Følg os

Bolig Økonomi Sponsoreret

Spar penge på nye vinduer til dit hjem

Vinduer

Bruger du ord som utætte, slidte og fugtige til at beskrive dine vinduer, så bør du alvorligt overveje at skifte dem ud hurtigst muligt. Der er nemlig ingen grund til at stille sig tilfreds med utætte, slidte og fugtige vinduer, når man kan købe nye uden at blive ruineret.

Så hvad skal det handle om i dag? Det skal selvfølgelig handle om, hvordan man sparer penge på nye vinduer til hjemmet. Om du leder efter bondehusvinduer, dannebrogsvinduer eller en helt tredje type vinduer, så tør vi godt at love dig, at du kan opnå store besparelser på dine fremtidige vinduer. Læs hvordan du bærer dig ad i denne artikel.

Shop på nettet

Det er naturligvis online – for eksempel på www.net2kompagniet.dk – at du kan gøre en god handel på vinduer. Her finder du et prangende udvalg af vinduer, som er blevet produceret i de baltiske lande. At shoppe på nettet er en oplagt mulighed for at købe billige vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos ovenstående forhandler får du intet mindre end 10 års garanti på dine nye vinduer. Det må siges at være et stort kvalitetsstempel. Med denne lange garantiperiode kan du være sikker på at modtage vinduer, som holder i mange år.

Beregn priser på forskellige vinduesløsninger

For at spare flest mulige penge er du nødt til at undersøge, hvilke forskellige vinduesløsninger der findes, og hvor meget de koster. Beregner du priser online, bliver du bedt om at indtaste dine ønsker til følgende faktorer:

 • Bredde
 • Højde
 • Materiale
 • Farve
 • Glas
 • Spalteventil
 • Glasliste
 • Redningsåbning (tilvalg)

Når du har indtastet ovenstående, vil du blive præsenteret for en pris, som du kan takke ja eller nej til. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, skal du angive ønsket antal og klikke på læg i kurv. Herefter kan du indtaste dine leveringsoplysninger og betale for din ordre. Så nemt er det at shoppe vinduer på nettet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig

Find din næste bolig i Kolding – dette skal du vide

Boligkøb

Er du på udkig efter en ny bolig i Kolding? Så har du med garanti fundet ud af, hvor indviklet det i virkeligheden ofte er at opdage et passende sted, som imødekommer dine krav. Kolding er faktisk en by med muligheder for mange – både unge studerende, arbejdende, ældre og familier tiltrækkes af byen. Til tider kan det være vanskeligt at overskue Koldings boligmarked, men du kan eksempelvis tage et kig på https://www.boligninja.dk/kolding, hvor du vælge mellem en masse ledige lejeboliger i byen, måske finder du endda drømmeboligen.

Kolding – hvorfor vælge denne by?

Man har naturligvis en masse krav til sit nye hjem, og der er altid et utal af overvejelser, der påvirker en og spiller ind i valget. Hvordan er lokalområdet, hvordan fungere det og hvem er det egentligt, som bor der? Et andet emne er selvfølgelig trafik samt mulighederne for offentlige transport, det gælder især hvis man pendler. Flere vægter også de grønne områder, hvor man kan få et pusterum og finde ro i naturen. Man skal også se på hvilke aktiviteter i fritiden, der er mulighed for. Og om er der gode caféer og restauranter, som ikke er for dyre?

Selvom Kolding er en mindre by, er der stadig masser af muligheder for indbyggerne både om dagen, men også om aftenen. Hvad enten det er weekend eller hverdag, så kan man finde noget at give sig til i byen. Endvidere så er Kolding også præget af nogle grønne områder på trods af byens størrelse. I disse grønne områder, får du muligheden for at lade tankerne køre og nyde naturen.

