Følg os

Sundhed

Invisalign er også et populært valg i 2020

Invisalign

Desværre er det ikke alle, der er så heldige, at de er født med et tandsæt, som de er glade for. Heldigvis er det noget, der er relativt nemt at løse. Hvis du ikke er glad for dine tænder, er det ikke umuligt at løse det. I de fleste tilfælde er det noget, der kan løses med en Invisalign, hvorfor det også er en uhyre populær løsning.

Det er en løsning, der tilbydes af et stort antal tandlæger landet over. Derfor kan du også finde en tandlæge nær din bopæl, der kan hjælpe dig med at få lavet en Invisalign. Det er dog kun i tilfælde af, at du ønsker at få rettet dine tænder ud. Hvis du f.eks. ønsker at blege dem, er det ikke en Invisalign, der er løsningen for dig.

Tandregulering er nemt med en Invisalign

Der findes ikke mange løsninger, der er bedre end en Invisalign, når det kommer til tandregulering. Det er et innovativt system, der er udviklet specifikt til tandregulering. Det gør det muligt at få rettet dine tænder på diskret og effektiv vis. Det kan endda lade sig gøre at få dine tænder rettet ud til en fornuftig pris.

Det er et system, der består af en række skinner. Disse bliver fremstillet præcist til dine tænder og dermed også til dine behov for tandregulering. Du skal skifte til en ny skinne hver anden uge. For hver gang du skifter til en ny skinne, vil dine tænder være rettet en kende nærmere den position, som er dit mål.

Kan bruges til både milde og komplekse tandstillingsproblemer

Endvidere er det en bøjle, der er egnet til regulering af såvel milde som komplekse tandstillingsproblemer. Derfor kan en Invisalign blandt andet bruges til at behandle åben bid, dybt bid, krydsbid, mellemrum mellem tænderne, samt tænder der sidder for tæt.

Du kan tilmed få udført behandlingen til en pris, der ikke vælter budgettet. Der kan dog ikke gives en specifik pris på, hvad det vil koste. Det er nemlig din individuelle tandstilling samt omfang og længde af den krævede behandling, der er afgørende for, hvad den endelige pris bliver.

Der er tandlæger hele landet over, der kan hjælpe dig med at udføre denne behandling. Det er dog en god idé, at du finder en tandlæge, der er nær din bopæl, da du – som nævnt – skal bruge en ny skinne hver anden uge. Bor du i Nykøbing Falster, bør du derfor vælge en tandlægeklinik i Nykøbing F.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil

Bliv gladere for dig selv og dit udseende

Smilende kvinde

Det er ganske normalt, at man ikke er helt tilfreds med sit udseende. Langt de fleste går rundt med små usikkerheder i maven, som gør, at der er ting, man gemmer væk. Det kan være alt fra uren hud, som man dækker med make-up, til utilfredshed med ens vægt, som man dækker til med løstsiddende tøj eller meget fyldigt tøj. Én af de mange usikkerheder man kan gå rundt med omhandler næsen. Der er mange går rundt og har ondt i maven over den næse, de er udstyret med, til en sådan grad, at det går ud over ens selvbillede. Der er heldigvis intet galt i den næse man har, og alle er perfekte som de er, men hvis man har det dårligt over udseendet på ens næse, så er der heldigvis råd for det.

Få din næse lavet

I dag kan man nærmest lave alt ved kroppen, så man kan få den krop man gerne vil have. Dette gælder også næsen, man kan i dag få lavet næseoperationer, som fjerner brusk og lignende, så man kan få en næse man er mere tilfreds med. Der er intet galt i at få foretaget kosmetiske operationer, så længe man bliver glad for dem, og dette gælder også næsen. Før i tiden kunne der være problemer forbundet med kosmetiske operationer, så det ikke altid førte til et godt resultat, men i dag er kirurgerne så dygtige, at man sjældent kan se, at der har været opereret på næsen. Der bliver med andre ord dannet så lidt arvæv, at man slet ikke kan se, at der er blevet opereret på næsen, hvis man ikke ved det i forvejen. En næseoperation er derudover også forbundet med meget få bivirkninger, og det er sjældent at patienten oplever komplikationer i forbindelse med operationen.

Hvad koster en næseoperation?

Prisen for næseoperationer varierer alt efter hvilket indgreb der skal laves, men ligger generelt i den dyrere ende. Et indgreb kan koste mellem 22.000 og 44.000 alt afhængigt af hvilken type indgreb der skal laves og operationens længde. Hvis du er født med en fejl ved næsen kan du ofte få noget af prisen dækket af din forsikring, og kan på den måde stadig få operationen udført til en god pris. Det er naturligvis også en lav pris at betale, hvis man er ked af det over sit udseende, og vil gøre alt for at få rettet op på dette.

