret hus vil det ekstra lag ikke gøre stor forskel. Du bør endvidere overveje, om du ønsker klart eller mat glas, og om glasset skal være termoglas.

Montering af facadedøren

Ved monteringen af døren er der igen flere ting at tage stilling til. Når den gamle dør og karm er afmonteret, kan du komme i gang. Først ønsker du at måle hullet i muren. Her måler du fra mursten til mursten i bredden og fra gulv til mursten i højden. Hvis du trækker 2,5 cm. fra dit mål i bredden og 2 cm. fra højden, har du størrelsen på din facadedør inklusiv karm. De fratrukne mål svarer til fugerne mellem dørkarm og muren.

Du er nu klar til selve monteringen. Det første du gør er at placere dørkarmen midlertidigt med kiler i hjørnerne. Herefter tjekker du, at døren er i vater og lod og sikrer, at karmen er i samme plan som den indvendige bagmur.

Tjek nu at de to diagonalmål er lige lange. Hvis de er det, har du placeret dørkarmen rigtigt. Skru dørkarmen fast i muren og hæng døren på hængslerne. Hvis der er lige meget luft mellem karm og dør i både hængselside og den modsatte slutblikside, har du gjort det korrekt. Hvis ikke kan du finjustere døren via hængslerne. Du har nu monteret din dør som en rigtig handykvinde.

Læs mere

Livsstil

Gudie: Sådan får du råd til ferien med veninderne

Kvinder på stranden

Er der i venindekredsen snak om en snarlig ferie ned til varmere himmelstrøg, men synes du din egen økonomi halter lidt? Det er ikke nogen sjov situation at stå i, da du naturligvis gerne vil snakke med omkring ferieplanerne, og i sidste ende ønsker du jo mere end nogen anden at kunne komme med. En haltende økonomi kan dog sætte en stopper for mange ting, og derfor har vi skrevet en guide med idéer til, hvordan du kan få råd til den næste ferie.

Tip 1: Find et ekstra job

Det lyder enkelt, og det er det i og for sig også. Et bijob kan gøre underværker, når ønsket er at få lidt ekstra penge på lommen. Et sideløbende job er dog et vidt begreb, hvilket er til din fordel, da det kan gøres på mange forskellige måder. Mange tager eksempelvis et ekstra job i weekenderne, hvor de hver anden weekend eksempelvis står i butik. På den måde bruges ens fritid til at tjene lidt ekstra penge, uden at det går ud over det fuldtidsjob, man måske har i hverdagene.

Skal motivationen øges yderligere, kan du overveje at få lavet en konto i banken udelukkende til den løn, der kommer fra det nye sideløbende job. På den måde kan du nemt og enkelt følge med i, hvor meget du har sparet op.

Tip 2: Kig på dine faste og variable udgifter

Når budgettet er stramt, glemmer mange at tænke over, hvad der har skabt problemet. Det er nemlig ofte for sent, mange begynder at tænke over, at nogle af ens udgifter har været for store. Ved du derfor allerede nu, at der om et par måneder er en større ferie, du skal ud på, så tag straks et kig på, hvor du kan spare. Er det eksempelvis nødvendigt med den dyre kaffe på caféen hver anden dag, eller kan du og veninden nøjes med en kop kaffe i en af jeres lejligheder? Allerede dér kan der skabes besparelser på mange hundrede kroner, som kan sættes direkte over på feriekontoen.

Tip 3: Optag et midlertidigt lån

Brænder det rigtig meget på, og kan du på ingen måde nå at få pengene ind til ferien, så er der en mulighed for, at du kan optage et midlertidigt lån. Disse lån, som ofte udbydes online, er meget lette og hurtige at optage. Du modtager ofte allerede pengene samme dag, som du laver din låneansøgning (givet at din ansøgning accepteres).

Skulle du være så uheldig, at du er røget i RKI eller Debitor Registret, så kan det faktisk stadig godt lade sig gøre at optage et midlertidigt lån. Lån som RKI registreret kræver lidt flere informationer fra dig i ansøgningsprocessen, men ellers er proceduren ens. Udbetaling af lånet går stærkt, og du kan stå med pengene samme dag, som du ansøger.

Læs mere

Bolig

Skriveborde behøver ikke at være klodsede at se på

Forretningskvinde ved sit skrivebord

Enhver forbruger med sans for stil og boligindretning ved, at et skrivebord ikke bare er et skrivebord. Der findes nemlig en hel verden af forskellige skriveborde i forskellige materialer, størrelser og med forskellige funktioner.

Det er ingen hemmelighed, at nogle skriveborde er meget store, klodsede og kedelige at se på, men det gælder altså ikke for alle skriveborde. I dag vil vi præsentere dig for et skrivebord, som skriger af elegance, stil og klasse.

Nanna Ditzel skrivebord

Nanna Ditzel var navnet på en meget anerkendt designer, som står bag mange populære designs. Hun har bl.a. skabt følgende møbler:

 • Det Hængende Æg
 • Trissen
 • Bænk for to
 • Icon
 • Dynamostol Incharge

Man behøver ikke at have levet i 50’erne og 60’erne for at vide, at ovenstående designs hører til blandt de mest succesfulde nogensinde.

Nanna Ditzel har også vakt stor opsigt med sit unikke skrivebord, som blev formgivet i 1956. Skrivebordet er udført hos Søren Villadsen, Vejen.