Bylivet med butiksmuligheder

Kolding har en faktisk en del gode shopping-muligheder, som gavner indbyggerne. Selvfølgelig har Kolding, som så mange andre byer, også et hav af muligheder for interiør, kunst og diverse antikviteter – blandt andet inden for sport og fritid. Hvis man flytter til Kolding, så får man dertil også mulighed for at udforske en hel del spænende og interessante butikker, caféer og centre m.v. som både kan byde på nyt og unik design samt mode og andet fashion. I byen kan du nemlig finde alt fra trendy og moderne tøjbutikker (måde for mænd og kvinder) til butikker med genbrug og antikviteter, hvor man virkelig kan gøre nogle fund. Kolding byder som nævnt også på de gængse boligbutikker og specialbutikker. Der kan du fordybe dig i bl.a. diverse kreative dekorationer, flotte lamper og belysning generelt samt en masse stole og køkkenudstyr. Hvis du lige er flytte, er der selvfølgelig også mulighed for at gå på udkig efter andre møbler og boligtilbehør, som er nødvendig i forbindelse med indflytningen. Dem der har været i Kolding, kender yderligere også til byens livlige kulturliv – der er blandt andet Koldinghus!

Boligerne i Kolding

Ønsker du at opnå succes med boligsøgningen, altså at finde en bolig så hurtig som muligt, kan du med fordel kigge på mulighederne i omegn af det helt centrale Kolding. På den måde vil du nemlig opdage, at desto ”bredere” din boligsøgning bliver, desto flere boliger vil du blive præsenteret – som faktisk imødekommer dine krav eller, hvor du blot skal gå en smule på kompromis. Endnu en fordel ved at foretage en forholdsvis ”bred” boligsøgning er naturligvis, at pris tit og ofte går hånd i hånd med placeringen af selve boligen i forhold til centrum af byen. Det vil altså sige, at hvis du vælger at bo en smule længere ude på ”landet”, så vil din husleje typisk også blive mindre, hvilket kan være meget rart for dig, lige meget om du har en lille familie eller om du lige er startet på studie og pengene ikke er så store. Heldigvis kan du, finde boliger både centralt i Kolding og også udenfor byens centrum, når du kigger på den mange online platforme – på den måde er du faktisk allerede godt på vej!

Husk dette til din søgning efter bolig

Når du søger lejebolig, kan der hurtigt opstå forskellige problemer. Sådanne problemer kan eksempelvis omhandle diverse misforståelser på baggrund af jeres lejekontrakt eller endda depositumsbetaling. Nedenfor giver vi dig nogle konkrete råd, som alle bør benytte:

Når du søger lejlighed, bør du desuden ikke betale hverken indskud samt depositum, forudbetalt husleje eller lignende omkostninger som er forbundet med boligkøbet ”under bordet” – altså kontant eller sort. Faktisk er det slet ikke lovligt, og dertil har du heller ikke mulighed for at få pengene tilbage igen, hvis det bliver nødvendigt. Sørg derfor at lave en kontooverførsel, der kan spores af banken – så er du mere sikker.

Du skal være forsigtigt, hvis eksempelvis en given boligannonce er fremgår på dansk, og på trods af dette bliver ringet op af en udlejer, som taler engelsk. Hvis du bliver det, så er dette muligvis et tegn på, at det er en falsk annonce og udlejeren forsøger at svindle. Et andet eksempel er hvis, du modtager en sms fra en udlejer af en lejebolig, hvor der simpelhent mangler et telefonnummer på afsenderen eller udlejeren. Her er der nemlig ofte fusk involveret – hvor sms’en bliver sendt per automatik.