Læs mere

Sundhed

Sådan får du skabt mere overskud i din hverdag

Kvinde med smuk hud

Er du udbrændt, har du en travl hverdag eller lever du et liv i overhalingsbanen? Det kan være svært, at få det hele til at gå op i en højere enhed. Tit føles det faktisk lidt som om, at der ikke er nok timer på et døgn. Derfor kan det godt virke lidt overvældende, når du nu skal have at vide, at du skal huske at have fokus på dig selv også. Hvis du ønsker at kunne præstere bedre i din hverdag, så er det også essentielt at du husker at lade op og koble af. Men hvordan finder du lige tiden til det, når du jo nu engang imellem ikke føler at der er tid nok på et døgn? læs meget mere her.

Prioriter dig selv – en hudplejerutine kan gøre en verden til forskel

Det drejer sig i bund og grund om prioriteringer, hvordan har du tid til at lave mad, gå på arbejde, få handlet ind eller vasket tøjet? det er alle opgaver som du prioriterer fordi de er nødvendige. Men du er også nødvendig, husk på, at du er hovedpersonen i dit eget liv. Det er dig der får hjulene til at køre rundt og derfor er det også vigtigt at du har dig i fokus. Det behøver ikke være de store tiltag, det drejer sig bare om at du husker dig selv. Det kan være ved noget så simpelt som en hudplejerutine. Denne rutine kan nemlig gøre en verden til forskel. Får du en ydre glød, føler dig godt tilpas og føler du ser godt ud så vil du automatisk også få mere selvværd og mere selvtillid. Mere selvværd og selvtillid vil give dig mere overskud og du vil dermed også kunne præstere bedre i din dagligdag, i din hverdag og på din arbejdsplads.

Dette produkt er nemt og ligetil – resultater, du vil måbe over

Med en hudplejerutine er der ofte mange der famler i blinde. De fleste køber de produkter som er højest ratet eller som andre har succes med. Det er her fejlen ligger for vores hud er lige så forskellig som vi er og derfor kræver det også at vi bruger forskellige produkter. Med jojobaolie kan du dog ikke gå helt galt i byen. Denne olie er nemlig god for alle typer og du vil hurtigt kunne se og mærke en forskel på din hud i ansigtet.

Læs mere

Sundhed

Info: kvinder kan også have behov for hårtransplantation

Hårtab hos kvinde

Man forbinder måske for det meste hårtransplantation med noget, som mænd får. Det er også ofte sådan, det er. Men det betyder ikke, at der ikke er nogle kvinder, der også ville have gavn af hårtransplantation. Det kan være, at du er en af dem? Så kan du med fordel læse med i denne artikel for at finde ud af, om du skal have en behandling med hårtransplantation for at se lidt mere frisk ud?

Hvad gør håret for én?

Der er mange ting, man kan gøre for at ”forbedre” sit udseende, men der er få ting, der gør så meget, som håret gør for én. Hvis man mangler hår, så kan det hurtigt komme til at se ud som om, at man enten er ældre eller mere syg, end man er. Derfor kan den rette hårtransplantation gøre rigtig meget for dig. Det kan være, at du skal læse med videre for at blive klogere på, hvad det er for nogle forskellige former for hårtransplantation, som man kan få?

Få de øjenbryn, du drømmer om

I dag er der rigtig meget fokus på at skabe større øjenbryn, og hvis du også drømmer om at have store øjenbryn, så har du måske allerede været igennem diverse serums, der lover at få det hele til at vokse. Det er bare ikke altid, at det er så effektivt, som man håber på. Men hvis der er noget andet, der med garanti virker, så er det at få en hårtransplantation til øjenbrynene. Så kan du være sikker på, at du får de tykke øjenbryn, som du længe har drømt om.

Mangler du mere hår på hovedet?

Det er som sagt for det meste mænd, der mister deres hår på hovedet. Men det betyder ikke, at det ikke også sker for nogen kvinder. Det kan være, at du selv har bemærket, at du er begyndt at mangle en del hår? Så kan du med fordel vælge at kigge nærmere på at få en hårtransplantation. Det er træls, hvis man skal rende rundt med hue på eller være nervøs for, om man afslører en skaldet plet. Derfor er det heldigt, at der findes en metode, du kan bruge, så du kan få dækket hele dit hoved med hår igen. Det fortjener du. Det kan være, at du skal til at overveje, om der er en hårtransplantation, som du skal have?