Nanna Ditzel skrivebord

Det udvalgte skrivebord forhandles i to forskellige størrelser og i to forskellige træsorter. Du kan her købe et nanna ditzel skrivebord af enten eg eller valnød. Foruden at vælge træsort skal du også vælge størrelse. Du kan vælge mellem følgende størrelser:

 • Small (3 skuffer)
 • Large (4 skuffer)

Men hvad koster et skrivebord fra den kendte designer? Du skal forvente at investere et sted mellem 21.900 og 28.500 kroner, hvis du skal have fingrene i et af de smukke skriveborde. Du bør også overveje at erhverve dig en sofa, sofabord eller lænestol fra samme designer. Det største udvalg finder du selvfølgelig på nettet.

Nanna Ditzel skriveborde er alt andet end klodsede og kedelige at se på. De er derimod meget elegante, stilrene og moderne at se på. Derfor vil vi mene, at det er en fremragende investering, idet man får leveret et tidløst skrivebord af ubeskrivelig høj kvalitet.

Forkæl dig selv med et nyt skrivebord og oplev glæden ved at blive ejer af et designermøbel.

Læs mere

Livsstil

Tandblegning er for alle – uanset alder og økonomi

Smilende kvinde

Man skal ikke stole på dem, som påstår, at tandblegning er forbeholdt unge og velhavende kvinder. Der skal nemlig ikke mere end én søgning til at dokumentere, at tandblegning ikke behøver at koste store summer.

Så hvordan får jeg hvide tænder uden at tømme min opsparing eller optage et forbrugslån? Du finder svaret i denne guide omhandlende blegning af tænder for alle.

Clinomyn er løsningen på dine udfordringer

Clinomyn tandpasta er tilegnet dig, som døjer med misfarvede og usunde tænder. Dette firma har specialiseret sig i at fremstille tandpasta, som effektivt løser problemet med misfarvede tænder. Tandblegnings-tandpasta fra denne virksomhed kan helt sikkert gøre en forskel for dig, hvis du drømmer om hvide og flotte tænder.

Clinomyn er et kendt brand, så deres produkter koster vel en formue? Nej, de forhandles faktisk til nogle meget konkurrencedygtige priser. Deres specialfremstillede tandpastaer koster kun 39 kr. pr. tube, og du kan frit vælge mellem flere smagsvarianter.

Kvinde med stort smil

Det ultimative sæt til tandblegning

Det er ikke vores opgave at vurdere, hvilke tandblegningsprodukter der er de bedste på markedet, men vi vil gerne præsentere dig for et fantastisk sæt til tandblegning og tandrensning. Du bliver præsenteret for sættet herunder:

 • 1 x maskine
 • 2 x tandpasta

Forhandler: Mundfrisk.dk

Luna Smile er navnet på den fine tandpoleringsmaskine, som bør bruges en gang om dagen. Maskinen byder på to forskellige funktioner bestående af en poleringsfunktion og en lysfunktion. Sidstnævnte funktion er med til at blege tænderne og gøre dem fine.

Luna Smile er udviklet i tæt samarbejde med eksperter på området. Poleringsmaskinen er udstyret med en lille gummikop, som roterer flere hundrede gange i minuttet. Et godt tip er at bruge maskinen efter tandbørstningen om aftenen.

Det er yderst tvivlsomt, at der findes et mere effektivt poleringsredskab til prisen. Man er i hvert fald nærmest sikret et godt resultat med den omtalte poleringsmaskine og den specielle tandpasta. Derfor kan vi varmt anbefale at bestille sættet og give det en oprigtig chance.

Læs mere

Livsstil

Tre gode gaveidéer til den musikglade kvinde

Musik

Hvad giver man i gave til en kvinde, som elsker at lytte til musik på alle tidspunkter af døgnet? Det er netop, hvad vi vil forsøge at gøre dig klogere på i denne miniguide. I guiden bliver du introduceret for tre gaveidéer, som alle sammen vedrører musik på den ene eller anden måde. Læs med og find den perfekte gave til din søster, veninde, kæreste eller datter.

Abonnement på en musiktjeneste

I dag er der rig mulighed for at lytte til musik uden at skulle have penge op af lommen, men skal man kunne lytte til musik uden at blive generet af reklamer, så skal man være betalende bruger. Det koster normalt omkring 50-150 kr. om måneden at abonnere på en musiktjeneste. Det er ikke en formue, men det løber selvfølgelig op.

Skal du glæde en musikglad kvinde, så kan du aldrig træde helt ved siden af ved at give hende et abonnement på en musiktjeneste. Blandt de mest populære musiktjenester er det værd at kende til Spotify, Deezer og Google Play Music. De fleste danskere foretrækker at bruge Spotify, men det er en god idé at undersøge alternativerne.

DAB radio – eller DAB+

En DAB radio eller en DAB+ radio er også en glimrende gaveidé. Med den sidstnævnte radiotype er man sikret flere kanaler samt bedre og mere stabil lyd. Ergo kan det varmt anbefales at købe en DAB+ radio til den musikalske kvinde.

Er din viden om dab radioer ret begrænset? Så søg viden på nettet.

Trådløse høretelefoner

Sidst, men ikke mindst er det oplagt at nævne trådløse høretelefoner som en god gaveidé.

De fleste musikalske kvinder nyder at høre musik på farten, hvorfor et par høretelefoner er en pragtfuld gaveidé. Er du overbevist om, at denne gaveidé vil falde i god jord hos modtageren, så tag et kig på udvalget af høretelefoner fra Bose, Beats, Jabra og B&O.

Læs mere

Populære indlæg