Læs mere

Bolig

Gør dit køkken og din livsstil sundere

Saftpresser

Ligger der lidt for meget slik i dine skuffer? Er der lidt for meget smør på brødet? Holder pizzabuddet lidt for ofte uden for døren? Du har måske, ligesom mange andre, overvejet at lave om på madvanerne. Det kan virke som en umulig opgave at overvinde, da du konstant bliver bombet med alle former for usunde tilbud. Slikket ligger altid på lur foran butik-kassen, smørret er altid på tilbud, pizzastedet ligger lige rundt om hjørnet. I de fleste tilfælde er det nærmest lettere at vælge det usunde valg, da dit miljø altid er påvirket af det usunde, og det sunde har sjældent den samme positur i folks hverdag. Det gælder derfor om at gøre det sunde til en tilbagevendende del af din hverdag – omring dig selv med sunde muligheder frem for usunde. Den nemmeste måde at gøre dette på er at starte derhjemme i køkkenet. Indret dit køkken således at det sunde er prævalent – f.eks. med et AUBO køkken som rammerne.

Sådan gør du dit køkken sundere

Hvis du formår at gøre dit køkkens rammer sundere, bliver det også nemmere for dig at tage de sunde valg, da de usunde muligheder ikke længere er inden for armslængde i skufferne eller køleskabet. Og hvordan gør du så køkkenet sundere? Det er der mange bud på, hvoraf du selv kan give eksemplerne dine personlige justeringer, så de passer til dig og dit liv.

 • Køb mindre – ikke mængden, men størrelsen. Hvis du laver mad i en mindre pande eller spiser af en mindre tallerken, så spiser du også mindre. Vores hjerner lever stadig i stenalderen, så når vi ser en fuld tallerken foran os, har vi et instinkt, der siger, at vi skal spise op – for vi ved ikke, hvornår vi kommer til at spise igen.
 • Sæt tallerkener eller skåle med frugt frem. Hvis du på et tidspunkt bliver lidt snack-sulten, kan du hurtigt tage et stykke frugt i stedet for at rode efter noget mere usundt.
 • Brug silikoneforme til bagning. Silikoneformene gør, at du ikke behøver bruge store mængder af fedt.
 • Du kan eventuel anskaffe madlavningsbøger med sunde opskrifter til køkkenet.
 • Få slikket helt ud af køkkenet. Hvis der ikke ligger noget parat, er der langt mindre sandsynlighed for, du spiser noget. For du har nok ikke tænkt dig at køre helt ned i Fakta og købe noget.

Tag et skridt ad gangen – og en frugt ad gangen

Det kan for mange være svært at lave en kold tyrker fra den ene dag til den anden og skifte alt slik ud med frugt osv. Prøv derfor at lave en gradvis omskiftning, så du får tid til at omvende dig til den sunde livsstil. Folk der lavere denne gradvise omstilling holder ofte længere i det sunde liv end dem, der sigter efter at tage en 6 ugers slankekur. Til sidst skal det dog også nævnes, at der intet er i vejen for noget usundt i ny og næ. Det er det overordnede billede, der tæller.

Læs mere

Bolig

Sådan beskytter du dine møbler i forbindelse med en renovering

Opmagasinering

Uanset om du renoverer dit køkken eller badeværelset – eller laver en helt tredje renovering i hjemmet – kan det være en stor udfordring. I den forbindelse er det vigtigt, at du beskytter dine møbler fra alt det støv, maling og gips, der opstår i forbindelse med en renovering. Særligt støv kan være et problem, da det kan sprede sig over hele huset og sætte sig i møblerne og lave grimme mærker. For at undgå skader på møbler i forbindelse med renoveringer skal du følge en række tips. Du kan her læse alt om, hvordan du kan beskytte din møbler.

Dæk med gamle lagener

Det er meget nemt og hurtigt at dække sine møbler med gamle lagner. Med dette tiltag kan du let ryste støvet af og smide lagnet ud. Du skal dog være opmærksom på, at lagner ikke altid yder god beskyttelse mod f.eks. maling og gips, da dette langsomt kan trænge ned gennem stoffet og misfarve din møbler, der ellers burde være i sikkerhed.

Brug afdækningsplast

En anden måde at dække sine møbler under et renoveringsprojekt er ved at benytte afdækningsplast. Det er meget nemt og billigt, og det går hurtigt, når man dækker sine møbler med dette. Men hvis du dækker dine møbler for længe med afdækningsplast, kan det resultere i skimmelvækst og en fugtig lugt. Ergo er dette ikke nødvendigvis den bedste løsning.