Læs mere

Sundhed

5 grunde til at en massagepistol er bedre end en traditionel massage

Kvindelig massør

En massagepistol er et nyt koncept, som er kommet til Danmark, og den er blevet enormt populær blandt danskerne.

Mange professionelle fysioterapeuter og massører anerkender også massagepistolen, og mange af dem er også begyndt, at bruge den i deres daglige behandlinger af kunder.

En massagepistol er rigtig god til at behandler mindre skader og skavanker, og er på mange punkter en almindelig massage overlegen.

Har du nogle større og alvorlige skader, så anbefales det altid at rådføre dig med din egen læge eller fysioterapeut/massør, da disse skader kan kræve professionel behandling.

Massage generelt har en række fordele for både kroppen og sjælen, og det er uanset om massagen kommer fra en massør eller en massagepistol.

Læs evt. Massagepistol bedst i test 2021

Men hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et massageapparat, der normalt er meget kompakt og let, og kan nemt haves med over alt.

En massagepistol er super effektiv, og kan løsne selv de værste muskelspændinger og myoser.

Når du får massage med en massagepistol får du fra 1.800 slag i minuttet og helt op til 3.600 slag i minuttet, hvilket også er hemmeligheden bag den dybdegående og effektiv massage, du får fra massagepistolen.

Hvis du køber en massagepistol, så vil du som minimum få 4 massagehoveder med i prisen, som hver især er specielt designet til at ramme forskellige muskelgrupper.

Udover massage så kan du også bruge massagepistolen til at varme musklerne op før en god træning, og bruges bagefter til at forbedre din krops muskelrestitution.

Du kan anskaffe en massagepistol til en pris fra 800 kr. og op til 1800 kr. og skal ud have en professionel udgave koster den mellem 4.000 kr. og op til 6.000 kr.

5 grunde til at en massagepistol er bedre end traditionel massage

 1. En massagepistol er langt billigere på længere sigt, da du kan købe en fornuftig massagepistol til alt mellem 800 kr. og 1.800 kr. (En traditionel massage koster ca. 400-700 kr. per gang.)
 2. Du kan få massage med jævne mellemrum, da det er væsentlig nemmere, da en massagepistol altid er tilgængelig, og du skal ikke bestille tid.
 3. Giver forbedret muskelrestitution, så dine muskler hurtigere bliver klar til en ny træning
 4. Kan bruges som opvarmning af dine muskler før en hård og intens træning
 5. Forebyg, reducer eller afhjælp smerter med en dybdegående og effektiv massage med op til 3.600 slag i minuttet.
Læs mere

Sundhed

De bedste vitaminer og mineraler for kvindekroppen

Kvinde tager piller

Er du også en kvinde, som går og leder efter de bedste vitaminer og mineraler til netop din krop? Der er nemlig stor forskel på, hvilke vitaminer og mineraler man skal have, når man er mand, og når man er kvinde. Læs med i artiklen her og bliv klogere på, hvilke vitaminer og mineraler, du som kvinde skal investere i. Du kan finde et stort udvalg af vitaminer og mineraler fra Solaray her.

Kalk til knoglerne

Når man begynder at gå i overgangsalderen, skal man gerne have en masse kalk til sine knogler som kvinde, da man i denne alder har nemmere ved at få knogleskørhed og svage knogler. Altså kan det som kvinde være en god ide at investere i nogle gode piller med kalk i, som kan forebygge netop dette. Det kan også være en god ide at forhøje sit indtag af fødevarer med kalk i, i denne periode af ens liv.

D-vitaminer for immunforsvaret

Når man er kvinde, kan det være ekstra godt at indtage lidt ekstra D-vitamin, da det bidrager til at styrke kroppens immunforsvar, kroppens knogler og den generelle funktion af musklerne, som også godt kan blive lidt svagere i overgangsalderen eller generelt bare, når man er kvinde. Så selvom man får masser af D-vitamin fra solens stråler, kan det være smart at tage lidt ekstra i form af en vitaminpille, så du ved, at du er dækket ind hele året rundt.

Til dig som gravid

Vidste du, at man faktisk skal have nogle specifikke vitaminer og mineraler, når man er gravid? Du skal for eksempel have ekstra folsyre i det første trimester, og du skal efter uge 10 gerne have ekstra jern, fordi din krop har så meget mere blod i kroppen, at der ikke altid er nok jern. Som gravid skal man også have mere vitamin D og kalk. Alt dette kan ofte fås i en multivitaminpille lavet specifikt til gravide, men nogle gange kan det også være godt at supplere denne multipille med nogle ekstra vitaminer og mineraler, hvis man ved, at man mangler nogle specifikke ting i ens kost.