Flyt dine møbler til et andet værelse

En nem løsning når du skal renovere er at flytte dine møbler til et andet værelse, hvis du har mulighed for dette. På den måde undgår du at skulle dække dine møbler til. Men det er dog de færreste, der har mulighed for dette, da det kan være, at de andre værelser i dit hjem allerede er spækket med møbler og derfor ikke kan rumme flere.

Opmagasinér dine møbler ved renovering

Det er selvfølgelig også muligt at betale sig fra professionel opmagasinering i Sønderjylland, hvis du eksempelvis skal have renoveret dit køkken. På den måde skal du kun flytte dine møbler én gang, og du ved, at de står sikkert. Dermed slipper du for at skulle bekymre dig om, hvorvidt de får støv eller maling på sig. Derudover er det også meget hurtigere og nemmere at renovere, når der ikke står møbler, man skal tage hensyn til. Udgifterne til opmagasinering er givet godt ud.

Husk at lufte ud

Hvis vejret tillader det, skal du lufte ud, mens du renoverer. Dette sikrer ikke blot en sund og tiltrængt udluftning, men forhindrer også støv og snavs i at blive liggende overalt i hjemmet.

Læs mere

Bolig

Sådan kommer du bedst ud af dit lejeforhold

Kvinde læser

Når du skal opsige dit lejemål, så er der en række ting, som er gode lige at huske, når man er på vej ud af døren. Dette indlæg er ikke så personligt fokuseret (ift. eventuelt venskab til udlejer), men fokuserer mere på at undgå eventuelle tvister.

Fraflytningssyn og depositum

Rådet her er egentlig ret simpelt, men mange går alligevel galt i byen her. Du skal som lejer være enig i rapporten, som bliver udarbejder ift fraflytningssynet før, at du underskriver. Mange skriver blot under uden egentlig at tjekke, om de er helt enige i indholdet. Ydermere er der mange, som blot underskriver fordi de ikke lyster en eventuel tvist. Dette kan dog koste dyrt. Det er vigtigt, at du som lejer er enig i, at det er dig som har forvoldt eventuelle skader.

Her kan det være et godt råd, at tage nogle billeder før et fraflytningssyn. Det er desuden rigtig godt, hvis man også har taget nogle billeder ved indflytning, så der ikke kan forekomme tvivl, hvis du mener, at skaden var der allerede ved indflytning. Dette gøres, så man undgår, at skulle af med mere af sit depositum, end hvad der egentlig er korrekt. Man kan som lejer hurtigt komme til at betale for meget fra sit depositum, hvis man skal hæfte for flere skader end man er skyld i.

Man skal som lejer altså dels ikke frygte at sige fra, men så skal man også huske at dobbelttjekke, om man er enig i rapportens indhold.

Opsigelse

Når man har planer om at flytte fra sit nuværende lejemål, så skal man huske at tjekke sin lejekontrakt og opsige rettidigt. Det kan være, at man skal flytte et nyt sted hen en bestemt dato. Hvis man ikke opsiger rettidigt, så kan man risikere at skulle betale husleje, selvom man ikke længere bor i lejemålet. En typisk opsigelse vil være mellem 1-3 måneder, alt efter ens lejeforhold. Dette vil som hovedregel fremgå af ens lejekontrakt. Her kan det være en fordel at søge hjælp fra diverse juridiske sider.

Her kan det anbefales at besøge DIGURA – her kan man få hjælp til sådanne ting. Skulle der opstå tvister, hvor du tror, at du har betalt for meget i husleje, du ikke har fået nok tilbage i depositum, så kan du sågar få vurderet din sag af dem ganske gratis. De kan ydermere føre sagen for dig, hvis det skulle være. Du betaler kun, hvis du vinder sagen. Her betaler man kun 20-25 % (alt efter om du er medlem eller ej). Dette fjerner altså risikoen for høje sagsomkostninger.

Læs mere

Bolig

Få professionel hjælp til at skabe din drømmehave

Haveglad kvinde

Som kvinde går du formentlig ikke kun op i traditionel boligindretning, men også i haveindretning, hvor intet bør overlades til tilfældighederne.

Er det vigtigt for dig, at din have står knivskarpt, men har du ikke tiden og / eller kompetencerne til at komme i mål, så kan du få professionel hjælp. Hvem kan hjælpe dig med at skabe din drømmehave? Det vil vi gøre dig klogere på i dette korte blogindlæg. Der er al mulig god grund til at læse med, hvis du mener, at din have trænger til en kærlig hånd. Det er aldrig for sent at skride til handling.

Gartner

Er du ikke udstyret med grønne fingre, så vil du formentlig kunne få stor glæde af en gartner, som kan hjælpe dig med alle tænkelige former for havearbejde. Du kan for eksempel få hjælp til græsslåning, ukrudtsfjerning, fliserens, hæktrimning og meget mere. Vær i den anledning opmærksom på, at det ikke behøver at koste en formue at hyre en gartner. Mange gartnere arbejder for en timeløn, hvor de fleste boligejere kan være med, hvorfor du ikke skal være rad for at indhente et tilbud.

Som boligejer bestemmer du selv, om du vil hyre en gartner, når behovet opstår, eller om du vil lave en fast aftale, hvor du får besøg hver anden uge e.l. Der er mange muligheder.

Hegnmontør

Drømmer du om at få monteret et flot, praktisk og holdbart hegn i haven, så skal du naturligvis hyre en hegnmontør, som let løser opgaven. Du kan gennem en hegnmontør ikke kun få hjælp til selve opsætningen. Der er også rig mulighed for at få glæde af professionel vejledning og sparring. Dette vil gavne dig, som har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige havehegn. Typisk er det muligt at få et gratis og uforpligtende konsulentbesøg. Det tilbud bør du takke ja til, hvis du har svært ved at træffe en beslutning.

Opsætning af hegn er ikke en større videnskab, men skal der ikke være en finger at sætte på det endelige resultat, så bør man overlade opgaven til en professionel. Beslutter du dig alligevel for at tage sagen i egen hånd, bør du læse en guide om montering af hegn. Der er nemlig en del praktiske og tekniske ting, man skal være opmærksom på. I første omgang skal du beslutte dig for, hvilket hegn du vil investere i.

Læs mere

Bolig

Gør dit hjem klar til den kommende familieforøgelse

Baby

Venter du barn? I så fald skal dit hjem selvfølgelig være klar til den kommende familieforøgelse. I denne sammenhæng er der mange ting, der skal være styr på. Vigtigst af alt er dog, at der står et færdigt værelse klar.

Det er dog ikke det eneste, du skal tænke på. Der findes naturligvis også specifikke babymøbler til andre dele af hjemmet. Det inkluderer blandt andet særlige spisebordsstole til babyer. En sådan stol bør du blandt andet også erhverve dig.

Du bør begynde i god tid

I og med at der er mange ting, der skal være styr på, og mange produkter til babyværelset der skal købes, anbefales det at starte i god tid. Det gør det nemmere at huske det hele, mens det gør det muligt at sprede dine udgifter ud over en længere periode. Det kan være rart, hvis budgettet er lidt stramt.

Der er ikke nogen egentlig regel for, hvornår du bør begynde at klargøre hjemmet til familieforøgelsen. Jo før du starter, desto bedre er det dog. Du undgår nemlig at stresse, hvis ikke du skal bruge starten af din barsel og slutningen af din graviditet på diverse opgaver i hjemmet.

Hvad er vigtigst at have styr på?