Baldrian mod søvnbesvær

Har ud svært ved at sove om natten? Så kan det være, at du skal have en pille med baldrianroden i. Denne rod er nemlig med til at gøre dig mere sløv, så du på den måde kan sove bedre om natten. Det er især godt for kvinder i overgangsalderen, hvor søvnen bliver sværere at få. Samtidig er baldrian god mod uro i kroppen, og derfor kan det være godt, hvis du har lidt mange bekymringer i hverdagen (som kvinder desværre har en tendens til). Midlet kan også være godt inden en stor præsentation på arbejdet, hvor du skal slappe lidt af og være rolig.

Læs mere

Kærlighed

Drømmen for kvinder at få børn?

Kunstig befrugtning

Rigtig mange kvinder drømmer om graviditeten. De drømmer om at være mor for et eller flere børn. De finder det meningsfuldt og enormt vigtigt for deres liv og fremtid. Rigtig mange kvinder drømmer også om kernefamilien. Med en mand eller partner at have børnene med og dele opgaven i at opdrage dem med. Men faktisk, viser det at behovet for børn ofte hos de fleste kvinder er endnu større. Og så er der også de, der føler sig udskammet over ikke at ønske børn.

Biologisk skabt til at få, men også ønske børn?

Men hvorfor det nu. Det siges jo, at vi kvinder for et instinktiv behov for selv at føde og få børn og give omsorg videre helt naturligt og rent biologisk. Men mon dette ikke er en gammel skrøne? Helt bestemt er det sikkert, at flere af os kvinder får lyst til et barn, når vi ser en sød lille én, der sidde på en moders sød og ser så lille, buttet og dejlig ud. Men mon ikke mere at lysten kommer af noget fra vores omverden og samfundet?

Rigtig mange af os har jo kendt nogle små søde børn rigtig godt fra nær familie eller nære venner. Det kan give lysten og trangen. Derudover, er det jo også “in” med de søde børn. Børn bliver på ingen måder gemt væk som i gamle dage, hvor de færreste gad at beskæftige sig med børn. De blev ikke fremhævet som i dag både i virkeligheden, hvor børn nærmest altid får lov at fylde og på de sociale medier – gudskelov for det, og på sociale medier. Det kunne tænkes, at lysten og drømmen derfor er så stor frem for, at der er en biologisk grund.

Det er tabuiseret ikke at ville have børn

Det er nemlig en farlig boldgade at begive sig ud i. Hurtigt kan det få, de kvinder der ikke ønsker sig at få børn til at føle sig forkerte. Og det er de jo på ingen måde. Det er ikke rimeligt. I forvejen føler rigtig mange kvinder, der ikke ønsker børn, at det er en hård ting at fortælle og at de tit oplever, at andre folk ikke forstår dem. De føler, de virkelig skal forsvare sig og at det altid er ubehageligt, når emnet kommer ind på børn.

Lige så føler mange kvinder en sorg over at indse, de skal have hjælp til at få børn. De behøver hjælp eventuelt via insemination. Ønsket hos dem er så stort, og derfor er det hårdt. De har måske altid tænkt, at det kom af sig selv helt naturligt. Spørgsmålet var blot at blive klar nok, blive moden nok, stå et sikkert økonomisk sted og måske finde den rette at dele det med. Når de ting er på plads, er det derfor sårende for nogle ikke på naturligvis at kunne få børn. Det har de set frem tid, så det er træls, det ikke er lige til at få drømmen opfyldt som mange andre. Den tristhed og frustration er sandelig forståelig. Og det skal hverken være tabuiseret ikke at ville have eller kunne få børn!

Læs mere

Sundhed

Nyt middel med dokumenteret virkning på psoriasis

Kvinde med psoriasis

Psoriasis kan virkelig være en plage, ikke bare fordi det kan klø og rødme, men også fordi det kan spænde ben for selvtilliden. Lider du selv af hudsygdommen, ved du nok allerede, at den desværre er kronisk. Men den kan lindres med et nyt middel!  

Der er ikke mange, der bryder sig om at have tør eller rødmende hud. De fleste af os kender nok til at have en smule urenheder her og der, men det er ikke alle, der kender den invaliderende oplevelse af, at det bare er rigtig meget. 

Den kroniske hudsygdom, psoriasis, giver pletter på huden, der rødmer og skaller, og det er til stor gene for mange. Hvis udbruddet er voldsomt, kan det give men på selvtilliden og måske endda selvværdet. 