Du mister hurtigt overblikket, når du skal gøre boligen klar til den kommende familieforøgelse. Der er mange ting, der skal købes, samles og stilles op. Nogle er dog vigtigere end andre, hvorfor det anbefales at disse klares først:

 • Seng: Det er naturligvis af høj prioritet, at du køber en god babyseng. Det kunne eksempelvis være en tremmeseng fra FLEXA, der er en prisvindende og yderst hædret babyseng blandt danskerne.
 • Puslebord: Hvis du skal være forælder, så kommer du ikke langt uden et puslebord. Her har du mange muligheder, men det er dog værd at overveje FLEXA, så der skabes sammenhæng i babyværelset.
 • Højstol: Din baby kan ikke sidde selv fra dag ét. Det kommer dog på sigt, når det er blevet trænet. Derfor er det en god idé, at der er styr på dette. En højstol fra Leander kunne være et oplagt bud.

Det er en god idé, at du og din partner deles om opgaverne. Sørg for, at der er struktur på tingene, så I ikke løser samme opgaver eller foretager samme køb. Hold dertil fokus på, at det hele skal være klar, når selve familieforøgelsen finder sted. Så bliver det en markant mere glædesfyldt oplevelse.

Læs mere

Bolig

Se de nye boligtrends for 2019 til den moderne kvinde

Boliginspiration

Boligtrends skifter hele tiden, og ofte holder trends ikke meget mere end et par år. Heldigvis er det muligt at opdatere nogle enkelte ting i indretningen, og på den måde være med på moden, uden at skulle bruge en masse tid, energi og penge på det. Med få enkle trin kan man altså få ny energi ind i sit hjem. De nye boligtrends for 2019 er et frisk pust ind i de fleste moderne kvinders hjem. Få også mere inspiration her.

Farver på væggene og knald på accessories

Selvom den skandinaviske stil med hvide vægge og naturmaterialer stadig er meget udbredt i de danske hjem, er der alligevel begyndt at komme mere knald på farverne. Man kan se hos flere boligbloggere og trendsættere at der oftere kommer farver på væggene, og nu er det ikke kun i børneværelserne. Som kontrastvæg i stuen eller som bagbeklædning i køkkenet, kan en velvalgt farve virkelig give nyt liv til et rum. Frem for billeder og nips kan farver på væggen faktisk gøre et rum mere roligt og behageligt, og ikke forvirre øjet som meget nips kan gøre. Strategisk brug af farvede vægge kan fungere som sengegærde bag ved en seng, eller opdele et rum i to. Der er mange muligheder inden for vægmaling og det samme inden for mønstret tapet.

Naturmaterialer og brune farver holder stadig

Trenden med masser af træ, fletkurve, bambus og planter er stadig yderst populær i de skandinaviske hjem. Faktisk er naturtrenden blevet endnu større end før, i takt med at vores hjem bliver mere og mere digitale. Som modreaktion vil vi gerne gøre vores base mere lig en hjemlig oase.

Derfor er kurvemøbler, bløde tæpper, hængende planter, kernelæder og terrakotta krukker alle elementer, der ikke går af mode inde for den nærmeste fremtid. Brune og beige nuancer er en opdateret version af indretningsstilen fra 70’erne, hvor de rolige nuancer fungerer som en afslappende farve, der hjælper os med at holde jordforbindelsen i vores hjem.

Hold øje med specielle materialer

Velour har været det helt store møbelbetræk i 2018, og trenden fortsætter i 2019. Men som tilføjelse til velour er det nu også materialer som fløjl og kanvas der kommer til at dominere i 2019.

Det hele skal ikke længere være læder, hvide overflader og glas, som det var engang. I dag eksperimenteres der med anderledes materialer på både møbler og kunst. For eksempel er vægkunst som vævede tæpper blevet et stort hit, der trender både hos boligvirksomheder, men også hos DIY-entusiaster.

Vis personlighed gennem nips og tilbehør

Det er ikke længere sejt at have præcis det samme som alle andre. Vis i stedet hellere personlighed gennem særlige fund fra loppemarkeder, og mix og match forskellige stilarter og materialer.

Opdatér gamle møbler med frisk maling, ryk rundt i indretningen og prøv noget nyt. Hvis man ikke vil investere i helt nye møbler, kan en opdatering af puder, nips, lamper og planter ofte gøre en ret stor forskel i dit hjems udtryk. Ofte kan en lille opdatering gå rigtig langt. For eksempel kan forskellige opstillinger af nips skabe små ”stilleben” rundt omkring, som kan ændres alt efter humør eller nye tilkøb.

Læs mere

Bolig

Indret det perfekte soveværelse med brug af skydelåger

Soveværelse

For mange er det rigtig vigtigt, at deres hjem er et sted, hvor der både er flot og rart at være. Det betyder en balance mellem de praktiske ting, de æstetiske ting og de komfortable ting.

Et af de rum, som virkelig kan betyde noget, er soveværelset. Selvom soveværelset ikke nødvendigvis er et rum, som benyttes af så mange mennesker, så er det et af de rum, som man bruger absolut mest tid i. Tænk bare over hvor mange timer af døgnet, man sætter af til at sove i sin seng.

Derfor er et flot soveværelse vigtigt

Men, kan man jo sige, man sover bare. Så hvorfor er soveværelset overhovedet noget, som man bør prioritere? Det er det, fordi vi har brug for balance for at kunne slappe af og sove godt. Er soveværelset rodet og grimt, vil det give os stress, og dermed vil vi sove dårligere.

Der er rigtig mange forskellige indgangsvinkler til at indrette det perfekte soveværelse til den stilbevidste person. Men et af de steder, man kan starte, er med at bestille flotte skydelåger efter mål. Her kan man nemlig komme i mål med to ting; det æstetiske og det praktiske.

Ikke alle soveværelser er lige store

Det er nemlig sådan, at soveværelser kan variere enormt meget i størrelse og udformning. Nogle soveværelser er store med højt til loftet, og her er plads og indretning ikke noget problem. Men andre soveværelser er små og mere klemte.

Her kan det være svært at få alle de møbler ind, som der skal være i et soveværelse. Der skal jo både være plads til seng, skab, spejl og natbord. Bor man i et lille hus eller en lille lejlighed, er man derfor nødt til at tænke i lidt kreative baner for at få plads til det hele.

Skydelåger opfylder alle behovene

Hvis man vælger skydelåger til sit skab, så kommer man faktisk inden om dette praktiske problem uden på nogen måde at gå på kompromis med det visuelle. For med flotte skydelåger, som man specialdesigner efter låg og præferencer, kan man nemlig vælge lige det look, man drømmer om – samtidig med, at man sparer plads.

De smarte ved skydelåger er nemlig, at de ikke åbnes ud i rummet. De trækkes derimod til siden, for at åbne op ind til hylder og knagerækker. Er rummet småt, slipper man på den måde for problemer med at få plads til låger, som åbnes op ud i rummet.

Skydelåger er det flotteste valg

Uden at de uden konkurrence er en af de mest praktiske løsninger, så vil man se, at skydelåger faktisk også langt hen ad vejen er det mest æstetisk smarte valg.

For med de nye typer af skydelåger på markedet, kan man nemlig sammensætte lige det look, som man selv går og drømmer om. Her kan man blandt andet vælge mellem en masse forskellige materialer, farver og størrelser. Man kan også specialdesigne lågerne, så de passer perfekt i størrelsen til ens skabe.

Andre tips til smart indretning i soveværelset

Skydelåger er således det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil indrette sit soveværelse smart og ideelt. Men der er mange andre smarte små tips, som man med fordel kan benytte sig af, når man skal skabe det perfekte soveværelse.

For eksempel kan kasser på hjul under sengen være en rigtig smart måde at opbevare ting på, hvis man ikke har så meget plads. Her kan man også skjule nogle af de grimme, praktiske ting som stræklagner og pudevår. En flot læselampe er en nem og billig måde at få lidt æstetik ind på.

Læs mere

Populære indlæg