Den, der ler sidst, ler bedst 

Men før du bliver i rigtig dårligt humør af at læse denne artikel, kan vi glæde dig med, at der findes et supergodt og veldokumenteret middel mod psoriasis, der kan hjælpe dig. Faktisk kan det også hjælpe dig, der oplever andre former for irritationer på huden. 

Og hvad er det så for noget? Jo, mirakelmidlet består faktisk af noget så jordnært som… ler! Til gengæld er der ikke tale om en hvilken som helst slags ler, men en type, der kun findes to enkelte steder i hele verden. Disse to privilegerede steder er Limfjordsøerne, Fur og Mors. Det såkaldte ‘moler’, der findes her, har en ganske naturlig og virkelig god indvirkning på huden. 

Slipper jeg helt af med min psoriasis? 

Åh, det ville være så dejligt, hvis vi bare kunne skrive et stort, rungende ‘JA’. Men sådan forholder det sig desværre ikke, for psoriasis er, som tidligere nævnt, en langvarig og kronisk sygdom. Det er altså noget, du formentlig døjer med resten af livet. 

Men du kan gøre mange ting for at gøre udbruddet mildere og mindre invaliderende. Det viser moleret rigtig gode eksempler på. Det lindrer, mindsker rødme og kløe og gør i det hele taget huden langt mindre irriterende. 

Få selvtilliden tilbage  

Hvis du længe har oplevet at døje med dårlig selvtillid, fordi du har meget psoriasis på mere synlige steder af kroppen, så kan det virkelig gøre en stor forskel at prøve moleret. Selvfølgelig er selvtillid en ting, der kommer indefra, og der findes ikke noget, vi kan smøre på huden, som gør os til supermennesker. 

Men hvis man lider af en høj grad af udslæt, irriteret eller uren hud, er det altså svært hele tiden at holde humøret oppe. Og her er det altså rigtig rart med lidt hjælp fra et produkt, der rent faktisk virker og gør en forskel, der både kan ses og mærkes. Det fortjener du! 

Læs mere

Sundhed

Plej din krop og sjæl med masser af skønne produkter

Smuk og sund kvinde

Her i de kolde og mørke måneder er det ekstra vigtigt at pleje din krop og ikke mindst sjæl. Sørg for, at du smører din hud med en god og nærende creme, som giver din hud fugt. Om vinteren har huden det nemlig med at tørre ud for mange. Læs med her og få tips til, hvad du kan gøre for at styrke din kropspleje i den kolde tid.

Nu hvor det er blevet koldt og mørkt, så er det rigtig godt at have fokus på at pleje sig selv. Det giver nemlig dejligvelvære, men også et bedre humør. Når det er koldt udenfor, så kan din hud sagtens blive mere tør. Vi har samlet et par tips til, hvad du kan gøre for at holde din hud sund – og disse råd gælder ikke kun om vinteren:

 • Brug en mild sæbe, når du bader
 • Gå i brusebad i stedet for karbad
 • Dup dit hår og hud tør
 • Drik rigeligt med vand – gerne 8 glas
 • Få din nattesøvn
 • Spis sundt og varieret
 • Dyrk motion

Hos Luxplus kan du finde en masse skønne produkter, som kan styrke din personlige pleje. Her finder nemlig både skønne dufte, cremer, shampoo, makeup og hårmasker. Her er alt hvad et kvindehjerte begærer af fine produkter.

Plej dig selv

Nogle gange kan det være svært at føle sig tilpas. Det gælder måske under ens menstruation – og måske især også, hvis man får menstruationssmerter. Vi har samlet et par tips til dig, der gerne vil have hjælp til at komme menstruationssmerterne til livs:

 • En varmedunk eller et varmetæppe om maven eller i lænden
 • Motion
 • Yoga
 • Smertestillende piller

Nogle foretrækker at bruge bind, mens andre hellere vil bruge tamponer. Det er en smagssag, hvad man helst vil bruge og hvad der er mest praktisk. Husk at du kan købe bind som almindelige, med vinger, uden vinger, lange eller korte eller ekstra kraftige natbind. Og tamponer kan bruges hvis du skal bade eller motionere.

Når du skal pleje dig selv, så er det vigtigste, at du gør det for at passe på dig selv og tage vare på den krop, som du skal bruge hele dit liv. I princippet er din krop dit hus. På samme måde som du gør din lejlighed ren og passer og plejer din bolig – så skal du også passe og pleje din krop. På den måde øger du din velvære.

Læs mere

Populære indlæg